Özel soğutma olayını ben duymadım, biraz araştırdım bişeyde bulamadım. 512gb ve daha düşük olanlar dahil ısınma sorunu yaşayanını da duymadım. Öğrenci indiriminde fiyat olarak en mantıklısı S9+ 256gb ile Ultra 512gb olmuş gibi. |
Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (44. sayfa)
-
-
S9+ 512gb ile s9 ultra 512gb birbirine cok yakin fiyat. Kafa karistirici cidden. Magazalara gelince gidip bakacagim ona gore karar verecegim. Ultra 930nits , plus ise 650nits parlakliga ulasiyor. Ama s9 plus ekrani daha keskin diyorlar.
Birde ben seye bakiyorum. S10 cikinca bunu degisime verirsek hangisi ile en az zararla cikariz diye. S8+ ve ultraya ayni para verdiler bu yil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 19 Ağustos 2023; 12:8:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet kafa karıştırıcı bir durum, şuan bende Tab S7+ var o bile ufak bir tablet değil. Ultrayı armor kılıfla düşünemiyorum, takoz gibi bişey olacak sanırım.
S9+ ile Ultra aynı çözünürlükte değil, keskinlik olarak görmeden yorum yapmak zor ama çok fark olacağını sanmıyorum.
Tab S10 ile takas konusunda ise kur yerinden durmayacağından çok farklı fiyatlar ortaya çıkacaktır muhtemelen. Bence bunu düşünüyorsan en uygununu almanda fayda var, her türlü dolar olarak zarar yazacak zaten.
-
Ultra modeli öyle sürekli elde gezdirilecek bir model değil. İsteyen tabi öyle de kullanabilir ama asıl yeri masa üstü. Tablet masa üstünde olur mu, dememek lazım. Sonuçta 17 inç laptoplar da var ama öyle sürekli çantamıza atıp gezmiyoruz, sabit bir şekilde duruyor. Ultra da çoğunlukla sabit kullanılacak bir cihaz. Ona göre tercih etmek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 19 Ağustos 2023; 12:46:34 > -
Güncelleme gelmiş arkadaşlar
-
ultrayı öneririm arkadaşlar harika. Laptop gibi düşünün ama istediğiniz yere gidiyor ve adaptör ihtiyacı yok klavyeli kılıf ile
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
20 günden fazla bekleme sonucu S9 Ultra ve klavyeli kılıf geldi.
-
Arkadaşlar klavyeli kılıf harici bir kılıf daha almak istiyorum. İş yerine götürürken tablet haliyle götürürüm diye düşünüyorum. Spigenin kılıfını mı önerirsiniz birde ekran koruyucu olarak ne önerirsiniz.
bir arkadaşın çocuğunun bilgileri ile öğrenci indiriminden faydalanmak mümkün mü.
-
Hocam hayırlı olsun. Mousepad tıklamalı mı yoksa çift dokununca mı tıklama sayıyor?
Önsipariş formu doldurup da sipariş veren fakat 65W ile ilgili SMS almayan var mı? Benim başıma geldi, bu hafta haber gelmezse ve müşteri hizmetleri durumu çözmezse tüketici hakem heyetinin yolunu tutacağım artık.
Heryere tıklanabiliyor. Aynı laptop touchpad gibi
-
15 gün geçtimi hocam tableti aldıktan sonra sms yazdıkları 15 gün geçtikten sonra gönderim olacktır yazıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badcrow -- 19 Ağustos 2023; 15:53:57 > -
Klavye aydınlatma açık durumdayken cihaz uyku modunda döngüye giriyor mu test eder misiniz ?
https://www.youtube.com/watch?v=Eo0ur82Tv6k&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h065 -- 19 Ağustos 2023; 16:4:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam şimdi sizin dediginizi ben test etim bende girmedi uyku modunda kalıyor yeni güncelleme geldi onu yaptınızmı
-
Ön sipariş ile tabs9 + klavyeyi 21.500e almıştım iptal ettim şimdi öğrenci indirimi ile beraber tabs9+budspro(70tlye geliyor)+klavye 21.570 tl / 65w 3çıkışlı adaptör de 960tlydi onu da ekledim ön siparişten daha karlıya geliyor kulaklık 70tlye geldi isteyenlere duyurulur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi öğrenci indirimi kısmında bende görünmüyor ya, nasıl yapacağız orayı?
Samsung enteresan işler peşinde, alanlar iade etsin öğrenci indirimi ile alsınlar diye tahrik ediyor resmen
-
aktif olarak pek kullanmaya vaktim olmuyor zaten hocam siz diyince farkettim guncelliyorum suan cozulmezse yine hafta ici iade edecegim klavyeyi.
-
Düzeldi :) Demekki yazılımsal bir sıkıntı varmış ilk sürümde. Videoda gösterdiğim sonsuz döngü sıkıntısı bitti ve ışık açıp kapatırken bazen takılmalar oluyordu cihaza restart atmak gerekiyordu oda düzeldi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X