Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ceronimoa Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
75
Favori
65.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O tür kullanım senaryoları için ideal demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Hitap şekliniz yanlış, ben yanlış anlamadım. Birisiyle yüz yüze bir konuyu tartışırken böyle konuşmasına izin vermem zaten. Siz bilgi verip kıyak bilgi diye bu bilgiyi herkes herkese vermez demek yerine abuk sabuk konuştunuz. Diyorum ya algısal sorununuz var, sizce normal geliyor ama değil. Dikkatli konuşun, sadece benim için değil herkesle çünkü doğru bir hitap değil bu. Eğer şakalaşıyor olsaydık, konuşmamız pozitif olsaydı daha farklı algılanırdı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt

Gerçek hayatta olay bambaşka cereyan eder ...

Burada neden tek taraflı algılamak istedin ? Tamam herkes hata yapabilir ben dahil. Ama sana izah ettim sen kabul etmiyorsan ben daha ne yapabilirim :) ...

Değer veriyorum ... Neler yaptığımı da beni bilen bilir özellikle gerçek hayatta tanıdıklarım olsun olmasın ... Neyse bu konuda diyeceklerim bu kadar.

İletişimsizlik filan dersen de sanal alemde sağlıklı bir tartılama pek yapılmaz ama fikir verir buna rağmen ben değil diyorsam sen de buna zıtlaşıyorsan inatlaşma denir ...

Algısal sorun bende niye olsun ? Rahatsız olan sensin ve bu rahatsızlığından ötürü de açıklama yapmışım buna rağmen ısrar ediliyorsa sendedir derim doğal olarak.

Psikolojide YANSITMA kavramı vardır. Pekala sende bunları seziyorum ...

Konuya dönersek : Kullanılacak uygulamalar ve kalitesi ... Ekran kalitesi ... Güncelleme güvenlik ... Samsung güncellemelerde bazen ciddi bozuyor kesin her daim süper daha da süper ultra über filan olmadı :) .. Bu konuda tablet ve telefonda Samsung cihazlarını kullanan biri olarak birkaç kelam özetçe beyan edebilirim :)

Başka işletim sistemlerde ve markalarda da nice ürünleri teknoloji meraklısı olarak elimden geldiğince fark ettiklerimi paylaşıyorum ...

Faydalanmak için polemik gözlüklerini çıkartılmalısın . Kimseye de dayatma yoktur alma veya alma yoktur. Sadece tavsiyelerim NETTİR ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Tamam 👌🏼

• Arkadaşlar merhaba. 5-6 bin tl max bütçeli alınabilecek tavsiye edeceğiniz ne olur marka model olarak ?

• tsfirtina kullanıcısına yanıt
    Eğer 2. El düşünüyorsanız iPad 8. Nesil var. Bu cihazın sizin fiyatınıza uyan versiyonu 32 gb depolamaya sahip diye gördüm sahibinden'de, bence en büyük eksiği bu. Nasıl bir kullanımınız olacak belirtmemişsiniz de o yüzden bir şey diyemiyorum. Genel olarak 32 gb sistem'in kullanımını saymazsak size çok rahat bir alan bırakmayacaktır.

Eğer sıfır almak istiyorsanız samsung a9/a9+ modeli var, mümkünse 8 gb olanı tercih edin. Günümüz için 4 gb çok az kalıyor ama 8 gb her ne kadar çok performanslı bir tablet olmasa bile günü kurtarır. Ben bu tabletin küçüğüne denk gelmiştim 2-3 hafta önce amazonda gezerken. 3.800₺ falandı, baktım büyüğü 8 gb olarak 5.000-6.000₺ aralığında, dedim bu modelde olabilir. Yorumları genel olarak çok iç açıcı değildi, farklı yerlerde gördüğüm bir yorum özellikle beni vazgeçirdi. Çoklu dokunmalarsa algılama sorunu yaşayanlar varmış, hatta bazıları elinde tutarken sorun olmadığını ama masaya koyunca tek parmak dokunuşlarını bazen algılamadığını söylüyor. Oyun oynayanlar zaten önermiyor.

Honor modelleri var bu fiyata, genelde sizin bütçenize uyan modeller 4 gb ram ile geliyor. Bu modellere güncelleme gelmeyecek deniliyordu dh konusunda. O yüzden bu modele bakıp yine vazgeçmiştim.

Zaten genel anlamda ipad kısmını saymazsak piyasada tablet kategorisi çok geniş değil, lenovo falan var yine genel yorumlarına bakınca önerilmiyor ama illaki yorumlarda beğenenler oluyor. Kullanım senaryosu, ihtiyaç burada gerçekten önemli. Ben genel olarak kafa yormayacak tablet kategorisinin tab s9 fe'den başladığını düşünüyorum, lütfen yanlış anlamayın. Oyun oynamak istiyorum diyorsanız zaten tablet tarafında s9 fe'de oynacağınız her oyuna uyum sağlamayabilir ki İpad 8. Nesil'de aynı şekilde sorun yaşatabilir performans olarak. Özellikle mümkünse ios 15 ya da ios 16 kurulu bir ipad 8 çok daha iyi çalışacaktır çünkü 3 gb ram'e sahip bir cihaz kendisi ve şu an ios 18'i de alacağından ios 17 ve ios 18 bu cihazı iyice günlük basit kullanıma çevirecektir. Zamanında çok daha fazla performans verdiğini biliyorum ancak durum bu şekilde.

