Şimdi Ara

Samsung galaxy win vs galaxy grand

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum. Hatam olursa affola.
    Ben telefon almayı düşünüyorum. İlk başlarda gmd yi çok beğenmiştim ama bende bi güvensizlik meydana geldi. Ben bu iki telefonu çok beğendim. Sizce hangisi daha iyi, neden ? Max 800 tl yi geçmeyecek iyi telefon biliyorsanız burdan bana yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler :D

• harunşencan H kullanıcısına yanıt
    Her ikiside alınası telefonlar değil.

O fiyatlara HTC Sensation XE, Sony Xperia M veya Nokia Lumia 720 alabilirsin.
  • Ben zaten bunlardan vazgeçtim. Max 900 tl ye bir telefon alacağım. Bütçeme göre iyi bir telefon önerir misin bana. Ben S4 miniyi seçtim. Sizin de yorumlarınızı bekliyorum. 1 hafta içinde telefon alacağım gibi gözüküyor. Yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunşencan

Ben zaten bunlardan vazgeçtim. Max 900 tl ye bir telefon alacağım. Bütçeme göre iyi bir telefon önerir misin bana. Ben S4 miniyi seçtim. Sizin de yorumlarınızı bekliyorum. 1 hafta içinde telefon alacağım gibi gözüküyor. Yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler

Bana göre S4 Mini, fiyatını kesinlikle hak etmeyen bir cihaz. O fiyatlara General Mobile Discovery, Sony Xperia L veya Motorola Moto G alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harunşencan H kullanıcısına yanıt
    Kliksa.com'da 950 TL'ye Nexus 4 var. Ayrıca alışverişi parafkart ile yaparsanız 95 TL de puan veriyor. Böylelikle telefon 855 TL'ye gelmiş olur. Bu fiyata Nexus 4'ten iyi telefon alamazsınız. Hem de resmi LG garantili.

Telefonu elden mağazadan almak istiyorsanız da 950 TL'ye Teknosalarda satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 25 Ocak 2014; 23:34:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunşencan

Ben zaten bunlardan vazgeçtim. Max 900 tl ye bir telefon alacağım. Bütçeme göre iyi bir telefon önerir misin bana. Ben S4 miniyi seçtim. Sizin de yorumlarınızı bekliyorum. 1 hafta içinde telefon alacağım gibi gözüküyor. Yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler

950'ye nexus 4 var siddetle oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sinopta yaşıyorum ama teknosada nexus 4 yok. Ben nexus 4 ü beğeniyordum ama 1000 tlnin üzerinde diye pek fazla yanaşmıyordum. 950 tl ye teknosa da satılıyorsan kesinikle onu alırım. Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.