Henüz detaylı test edemedim. Fotoğrafı çekip kenara kaldırdım. Güncelleme yapmadan ve yaptıktan sonra test eder, buraya yazarım sonucu |
Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (45. sayfa)
-
-
Ben yurtdisinda yasiyorum. Trade konusunda hangi ulke cazip olursa ona gore hareket edecegim s10 serisi icin. Burada 1tb ultra 1700 euro. Seneye yasadigim yerde 500-600 euro felan teklif edilir s9+a bence. Zaten suan trde 700 euro civari 512gb olan.
Galiba s9+ 256gb veya 512gb alacagim. Ama aklimda s9 ultra 512gb da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 19 Ağustos 2023; 16:48:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi hocam düzeldiğine sevindim
-
Yurtdışı fiyatları cidden pahalıymış, kesinlikle 1700 euro verilmez. 16gb ram olayına ihtiyaç duymamız uzun yıllar sürer, 4 gb ramli tabletler bile yağ gibi akmasada gayet iyiler. Öğrenci indirimi ile Ultra 512gb 12gb ram bana çok mantıklı geliyor. S9+ seriside büyüklük olarak gayet iyi, benim ultra istemem sadece merak belkide pişman olacam fazla taşınabilir olmadığından.
-
Ogrenci indirimi ne zamana kadar surer ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam geçmedi ama bu SMS de gelmedi. Benim derdim o. Siparişi 14'ünde verdim, dün kurulumunu yaptım. Bu SMS de gelmedi, Amazon Prime maili de gelmedi. Hiç hoşuma gitmedi bu durum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğrulama sayfasından tc kimlik no ve e devlet üzerinden alınan belge noyu girerek kendi hesabıma tanımlama yaptım. Satın alma işlemi yapmadım ama indirimler sorunsuz gözüktü. Muhtemelen dediğiniz şekilde olacaktır.
-
Onunla ilgili bir tarih yok sanırım. Neticede avantajix ile öğrenci indirimi birlikte olmadığı için peşin avantajix indirimi yapıyorlar sanırım öğrencilere.
-
Hocam kusura bakmayın bir şey isteyeceğim. Hocam galaxy watch 6 fiyatlarında da bir indirim görünüyor mu. Bakabilir misiniz
Fn tuşu bu klavyede nasıl kilitleniyor veya açılıyor bilen var mı?
Watch 6 classic 47mm 6559tl
3-5 saniye basili tutuyorsunuz
Teşekkürler hocam
Çok teşekkürler
Klavyeli kılıftaki loop sorunu güncelleme ile çözülmüş
Arkadaşlar samsung shop kutu açıldıysa tablet iade alır mı S9 ultra baya büyükmüş.iade etmeyi düşünüyorum da.bilgisi olan var mi
Yasal olarak 14 gün koşulsuz iade hakkımız var diye biliyorum. Bir problemi olsada olmasa da iade edebiliyor olmaniz lazım ilk 14 günde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tşk hocam
Arkadaşlar s9 ultra 1TB + klavye 29.500 e gelmişti şu ana göre uygun mu sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1tb lazimsa guzel fiyat. Ama bence suan ogrenci indirimli 512gb ultra ve 256gb s9+ en iyi tercihler gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X