Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
75
Favori
65.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hangi ekrandan bahsettiniz anlamadım ama xiaomide kalem klavyle durumu da var , pad 6 yı tasarım olarakta beğenmiştim zaten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    peki en kötü 3 sene bu şekilde stabil beni götürür mü?

• Son sayfalarda yazdiklarimda belliydi ama tekrardan bahsedeyim :

Tab S9 FE ve Plus her ikisini de satin almis kullanmis ve iade etmis biri olarak bu iki modelin ekraninda polarize gibi ucuz basit bir cozumu Samsung kasitli kullanmamasinin tek sebebi algisal olarak LCD ler icin tukaka kotuleme icindir . Tabletlerde ekran yanigi sorunu fark eden Apple bu yuzden Tandem OLED kullaniyor. Diger bircok Cinli firmalar da tabletlerde de tandem OLED kullanacak yakin zamanda urunleri bize sunulacak .

Samsung peki Tandem AMOLED gibi isimle kullanacak mi ? Sanmam ...Sasirtsin da raziyim yani ...

• Ben götüreceğini düşünüyorum o yüzden satın aldım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6GB RAM li olanı zor...

• Ek olarak illa 6GB RAM yeter diyorsanız o zaman kesin tavsiyem Tab S7 FE dir ...

Wifi6 ( AX ) var ...

USB 3.0 Tab S9FE ve Plus ta USB 2.0 yani aşırı yavaş transfer veri aktarımı yaptırıyor . İşkenceydi bendekinde ...

İşlemcisi daha üstün Snapdragon S7 FE de ...

Samsung resmen geri gitmiş ...

Tavsiyem Tab S7 FE :

https://www.samsung.com/tr/tablets/galaxy-tab-s/galaxy-tab-s7-fe-black-64gb-sm-t733nzkatur//

Şuan Android 14 te ...

CPU Snapdragon ! GPU su da G varyantlı yani Game yani oyun odaklı mobil ekran kartlı ! ....

256GB modelinde RAM 8GB lısı da varmış :

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu]www.gsmarena.com
    Samsung Galaxy Tab S7 FE - Full tablet specifications
    https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_s7_fe-10922.php

Türkiye'den alınacaksa resmi garantili 128GB lı olanına bakın 6GB RAM lidir ... 64 GB lıların hepsi 4GB RAM lidir uzak durun !

• SM-T730NZSATUR

https://www.epey.com/tablet/samsung-galaxy-tab-s7-fe-sm-t730.html

Rengine göre kod kısmı sonları değişse de SM-T730N modeli 6GB modellidir... Samsung çakallık yapmış 4GB lıları öne çıkarmış ...

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu]
    Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu]samsung tr
    Galaxy Tab S7 FE WiFi | Samsung Destek TR
    https://www.samsung.com/tr/support/model/SM-T730NZSATUR/#link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 20 Ağustos 2024; 11:23:51 >

• Samsung şöyle kılıflar çıkaramaması ayıp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WellsFargo kullanıcısına yanıt
    Magsafe benzeri şeylere nedense hiç özenmiyorlar garip bir şekilde. Mesela S24 ultra bakıyordum ama magsafe cüzdan kullandığım için hep farklı markalarda alternatifler var. O alternatifleri kullanınca kameraya engel oluyor. Tablet için de aynı şekilde ipad'in düz smart folio kılıfları bu şekilde arkasına mıknatısla kenetleniyor, yanları açık kalınca çok güzel bir kullanım sunuyor. Aynı şekilde sizin paylaştığınız haliyle de geçerli, Samsung zaten kendisi bir adım atsa farklı kılıf üreticileride güzel şeyler sunar ama altyapısı müsait değil herhalde, keşke olsaydı. Aslında s9 ultra için smart folio tarzı bir kılıf gördüm Samsung'un ürettiği ama standlı modelleri alternatif marka olarak en azından ülkemizde yok. Fe modelleri içinde ölçüler zaten aynı.

Evet küçük bir araştırınca aslında yurtdışında bunu yapan üreticiler var, amazondan ulaşılabiliyor ama ülkemize gönderimi tabi sorun 🤷🏻‍♂️

Bir de şöyle bir şey var, bu kılıflar bu cihazlar için gerçekten pahalı kalıyor. Neredeyse tablet fiyatına satılacak şeyler, bunun hedef kitlesi aslında direkt s9 serisi ama fe hariç.

