Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch desteğini sonlandırdı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 5 gündür Samsung, Samsung olmayan cihazlarla bağlantı kuran akıllı saatlerinde etkileşimi sonlandırdı.

Yani Galaxy Watch saatiniz Samsung bir cihaz ile kullanmanız mümkün değil. Samsung Account'a giriş yapmak isteyen binlerce insan beyaz bir sayfayla karşılaşıyor. Samsung resmi forum sayfalarında da tartışılan konuyla ilgili sayısız başlık açılmış fakat Samsung'dan resmi bir dönüş yok.

Söylentilere göre Samsung Samsung olmayan cihazlarla bağlantıyı sonlandırdığı söyleniyor.

Herkese geçmiş olsun :)

• Giriş problemlerini "Desteği sonlandırdı" şeklinde haber yapmak doğru değil.

Galaxy Watch, Apple Watch'dan sonra alınacak en mantıklı cihaz. 3 senelik Gear S3'e bile hala güncelleme geliyor....
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Ben demiyorum :) Samsung teknik destek ekibi söylüyor, Türkiye olsa tamam derim fakat bildiğin global destek birimi bu şekilde cevaplıyor soruları.
    bu bölümü takip etmeni öneririm.

Samsung dışında bir cihazdan samsung uygulamasına bağlanıp, bir tane uygulama veya saat arayüzü indirebiline saati hediye ediyorum :)

• Şu anki bedava olan saat arayüzünü indirdim ve kurdum, telefon Oneplus 5.
    Bence sizin telefonda problem var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Pedimento kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba oturum kapatıp tekrar açar mısınız ? Muhtemelen tekrar açamayacaksınız, ve sistem 1-2 gün içerisinde sizi sistemden atacak.

Bir deneyin isterseniz oturum kapatıp tekrar açmayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucasgursaka -- 22 Nisan 2019; 17:17:37 >
  • Evet, saati sıfırladım, store gösteriyor ama hesap ekleyemiyorum. Mutlaka duzeltirler diye dusunuyorum çünkü para verip aldığımız uygulamalar da var, keyfi kapatamaz Samsung.

• Pedimento kullanıcısına yanıt
    Bende aynı fikirdeyim umarım bu şekilde olur fakat, samsung resmi forumlarını incelerseniz geri dönüşler pek hoş değil, samsung sayfasında 70 sayfalık bir konu var gelen geri dönüşler, sorunun telefonunuzdan kaynaklandığı yönünde yada android cihaz garantisi veriyoruz her cihazla çalışır demiyoruz gibi dönüşler buda düşündürücü. Şu an 6. gün ve inan bana senide hesaplardan atıcak ve tekrar bağlanamayacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satarken her cihaza uyumluydu,böyle bir hakları var mı?
  • Arkadaşda j6 var denemeye geldim onda bağlanıyor :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mate 20 pro kullanıcısıyım, samsung müşteri hizmetlerini aradım ve sorunun geçici olduğunu çalışma yapıldığı bilgisini verdiler.
  • mda033 M kullanıcısına yanıt
    EyvAllah başkan,yani bi zahmet.Satıpda sonradan yan çizmek olur mu ya :(
  • Saatten soğudum

Honor 8x ve one plus 5 var ikisinden de bağlantı beyaz ekran hatası veriyor

• Durum iyice sıkıntılı bir hal almaya başladı...
  • Samsung account normale döndü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Account hesabını sıfırladım şimdi etkinleştirme kilidi açık olduğu için cihazı tanımıyor. Nasıl düzelir?

• arkadaşlar merhaba,

Bu problem dünya genelinde vardı, samsung server'larına şikayetler yazıldı ve sorun dün itibariyle çözüldü. Yaklaşık 5-6 gün sürdü. Şu an problemsiz samsung hesabını kullanarak store'a giriş yapılabiliyor.

bilginize...
  • Dedigim gibi hata vardi duzeldi klasik samsung gecen icon 1 hafta baglanmadi S8'e dusunun.Kendi ekosisteminde bile sorunlu bir firma.

• Samsung'dan nefret ederim ama böyle boş konular da açmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.