Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.074
Cevap
211
Favori
296.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    takas tabs8 ile tabs9+ 512gb da 1639tl fark ediyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tablet ile beraber buds 2 pro alacak arkadaşların (beyaz yada siyah) kulaklıklarına talibim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün aracın ön camını kırmamış olsaydım s9 256 gb alacaktım bir tane ama kısmet değilmiş

• apollonx kullanıcısına yanıt

Avantajix ile 1TB Ultra alanlar şu anki öğrenci indirimli 512GB fiyatına 1TB aldı. O şekilde alanlar üzülmesin Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) 

• civcivx C kullanıcısına yanıt

Aynen Avantajix sorunsuz onaylanırsa ön satış daha karlı oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: yildiz.ahmethakan

Fiyatlar çok iyi yalnız. Klavye indirimi ufak bi kazanç sağladı bize. Onun dışında s9+ alsaydım dedirtti yani
    Avantajix öderse işin rengi değişir. İlk Lansmanda almak daha avantajlı olur.

Tab s9 256 + klavye 22.500 TL - 5120 TL avantajix = 17.380 TL

• E bu ayıp ama ya. Lansman sonuna kadar bekledim düşerse diye şimdi gidip dahil etmişler. Aldığım fiyattan daha ucuza yanında buda 2 proyla geliyor. Zaten ekranında sarı geldi.İade edip yeniden alayım yani

• sky__walker kullanıcısına yanıt

Hesabınız eksik gibi hocam. %20 kdv'yi düşmemişsiniz sanırım. (20000 - %20 kdv) x 0,2. Kılıf için de (2500 - %20 kdv) x 0,2. Benim Ultra için avantajixde işlemlerde gözüken direkt toplam paradan %20 vergiyi kesip, x %20 yapmışlar, bende çağrı açtım, tablet için %20 yanında aldığım klavyeli kılıf için %40 diye yeniden hesaplarmısınız diye ama henüz bir güncelleme yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Hesabınız eksik gibi hocam. %20 kdv'yi düşmemişsiniz sanırım. (20000 - %20 kdv) x 0,2. Kılıf için de (2500 - %20 kdv) x 0,2. Benim Ultra için avantajixde işlemlerde gözüken direkt toplam paradan %20 vergiyi kesip, x %20 yapmışlar, bende çağrı açtım, tablet için %20 yanında aldığım klavyeli kılıf için %40 diye yeniden hesaplarmısınız diye ama henüz bir güncelleme yok.

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)

Rakamları hatalı alıyor avantajix. Siz kılıfı kdv dahil 2500 TL'ye aldınız ama 5000 TL üzerinden kdv'yi düşüp 3999 TL gösteriyor. Benim 31248 TL ödediğim Ultra ve klavye işlemini avantajix samsungdan çekemedi, çağrı açtım ve aşağıdaki gibi sitelerine manuel eklediler.

İptal ettiğim ve avantajixin samsungdan otomatik çektiği sadece ultra için de aşağıdaki gibi gözüküyor. Bu işlem için de 26999 TL ödemiştim.

• Hesabı nasıl yapıyorlar tam bilmiyoruz. Kılıfta benim ödediğim tutarı değilde indirimsiz fiyatını hesap ediyor olabilirler.

En büyük sorun bence bu, hesap teoride %20 kdv düşüp ürüne göre (%20, %40) indirimlerin ayrı ayrı hesaplanması ama henüz bunu doğru yapamadılar. Bu da biraz güven sorunu yaratıyor avantajixe karşı Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) 

Benim hesabıma göre bana 6000 TL civarı bir iade yapmaları gerekiyor, avantajixde 5208 TL yazıyor. Bakalım samsung ne kadar yatıracak. Bunları öğrenmek için yaklaşık 3 aya ihtiyacımız var Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) 

• Online aldığımız ürünü mağazadan iade edebiliyor muyuz

• Boomerang070 B kullanıcısına yanıt
    Edemezsiniz. Mağazaların hepsi franchising.

• yuhaser Y kullanıcısına yanıt

Ortalama kaç gün sürer acaba iadesi öğrenci indirimli fiyat lansmana göre çok daha uygun olmuş iade edip tekrar alacam

• Akrabadan ogrenci indirimi ile taksitli olarak aldırabilirim. Taksit yapmam lazim cunku. Bu iyi oldu.

S9+ 512gb veya s9 ultra 1tb alacagim gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S9 ultra 1tb ile 512gb arasindaki 7bin lira civarı fark sadece 4gb ram ve 512gb depo mu yoksa baska fark var mi ?

1tb olanda sanki birisi ozel sogutma sistemi var demisti dogru mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Abi işlemci verimliliği vs. düşünüldüğünde bence 4gb ram ve 512 gb hafıza farkı 7k fiyat farkına değecek bir şey yok ya.

• echonia kullanıcısına yanıt

farklı kabloyla denedim 2.0 devreye girdi, anker 313 gerçekten destekliyor yani. Garip olan hadi kutuda sarj adaptörü yok, bari tam destekleyen kablo koysaydınız.

• ` quaD. kullanıcısına yanıt

Lansmanda 1tb mantıklıydı. Öğrenci indirimi ile net 512 versiyon alınır. 16gb ram in öyle bir farkedeceğiniz olayı olmaz, birazda pazarlama içim yapılan şeyler bunlar.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.