![]() Galaxy Z Fold 5'in hangi rengini daha çok beğendiniz? -Phantom Black -Icy Blue -Cream |
SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (20. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yeni Icy Blue rengi çok güzel olmuş. Böyle açık renkleri seviyorum. Işıltılı ve ağır bir duruşu da var. Hem erkeğe hem de kadına yakışır. Gence de gider, yaşlıya da gider.
-
Ben siyahı seçerdim ya.
Yıllardır siyahtan şaşmadım bunda da siyah rengini sevdim. Galaxy Z Fold 4'ün siyahına göre daha koyu bir siyah olmuş. Tam benlik
-
Ben cream aldım, Beşiktaşlıyım:) Siyah Beyaz uyumunu seviyorum:) Ben iceblue yi pek beğenmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 16 Ağustos 2023; 15:13:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende icey blue tercih ettim :) zevkler ve renkler.
-
O değil de 20
12'de 5 inc telefonlara phablet derken buna niye demiyoruz :)
biz (phablet) tabletfon diyoruz ya zaten. türkçe uygun çevirisi bu. flip'te ise telefon'dan (mobile phone) devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF013079 -- 16 Ağustos 2023; 18:2:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 2011 de askerdeyken ilk samsung note çıkmıştı almıştım, o zaman il jandarmada ki subay astsubaylar benimle dalga geçmişti. Hatta çok sevdiğim şimdi binbaşı olan bir şube müdürümüz bana sürekli "şu senin çay tepsini verde oyun oynayayım" diyordu, çok sürmedi bir baktım benimle dalga geçenlerin çoğu almıştı (askerde görevim gereği bana telefon serbestti)
Bu cihazı direk kılıfsız kullanmak lazım ama kasa hemen çizilir mi ki? Var mı kılıfsız kullana aramızda?:)
Ne yaparsanız yapın eninde sonunda çiziliyor, 360 kaplama yaparsan bişey olmaz
Sanırım kılıfla kullanmaktan iyidir, kıllıf iyice ağırlaştırıyor cihazı.
360 kaplama öneriniz varmıdır peki sizin ve diğer arkadaşların? Daha önce dbrand kullanmıştım cihazlarımda, memnunda kalmıştım. Birde istanbul mall of istanbul da bir yer yapıyor diye duymuştum başarılı bir şekilde.
Aramızda fold cihazlar için 360 koruma deneyimlemiş olanlarımız var ise fikirleri çok makbule geçer.
Avm'lerin çoğunda var. Ama fold serisi dediğinde bi duraksıyorlar, hatta çoğu var ama biraz uğraştırıyor diyip işin içinden sıyrılıyorlar
360 kaplama işi mantıklı bencede ama daha önce hiçbir cihaza yaptırmadım, nerede nasıl uygulanır acaba?
Evet, haklısınız. Peki ön ekranda bir koruma kullanıyormusunuz?Kılıf, ön ekrana cam vs derken telefon iyice ağırlaşıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 18 Ağustos 2023; 16:18:6 >
Açıkçası dar olması iyi bence. Çünkü o zaman açmak için neden kalmıyor kaldı ki açılınca daha da büyüyor
Samsung Çinli telefon üreticileri ile yarışmıyor. Onlar kendi içinde rekabet ederken Samsung onlarla rekabet etmediği için onlarda olan gelişmelere Samsung pek kulak asmıyor.
-
ön ekran geniş olsa da daha büyük ekran için yine açmak istersin. dar ekran ok de kılıf kullanınca büyü bozuluyor gibi. az daha kısa yapsaymış sanki dar olması da garipsenmeyebilirmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X