Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: thieverycorporation Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.896
Cevap
103
Favori
140.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fold5'in özellikleri geldi 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt

Hee, doğru. Konu Fold serisi diye gidince kimse düzgün model paylaşma ihtiyacı hissetmiyor. :)

• Fold 3 için şu ana kadar güncelleme gelmedi TR Cihaz.

• arkadaşlar 2 tane 14 pm kullanan birisi olarak 1 sene garantisi kalan 128gb lik cihazı 52500 e sayıp + 3500tl vererek fold 5 256 gb tr cihazını alabiliyorum. sizce fantezi yapıp değişime gireyim mi

• SDEOEUS S kullanıcısına yanıt

Fold 5 alanlar memnun. Gelecek katlanırda. Bence şu anki kullandığınız cihazlardan sonra belki de tek geçilecek sınıf katlanır sınıfı olur. Bence geçin ancak samsungun bir ara 512 fiyatına 1 tb kampanyası vardı bitti mi bilmiyorum. Kendi sitesinden kampanyaları bir kontrol edin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Fold4 kullanan birisi olarak, hiç durma geç. Çok başka bir boyut, burada anlatılacak gibi değil ancak yaşayarak anlayacaksın

İki tane kullanıyorsanız birini elden çıkarıp denemeyi yapmak sizi çok zorlamayacaktır. İki cihazı ve platformu da rahatça dener ve son kararınızı verirsiniz.

Durduğun hata android iosu ezer geçer. Samsung ise bambaşka bir boyutta ezer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menteşe sisteminin geliştirilmesi, Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy işlemci, 10 gram daha hafiflemesi ve multitasking fonksiyonunun geliştirilmesi gibi nedenlerle Galaxy Z Fold 5 tercih edilebilir

• Ben 3 gündür kullanıyorum gerçekten çok sevdim iyi ki değiştirdim s23 ultra yi.

• Çok güzel ve kullanışlı bir cihaz AMA benim aklımdaki tek sorun ne kadar dayanıklı bir iç ekran var,yani diğer eski model fold cihazlardaki gibi uzun kullanımda iç ekran kırığı ya da katlanma yerinde ekran bozulması görülme olasılığı beni tedirgin ediyor...

• blueDr B kullanıcısına yanıt
    Valla yeni menteşe diyorlar daha dayanıklı diyorlar ama bunu öğrenmek için 2yil geçmesi lazım. O kadar kullanacağımı da sanmem şahsen. Ya fold 6-7 alırım ya da s24-25

Hocam fold 5 lansmanına gittim. 5 almaya gelen 10 kişiden 7 tanesinde eski fold'lardan vardı. :) Memnun kalmasalar almazlardı. Hatta bir tane fold 3 sahibiyle konuştum Apple'cıyım. Apple katlanır çıkarana kadar fold serisinden vazgeçmem dedi :) Fold 3'ü uzun zamandır hor kullanmasına rağmen hiç sorun yaşamadığını söylemişti.

• FastegL F kullanıcısına yanıt
    Androide geçtiyse bidaha apple kullanmaz heralde.

• FastegL F kullanıcısına yanıt
    Bu cihaz Samsung’un en üst model cihazı. Daha üstünde konumlanan bir telefon yok. O yüzden premium ve sağlam olması normal.

• Fold 5' e geceli 10 gün oldu, daha önceki cihazım Samsung s23 ultra. Cihaza tam anlamıyla alıştım, ön ekran önce çok garip gelmişti ama şu an iyiki dar ekran yapmışlar diyorum. Tek el kontrolü mükemmel, günlük basit tüm işleri ön ekran ile yapıyorum ve hiçbir sorun yaşamıyorum. PDF, excel , web sayfaları vs olunca geniş ekranı açıyorum ve gerçekten çok büyük ve kullanışlı. Şarj süresi olarak s23 ultra ile benzer şekilde ekran süresi alıyorum.Kalemli kılıf ile kullanıyorum ama s-pen bu cihazda pek gerekli değil sanki, s23 ultrada çok aktif kullanıyordum ama bu cihazda çok nadir çıkartıyorum sanırım ekran büyük olduğu için parmak yeterli geliyor. S23 ultra evde duruyor, işim gereği tüm cihazlar neredeyse var elimde, şimdi gidip diğer telefonları tutunca çok garip geliyor, elde tutması zor:)) Gerçekten başarılı bir cihaz olmuş Fold 5, teknoloji meraklılarına, yenilik arayanlara kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 25 Ağustos 2023; 21:20:33 >

Bu olasılık daha uzun zaman veya belki bu teknolojinin varlığı boyunca devam edecek. Ekranda her ne kadar güncellemeler yapılsa da ekran esniyor ve bu esneme noktalarındaki hareketten dolayı uzun vadede deformasyonlar görülmesi normal. Tabi bence esas mesele, sadece ortadaki alanın esnemesine ihtiyaç olsa bile ekranın diğer kısımlarının da aynı şekilde üretilmesinden dolayı diğer kısımlarının da yeterince dayanıklı olmaması. Yani tırnakla sert bastır, ekranda izi çıkabilir ve bu da telefonu kullanım süresince deneyimini etkiler. Bırak, bastırarak bozabilirsin bile ekranı...

Hoş, katlanamayan cihazlarda da ekran sorunları yok değil. Kendi kendine dikey çizgiler çıkan ekranlar vs...

• Bu arada bugün rastladım, Jerry Rig Everything bizim cihazı tam parçalamış. Beğendim. :D

JerryRigEverythingyoutube
    Today we take apart the new Samsung Galaxy Z Fold 5 to reveal the all new hidden suspension layer under the flexible folding screen. Grab a teardown skin for your own phone HERE: http://www.dbrand.com/teardown Watch the durability test of the Fold 5 HERE: https://youtu.be/5y7a1Eb6QR4?si=p9G1J3Ko9UScr1Wl And watch the Lithium Battery Recycling video HERE: https://youtu.be/s2xrarUWVRQ
    https://www.youtube.com/watch?v=0mipec0cg2Y
  • Arkadaşlar telefonu Samsung Shop'tan iki kat hafıza kampanyası ve yanına da parasını ödeyerek grafit renk s penli kılıf almıştım. Bugün Samsung krem renk bir s penli kılıf daha gönderdi bana , var mı aynı şekilde kendisine kılıf ulaşan ? :)

• saitates kullanıcısına yanıt

Hocam hayırlı olsun. Kamera olarak S23 ultrayı aratıyor mu? Özellikle 10x optik zoom olmamasını ben garipsedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.