< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 20 Ağustos 2023; 5:48:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (22. sayfa)
-
-
Cok tsklr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S21 ultra vererek aldim bunu yani z fold 5
Dunden bu yana iyiki almisim diyorum
Normalde pro max 14 alacaktim ama iyiki almamisim diyorum.
Sadece kamerasi kotu geldi bana
O da sanirim s21 ultradan gecis yaptigim icindir
Onun kamerasi anlatilmazdi
Aylardır atıl olan konu fold5 çıkmasıyla canlandı birden 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Tüm katlanabilir telefonlar içerisinde en mantıklı seçim Galaxy Z Fold 5. Çok net
-
Piyasada ne kadar çok olursa o kadar canlı olur. Fold 5 ile bir model daha eklenmiş oldu. Katlanarak artacaktır :)
-
Merhabalar arkadaşlar. Çok memnun olduğum Fold 5 cihazımı, Fold 5 almak için satıyorum :) Ne alaka dediğinizi duyar gibiyim.
Çalıştığım kurum personel indirimi sağladı. Böyle bir şey olacağını bilsem bekler almazdım. Siteye şirket mailiyle giriş yapınca fiyatları görüp samsung'a sövmüştüm Fold 5'e indirim gelmiş boşuna fazla para verdim diye. Sonrasında indirimin bana özel olduğunu anladım :)
Cihaz 1 aylık bile değil malum çıkış tarihi belli. Konudaki mesajlarımı da görebilirsiniz.
Kutu fatura her şeyi tam zaten. S penli kılıfım ve standlı/tutmalı orijinal kılıfımda var. Cihazım 512 GB. Kılıflardan birini yeni alacağım telefonda kullanmak için vermeyeceğim.
S penli kılıf ile alırsanız 63.000 TL
Standlı kılıf ile alırsanız 61.000 TL istiyorum.
Kılıfları Samsung sitesinde inceleyebilirsiniz. S penli fiyatı 3.000 TL, Standlı olan ise 1.500 TL. Samsung'a göre daha uyguna ve Orijinal kılıfla almış olursunuz. Telefon lansmandan kılıfla alındığı için kılıfsız kullanılmadı bile. Direkt samsung personeli taktı hatta.
-
S23 ultra dan sonra z fold 5 e geçiş yapmış bulunuyorum arkadaşlar. Merak ettiğiniz sorular varsa sorabilirsiniz
hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. En iyi deneyimi siz aktarırsınız. 2 cihaz arasında kalan çok oluyor. Pro max ile arasında kalan da oluyor. Büyük tek parça bir cihazı kullanmak mı daha yorucu, yoksa katlanınca ufak ama geniş telefonu kullanmak mı? :) Foldu cepte taşımak daha kolaydır diye düşünüyorum.
-
Ön ekranı kullanmak çok hoşuma gitti özellikle s23 ultra dan sonra çok iyi oldu çok büyük o telefon cebe filan, girmiyor çıkmıyor tamam büyük ekran herzaman güzeldir ama böyle olması lazim. Açınca dev ekran kapalıyken küçük kompakt. Tek elle yazi yazmayi özlemişim. Şimdiki tek eksi pil durumu. S22 ultra da kullanmıştım ondan iyi ama s23 ultra dan daha kötü. Başka soru varsa sorabilirsiniz
ben de var hocam zaten forumda ilk alan kişiyim :)
Ben de s23'den geçtim. Pili s23 ile aynı. Tabi ultranın pili bir tık daha iyidir. Kamerada zaten ultrayla yarışamaz. Konuda benimde birçok mesajım var. Hatta ben telefonu satıyorum :)
-
Ağustos güvenlik güncellemesi gelmiş. Farklı bir şey yok görünüyor.
Halbuki S serisindeki cihazlara kamera güncellemesi geliyor diye belki bize de gelen bitler olur diye düşünmüştüm.
-
-
Arkadaşlar yeni Fold 5'imi Fold 5 almak için satıyorum. Konudaki mesajlarımı görebilirsiniz. Çalıştığım kurum Samsung'da geçerli personel indirimi yaptı. Uyguna satıp aynı fiyata üst hafızayı alabiliyorum. Alan da satan da kazanacak :)
S penli ve standlı kılıfım var. İsteyen olursa 2'sinden birini Samsung'un sattığından uyguna satabilirim. Tekrar fold 5 alacağım için birini kullanacağım.
Fiyatım 59.000
Renk: Krem
Hafıza: 512
-
Bana göre katlanır telefon, phablet kategorisinin yeniden canlanmasını sağladı. Eskiden phabletler devasa ekranlarıyla içerik tüketmek için tablete iyi bir alternatifti. Ancak çok büyüklerdi,ağırlardı ve talımaları güçtü.
İlk foldlar da hantaldı, yavaştı ve ağırdı. Ancak yıllar geçtikçe hafiflemeye ve güçlenmeye başladılar ve phablet sınıfının yeniden doğmasını sağladılar. Motorola,google,oppo,huawei bu pastadan pay almak için giriş yaptı.
Apple gecikiyor gibi geliyor bana. Ya ortaya muhteşem bir şey çıkartacak ya da bu bir furya, katlanır da gelecek yok deyip kulağının üzerine yatacak. Ancak katlanır sınıfının bir furya olmadığı, kalıcı olduğu son satışlarda görüldü. Ve her geçen gün insanlar standart dokunmatiklerden katlanırlara geçmeye devam ediyor.
Mesela bir dönemin devleri için de yeniden doğuş fırsatı olabilir katlanırlar. Mesela sony, lg, nokia gibi. Ancak katlanır yapmak ciddi maliyet ve arge gerektiriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Allah Allah. Bana tek Ağustos güvenlik güncellemesi geldi. 400 MB bir şey. One UI 5.1.1 diyor zaten. 400 MB güvenlik güncellemesi ile gelmiş olamaz. Eskiden de öyleydi herhalde.
Üste arkadaşın paylastigi telefon z fold 4 z fold 5 değil, benim fold 5 e de 400mb civarı geldi güncelleme bizde one ui zaten 5.1.1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X