Siz yinede tableti genel olarak nasıl kullanacağınızı söylerseniz daha önce gözüme çarpan modelleri ona göre size daha rahat aktarabilirim.

Çok teşekkürler uzunca yazmışsınız. Aslında çocuklara alacağız ama tabi ki yeri gelince biz de kullanırız diye iyi bir şey olsun da istiyoruz açıkçası :)

Hani 2-3 bine de tablet var ama 5-6 binlere de memnun olunan tabletler vardır diye düşündüm. Ekran kalitesi rami sorunsuzluğu vs bunlar etken tabi ki.

Şu nasıldır mesela ?

• Bir de şunu buldum en yakın fiyattan 1.300 tl uygun sıcak fırsat gibi sanki ?

Rica ederim. 1-2 gün bakındığım için aşağı yukarı bu fiyattaki modellerin ne olduğunu biliyorum. Ben ürün alırken satıcının da daha bilindik bir elektronik mağaza olması gerektiğini düşündüğümden media markt'ın sattığı modeli paylaşayım, sizin paylaştığınız fiyatla aralarında sanırım 50₺ bir fark var ama tercih sizin tabi.

Samsung Tab A9+ 8 gb ram / 128 gb depolama

Muhakkak ürünün reklam gibi olmayan inceleme videolarına bakın, gözüm kapalı önerebileceğim bir model değil ama kendim için bakmıştım açıkçası. Günlük kullanımda sorun yaşatmaz diye düşüyorum, aslında küçük olan modelinin 8 gb ram'li versiyonu haliyle daha uygun fiyatlı ve çocuklar içinde boyut olarak daha iyi ama işlemcisinde fark var, a9+ biraz daha iyi. Oyun açısındanda kids modundaki oyunların çoğunda sorun yaşatmaz diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi muhakkak hem ürün yorumlarına bakın, hem de videolarına bakın. Hatta forumda konusuda var, orada bu tableti beğenmeyip farklı modellere geçenler ya da başka modellerden bu modele geçenler var. Yorumları aydınlatıcı oluyor.

A9/A9+ modellerinin konusuna da aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-tab-a9-a9-plus-anakonu--157284900

Anladım çok teşekkürler 

ram olayına takılmam diyorsanız tab s6 lite bakabilirsiniz s-pen destekli

• En başta söyleseydin ya . O kadar cevap ve sorularıma niye sessiz kaldın ? Sessiz cevapsız kalmak ta hatan ...

Münnecim değilim cevap vermiyorsun diye hayattalar mı veya biri mi veya küskün müsün falan artık tüm olasılıkları sayalım . Belki de akli melekeleri yerinde değillerdir değildir biri için ... Belki de senden kaynaklı veya ondan kaynaklı terk mi oldu vs neyse ne .

Basitçe medenice insan cevap yazar derki : Annem veya Babam sorulabilir değildir veya dersin ki sadece onlar yok vefat etti dersin ...

Böyle basit birşeye karşı sessiz kalman da kendi içinde barışık/ kabullenmiş olmadığının emareleridir... Bu durumun yüzünden de bana çıkışma veya neyse onlar anlamsızdır ...

• Tableti neden kötülediğinizi anlamadım. Mükemmel veya harika ürün yoktur. Kaldı ki 10-13 bin tl fiyat aralığından bahsediyoruz. Sorunlar veya memnun kalınmayacak şeyler olacaktır illa. Ben şahsen memnunum ve hiçbir zaman bütçemi artırıp ipad veya samsungun üst modellerinden almayı düşünmedim. Çünkü yaptığım şeyler belli ve üst seviye tablet alsaydım da aynı şeyleri yapacaktım. PDF okumak, not almak ve video izlemek. Bu ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyorken neden daha üst seviye bir cihaz alayım ki? Bu egomu tatmin etmek olurdu.

Ürünün illa ki eksik yönleri olacak çünkü bu tablet on numara olsaydı kimse farklı veya üst modellere yönelmezdi. İhtiyaca yönelik ürünler vardır.

Yaşadığım ufak tefek sorunlar vardı. Onlar da gördüğüm kadarıyla güncellemeler ile düzeltildi. Sadece aylık güncelleme gelmemesinden şikayetçiyim ben de. Ancak pek de takılacak bir şey değil bu. Varsın 3 ay sonra gelsin güncelleme. Firma sadece sözünü tutmamış oluyor. Bu konuda sizler de şikayetçi olabilirsiniz, anlarım.

Sanırım samsung tabletlere pek zaman ayırmıyor. Bu kanıya nereden vardığımı soracak olursanız da S21fe ve a52s kullanıcısıyım aynı zamanda. İki cihaz da her ay düzenli güncelleme alıyor. Telefonlarda daha istikrarlı samsung.

Son olarak gereksiz yere tatsızlık veya olay çıkartmayalım lütfen. Burası bir forum ve saygı çerçevesi içerisinde konuşalım-tartışalım.

• Türkçe çizgi roman okuduğunuz bir sayfa var mı, benim bulduğum kaynaklarda illaki istediğim/istemediğim şeylerinde bulunduğu halinde 60gb'a paketlenmiş olarak indirmek gerekiyor. Eğer alternatif online bir kaynak varsa ya da sizin indirdiğiniz bir kaynak varsa bakmak isterim.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.