Şimdi Ara

Samsung, Galaxy Watch 7 pil sorunu için güncelleme yayınlayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung, Galaxy Watch 7 pil sorunu için güncelleme yayınlayacak
    Sosyal medyadaki paylaşımlara göre birçok kullanıcı, Galaxy Watch 7’nin pilinin çok çabuk bitmesinden şikayetçi.

Ayrıca Bkz.Samsung, Galaxy Watch Ultra'nın iç yapısını gözler önüne serdi

Bir Samsung temsilcisi, sorunun neden kaynaklandığını açıklamadı ancak çözüm üzerine çalışıldığını, yakın gelecekte de güncellemenin yayınlanacağını doğruladı.

Kullanıcı geri bildirimlerine göre Galaxy Watch 7’nin pili saatte %10 oranında azalıyor. Bu, akıllı saatler için normalden çok daha fazla bir tüketim, yepyeni bir cihazdan da hiç beklenmeyecek bir sorun. Pil sorunun Galaxy Watch 7 ile sınırlı olduğu söylenebilir çünkü Galaxy Watch Ultra’da benzer bir sorun yaşandığına dair raporlar yok.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/samsungs-working-on-a-fix-for-galaxy-watch-7s-battery-problem/

• GW7 ile 3. günüm, "Pil hızlı azalıyor" diyemem ama İŞLEMCİ HIZINI KESMEDEN ya da genel performansı azaltmadan optimizasyona da hayır demem.

• FısFısss kullanıcısına yanıt
    3 gündür şarja takmıyor musunuz anlamın da mi 3.gününüz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt

Hayır hocam. 3 gündür kullanıyorum.

GW7 şuanki haliyle 24 saati çok rahat çıkarıyor, zorlarsak 2 güne yaklaşır ama normal aralık 30-35 saat civarı.

• Ben Galaxy Watch'ları bir türlü anlamadım. Yani ne kullanıyor bu kadar kardeşim. Hani eko ölçsem, ne bileyim saatten konuşsam, saatten youtube izlesem falan anlarım da. Onları kapatınca, diğer saatlerin 10 gün gittiği şey yine de en fazla 2 günde niye bitiyor onu anlamıyorum. Yani özelliği kullanmasanda orada olması da mı şarjı bitirmeye yetiyor. Band gibi kullansan da 2 gün, yok özellik kullanayım dersen 1 gün.

• Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Cihaz çok büyüdü ve pil ya değişmedi yada çok küçük kaldı artık. W 3'te sadece gps çalışmadan 2,5 günü rahat çıkartıyordu, hala çıkartıyor. Sanırım ekran çok enerji yiyor, hala. Ekran paneline el atmaları lazım diye düşünüyorum.

• keşke iphone ile uyumlu olsa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.