Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.899
Cevap
101
Favori
140.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SDEOEUS

Dün apple ile şarj ettim ilk defa 1 saat 39 dakika dedi. Samsung alıp deneyeceğim ama aynı şeyin laciverti ise gerek yok.

uzun süredir android kullanmadım, biliyotum bataryanın oturması haftalar alıyor ama şarjı inanılmaz hızlı bitti şaşırdım. 1 hafta sonra nasıl olacak bakalım

İlk kullanım mıydı? İlk kullanım ise kurulum vs. işlemler biraz fazla güç tüketiyor. Sürekli parlak halde büyük ekran kullanımı da fazlaca götürüyor tabi. Ama Apple'ın her şeyi tek platform olduğu için güç tüketimi daha optimize tabi.

• Galaxy Z Fold 5 kullananlar görüşlerini yazabilir mi? Memnun musunuz? Katlanabilir telefonlar ilgimi çekiyor almayı düşünüyorum.

• SDEOEUS S kullanıcısına yanıt
    Aynı sürede şarj eder, bende de full şarj 1.40 dk civarı 45w Samsung şarj aleti ile. Şarj süresi 7 gün sonra ideal ayarlara geliyor, s23 ultra ile aynı değerleri alıyorum neredeyse tabii ön ekranın ağırlıklı kullanılmasında etkiisi var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SDEOEUS S kullanıcısına yanıt

hocam ince ayarlar yapmak lazım, ayarlar menüsünü baştan aşağı gezip inceleyin, kapatsanız şarja etki edecek kayda değer ince ayarlar var, mesela ben işlemciyi öncelik performans değil, verimlilik olarak ayarlıyorum çünkü oyun vs yok neden önceliği performans yapıp bataryadan kısayım, zaten 4400 mah güven veren bir büyüklük değil

• Ben iki haftadır kullanıyorum ve çok memnunum. Bu telefona geçince şunu farkettim ki benim artık bilgisayar kullanmaya ihtiyacım kalmadı. Önceki telefonun ekranı küçük olduğu internet üzerinden bir şeyler yaparken, dosyalar düzenlerken vs. bilgisayar kullanıyordum. Şimdi Galaxy Z Fold 5 tek başına her şeye yetiyor. Katlanıp cebe sığabilen büyük ekran büyük nimetmiş.

• Galaxy Z Fold 5'i lansman gününden beri yakından takip ediyorum. Yıllardır telefon meraklısı birisiyim ancak piyasadaki çoğu modele baktığım zaman yeni teknolojiler yerine eski teknolojilerin ufak geliştirmelerle ısıtılarak önümüze sürüldüğünü görüyorum.

Fold serisi ise katlanabilir ekranı, şık tasarımı, cebe sığabilen kocaman ekranı, kalem desteği vs. gibi özelliklerle beni heyecanlandırıyor. Galaxy Z Fold 5 hakkında çok sayıda video izledim. Burada kullananların yorumlarına baktım. En sonunda bu gece Galaxy Z Fold 5'i sipariş verdim. Beklentim çok yüksek ve beklentilerimi karşılayacak gibi duruyor. Merakla telefonun gelmesini bekliyorum :)

• S23 ultra ile kamera karşılaştırmalarında çokda geri kalmadı samsung şopda. Çok güzel cihaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt
    Bende s23 ultra da var ikisinin arasında ciddi fark var ama tabi bu telefonu alacak arkadaşlar önceliği kamera değildir.
    S23 Ultra daha güzel çekiyordu ne yalan söyleyeyim optik zoom lari çok iyiydi genis açı filan.
    Ama bunun da güzel yani selfie yi ana kameradan çekebiliyorsin benim için güzel bir özellik. Video aynı hemen hemen

• 2 haftadir kullaniyorum. Ic ekrana koruyucu takdirmadim. Izmir istinye parktaki samsung bayısı koruyucusu var dedi. Yine istinye deki başka bir telefoncu da aynısını söyle di. Ayrıca samsung bayisi iç ekrandaki koruyucun un zamanla çıkabileceğini söyledi. Böyle bir durumda bize getir serviste düzeltiriz dedi. Arka ekrana koruyucu önerdiler. Bu yazını kalem le yazdım. Benim çirkin el yazımı okudu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahrimar -- 31 Ağustos 2023; 10:37:42 >
  • İşlemci ısınmaya çok müsait , tarayicida bile, geçen nesil için bunu demiyordum, geliştirilmiş hali buysa, sıkıntı, güncelleme gelir gibi

• Yorumları okuduktan sonra Galaxy Z Fold 5 siparişi verdim. Benim için güzel bir yükseltme oldu.

• tabletdunyası T kullanıcısına yanıt
    Nikine göre geç bile kalmışsın :)

• ysertac kullanıcısına yanıt
    Kendimi zor tutuyorum bu cihaz için bebek halleder diye korkum var 🤣🤣 tek seferde gümleyebilir az oğlum büyüsün öyle geçecem bu seriye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt
    Valla benim oğlan tam bir fırlama 3 yaşında düşürdü bir kez lap diye Allahtan kalemli orjinal kılıfında vardı sıkıntı olmadı

• Ben de Galaxy Z Fold 5 kervanına katıldım. Bu sabah kargom geldi. İlk izlenimlerime göre telefon süper süper süper

• Ters İntegral T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Gerçekten uzun yıllar normal telefon kullanınca bu ilaç gibi geliyor. İleride sıkılmam demiyorum ama telefon güzel her anlamda.

• İşim gereği sahada sürekli hareket halinde defter taşıyıp bir şeyleri not almam gerekiyor. Not aldığım şeyleri kağıttan okuyup bilgisayara giriyorum. Aynı şeyi iki kere yapmış oluyorum. Sırf bunu teke indirmek için daha önce tablet satın alıp onunla halletmeye çalıştım. Ancak tablet büyük olduğu için elde tutmak, taşımak falan zor oluyor. Galaxy Z Fold 5'e geçiş yaptım. S Pen kalem yuvalı kılıf aldım. Notumu aldıktan sonra telefonu katlayıp cebime koyuyorum. Not almam gerektiğinde ekranı açıyorum büyük ekranda yazacağım şeyi yazıp tekrar cebime koyuyorum. Benim için büyük kolaylık oldu

• Galaxy Z Fold 5 ile gelen yenilikler şöyle:

-Menteşe sistemi geliştirildi. Tam olarak kapanabiliyor.

-Snapdragon 8 Gen 2 işlemci kullanılıyor

-Fold 4'e kıyasla 10 gram daha hafif

-Gorilla Glass Victus 2 ekran koruma teknolojisi kullanılıyor

-Maksimum parlaklık 1200 nitten 1750 nite çıktı

-UFS 4.0 depolama teknolojisi kullanılıyor

-Bluetooth 5.3 var

-İşlemciden dolayı pil performansı bir miktar arttı

-Icy Blue renk seçeneği eklendi

• Bu yeniliklere göre ilk kez Fold serisi kullanacak kişilerin Galaxy Z Fold 5'e geçiş yapması mantıklı görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seytan_011 -- 31 Ağustos 2023; 13:55:26 >
  • Galaxy Z Fold 5 ile Samsung çıtayı daha da yükseltti. Fold modelleri büyük aşama kaydetti ve sorunsuzluk olarak kendini kanıtladı. Artık ekranı katlanabilir olmayan telefonlara para verilmez

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.