Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY WİN GT-I8552 [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
5
Favori
12.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy Win GT-I8552 Kullanıcıları Buraya
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Arkadaşlar bu telefonu kullananlar yardımcı olsun hep birlikte ilk sayfayı ayarlayalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmmm10

Arkadaşlar bu telefonu kullananlar yardımcı olsun hep birlikte ilk sayfayı ayarlayalım.

Bence de konuya destek

• Galiba pek kullanıcısı yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

Galiba pek kullanıcısı yok :D

sanırım :)
  • Ben kullanıyorum. Ve internette yeterince destek yok. Haydi canlandıralım.
    Özellikle de root ve rom konusunda yardım istiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vurdi

Ben kullanıyorum. Ve internette yeterince destek yok. Haydi canlandıralım.
    Özellikle de root ve rom konusunda yardım istiyorum...

çok teknik bilgim yok ama bilgisi olan arkadaşlar yorum yazarsa ilk sayfaya eklerim ben inşallah ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY A16 [ANA KONU]
    5 ay önce açıldı
    Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maxi cepte aratın var buradan link veremiyorum

benim orada paylaştığım
  • Samsung Galaxy Win i8552 yazın ilk çıktığında almıştım
    bence parasına göre güzel bir cihaz,4 çekirdekli hızlı bir cep,şarjı en az 1,5gün gidiyor,tabi cebi fazla kurcalamamıştım,1-2 ay kullandım sonra evdekilere verdim
  • şarj sanırım çoğu cihazda aynı gibi çok kullanırsan çok çabuk bitiyor.
  • daha önce dönüşümlü olarak s3'te kullandım,iki cihazı da karşılaştırdığımda,bana göre galaxy win'in şarjı biraz daha uzun gitti,bunda super amoled ekran olmamasının da faydası var sanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyyarkamil

daha önce dönüşümlü olarak s3'te kullandım,iki cihazı da karşılaştırdığımda,bana göre galaxy win'in şarjı biraz daha uzun gitti,bunda super amoled ekran olmamasının da faydası var sanıyorum

amoled ekranlar ( beyaz görüntüler hariç) diğer ekranlardan daha az enerjiye ihtiyaç duyarlar.

Galaxy Win nin şarjının uzun gitmesinin sebebi Cortex-A5 işlemci ve Adreno 203 tür.

• arkadaşlar telefon ile ilgili bilgi varsa elinizde ilk mesaja ekleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: seyyarkamil

daha önce dönüşümlü olarak s3'te kullandım,iki cihazı da karşılaştırdığımda,bana göre galaxy win'in şarjı biraz daha uzun gitti,bunda super amoled ekran olmamasının da faydası var sanıyorum

amoled ekranlar ( beyaz görüntüler hariç) diğer ekranlardan daha az enerjiye ihtiyaç duyarlar.

Galaxy Win nin şarjının uzun gitmesinin sebebi Cortex-A5 işlemci ve Adreno 203 tür.

bilgi için tşk
  • bende düşünüyorum almaya değermi?
  • geçen hafta aldım bence fiyat/performans açısından süper.ayrıca ilk görenler s4 falan zannediyor.679a vatandan almıştım.hızlı bi tel. ekran çözünürlüğünü dert etmeyin anlamak pek mümkün değil.bende hem normal hat hemde vınn takılı ikisinide sorunsuz kullanıyorum.bu arada s view kılıf aldım ama bu telefonda bu özellikmi yok yoksa benim kılıf mı tırt anlamadım.mesela s4 de kılıfı kapatınca direk tuş kilidine alıyor ve ekranı saatı falan topluyor.ama bunda olmadı.kullanan varsa yanıtlarsa sevinirim.bu yüzden program indirdim ama orjinal olsa süper olur.
    bu arada ben bunu alırken aklımda s4 mini vardı.düşündüm ikisinin arasında 300 tl fazla verecek bi fark yok bence xaten incelemeride izlemişseniz s4 mini çok üst düzey değil büyük ekran hızlı ve kolay kolay kasmayan şık ve çift hat istiyorsanız ve para olarak 700 civarı bişey düşünüyorsanız kesinlikle bu...

• evet genelde s4 zannediliyor :) kılıf pek iyi yok sanki bu telefona henüz ya, kılıfsız daha bi iyi duruyor sanki
  • bence çok güzel bir telefon fiyat performans kategorisinde en iyilerden,ekran çözünürlüğü gayet iyi ve yeterli geldi bana,hızı ve pil performansı bence çok çok süper,forumda bu cebi az kullanan var galiba..
  • 4 gün oldu Galaxy Win I8552 yi alalı, gayet memnunum, yan urunleri bulmakta biraz zorlanabilirsiniz, ama bulunuyor. Sizi tatmin edecek tum özellikler var, sensorleri sesi, parlaklıgı, menu kolaylıgı hepsi 10 numara, GMD alacaktım, Vatan dan, satıcı arkadas bunu önerdi cift hatlı olusu nedeniyle, iyiki onu dinlemisim, fiyat ları arasında 50 tl vardı. Kesinlikle Win tavsiye ederim dedi. haklıymıs. Bir yakınım GMD kullanıyor, bende biraz inceledim, kullandım telefonunu. O yuzden kıyaslıyabiliyorum. Menun kalırsınız. Amam teknolojide sınır yok artık, surekli yeni urunler yeni özellikler cıkıyor. Bugun icin cok abartılı özellikler istemiyorsanızyeterli bir telefon, tavsiye ederim.
  • galaxy win bana göre 1000liranın altında satılan akıllı telefonlar arasında en iyilerden biri
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.