Apple'da zaten öyle bir tasarımla sunuyor ki her şey birbirini tamamlıyor, cihaz muhteşem duruyor, ihtiyacım olmasa bile alma isteği uyandırıyor ama ihtiyacım yok gerçekten böyle kullanmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 20 Ağustos 2024; 20:3:37 >

• manesnuc kullanıcısına yanıt
    Aslında 30 dolar seviyelerinde de güzel şeyler var. Ama dediğiniz gibi buraya gönderilmiyor 🙄 Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu]

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    S9 FE+ almıştım geçen yıl sonu sanırım.

O zamanyi yanlış hatırlamıyorsam merhaba samsungun benzer bir klavyeli kılıfı vardı yüzde elli indirimli ama rakam pahalı olduğu için almamıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu]

Tab S9 FE için yeni bir güncelleme yayınlandı. Daire içine alarak arama özelliği de eklenmiştir.

• https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158836927

Anlaşılan 3 ayda 1 güncelleme veriyor! Aylık güvenlik güncellemesi de verilmiyor artık ! Rezalet

3 ay öncesinde de bahsetmiştim bendeki S9 FE Plus olanında da o vakitler de geç gelmişti. Geç geliyorsan bari Ağustos güncellemesiyle gelseymiş ! Ağustos bitti . Eylül güvenlik güncellemeleri dün Samsung a Google tarafından paylaşıldı ! Tam bir rezalet !

Ağustos sonunda Temmuz güvenlik güncellemelisi alınıyor!?

• hkubilayk H kullanıcısına yanıt
    Ben güncelledim. Güzel çalışıyor.

• herkese merhaba.

aranıza yeni katılmış bulunmaktayım.tabletten son derece memnunum.internette gezinme film izleme gibi işlemlerimi rahatlıkla yapıyorum.sizlerden fikir almak istedim.önerebileceğiniz yani şunu şöyle yaparsan daha iyi olur dediğiniz birşey var mı?birde internet tarayısıcı olarak ne kullanıyorsunuz?ben hepsini denememe rağmen samsung tarayıcıda karar kıldım (tableti sürekli dex modunda kullanıyorum eksiklikleri vara ama daha işlevsel geldi).şimdiden teşekkürler.

ek olarak adblock yüklü ancak çok verimli çalışmıyor.(youtube da video izlerken reklam kısmı gelince 5 10 sn bekliyor reklamın bitiş ekranı geliyor ve atla butonu çıkıyor.(atla butonuna basmazsam 4-5 sn sonra kendliğinden atlıyor).diğer sitelerde de işe yaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madenipara11 -- 26 Ağustos 2024; 22:52:0 >
  • madenipara11 M kullanıcısına yanıt

Tavsiyem Firefox .. Eklentileri daha çok ...

Bir de Windows Edge Tarayıcısıyla uyumlu olsun diye senkronlama eş zamanlı mobilden ve PC den veya başka yerden de birbirleriyle iletişim halinde olmaları ile rahatlıkla birinde kaldığımda ötekinde devam etme durumu elbette Firefox mobil de de var Edge Mobil Beta tarayıcısında da var.. Beta sında meşakkatli önemli birçok masaüstü eklentilerini aktifleşebiliyor da onu da bir ara anlatırım .

Tavsiyem Firefox ...

Eklentileri de rahatlıkla indirilebilir olanlardan :

uBlock Origin

Başka birsürü eklentileri de vardır ...

ublock origin ayarlarından hepsini seçtim. Mis gibi ..

Reklam filan yok ...

Youtube premium yoksa tavsiyem hatta premium kullananlara da tavsiyem ( bazı özellikler klasik YouTube ta premium da bile sunulmuyor ) :

YouTube ReVanced

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu]revanced.net
    YouTube ReVanced - Download YouTube ReVanced APK
    https://revanced.net

• Fırsatım oldukça bakayım dedim :

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159429419

Microsoft Edge internet tarayıcısı artık stabil final sürümünde de pekala eklentiler yüklenebiliyor ! ... Yukardaki linkten az önce paylaştım buradakiler de faydalanmalılar ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt

hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.Firefox ve Edge de adres çubuğunun altında yerimlerini getiremedim.Ya bu özellik yok yada ben yapamadım.ondan dolayı bu tarayıcıları kullanamadım.

Youtube vanced olsun veya orjinal youtube uygulaması olsun bana çok kullanışlı gelmiyor.Birde ben tarayıcıdan videoları sekmelere doldurmaya alışınca rahat kullanamıyorum ondan dolayı tarayıcı kullanıyorum.

Bu yerimleri ayarlanabiliyorsa mutlak geçerim varsa bir yöntemi anlatırsanız sevinirim.

Yer imleri dedikleriniz baska birsey mi bilmem ama boyle . Tab S7 Plus da ...

İlk çıktığından beri opera kullanırım. Gayet sorunsuz ve kullanışlı. Kendinden reklam engelleme özelliği de var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.