Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.899
Cevap
101
Favori
140.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öğrenci indirimiyle beraber fold 5 256gb samsung sitesinde 53bin gözüküyor. Şu an elimde fazladan 14pm 128gb var ama yurtdışı ve kayıtsız. Siteden telefonun bilgilerini 30 bin öneriyor, bir sıkıntısı yok 25-30 arası veriyorsa değerlendirmeyi düşünüyorum. Fiyat alan oldu mu? Ya da bu cihaz vererek değişim yapmayı Samsung shoplardan yapabiliyor muyum? Cihazı kargoya verip yollamak istemiyorum.

edit: canlı destekle konuştum değişim kampanyalarına mağazadan da katılabileceğimi söyledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supervenience -- 31 Ağustos 2023; 15:5:56 >
  • Fold4 ile arasında pek fark yok diyenler kendini kandırıyormuş, bugün net bir şekilde anladım. Telefoncu tanıdığımda yan yana getirdiğimde farkı gördüm ve 1 haftalık fold5 ile takas ettim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bari alanlar sürekli online olsun paylaşım yapsın da kalındiralim şu sayfayı 😁 sahip çıkalım

• Supervenience kullanıcısına yanıt

Öğrenci indirim bilgisi iyi oldu hocam sağolun. Bir adet sipariş geçtim oğlumun Öğrenci belgesi ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Cihaz kayıtsız ama IMEI işlemi falan yok değil mi? Kayıt ya da IMEI atma sorun çıkarır.

• Benim son onbeş yıldır işlemcisi ısınmayan telefonum olmadı. Hele Samsung Galaxy S2 vardı, rootlamıştım bir güzel. 95 dereceye kadar çıkarıyordum işlemciyi, daha üstüne çıkmıyordu. :)

Fold 5 de Fold 4 gibi yük altında ısınıyor. Metal ve cam cihazlarda bu normal. İşlemcinin soğuması bu ısının cama ve kasaya iletilmesiyle oluyor çünkü. Fark olarak Fold 4 ile Fold 5 arasında özel bir fark göremedim. İkisi de yükte ısınıyor. Ha daha az hissetmek için kılıf kullanabilirsiniz. Kılıflar ele gelen ısıyı biraz alıp daha az hissettiriyor ama telefonun kendisi daha fazla ısınıyor kılıf içinde de.

• Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt

Birkaç haftadır Fold 5 kullanıyorum. Fold 4 ile yaptığım şeylerin aynısını yapıyorum. Fark yok. :D

Ufak tefek güncellemeler var tabi, katlandığında ekranın katlanma yerinde artık bir yuvarlak görünüyor. Ve oradaki o katlanma boşluğu çok daha az. Fold 5'te 5G açık geliyor ve operatörler de açıyor. Başka da pek önemli bir fark yok. :)

• sis651 kullanıcısına yanıt

Ekranın katlanma noktasında artık bir yuvarlak görünüyor derken ?

• Cihazı kutusundan üzerinde ekran koruyucu ile mi çıkıyor, ona göre gelmeden ekran koruyucu ayarlayalım.

Yok hocam kayıtsız ve herhangi bir işlemi yok bir süre sadece fiziksel simle kullanıldı şimdi kutusunda duruyor. Hafta sonu Samsung bayisine gitmeyi düşünüyorum, fiyatını öldürmeden 25-30 arası bir teklifte bulunurlarsa öğrenci indirimi + takas kampanyasıyla beraber almayı düşünüyorum bakalım

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt

Cihaz katlanık ya da katnalığa yakınken yandan cihazın içine bakarsanız görülüyor. Eskiden daha düzdü orası, tek tarafta katlanıyordu ekran.

Cihaz temizse sitedeki ile aynı da verebilirler. Hatta ilk anda ekstra bir indirim vardı 6500 falan, o hâlâ var mı bilmiyorum.

• hako7445 H kullanıcısına yanıt
    Fabrikasyon koruması ile gelir, sonradan extra birşeye gerek yok hatta kavlar ise garantiden yenileme yapılıyor.

• Teşekkürler hocam.

Hava sıcaklığı bile etki edebilir ama kastettiğim ısınma bu değil, hafif işlemde bile kayda değer ısınma, bu kararlılık güncellemesi ile minimuma inebilecek bur durum ilerleyen zamanlarda tekrar konuşuruz cihaz daha yeni ama işlemci değil güncelleme ile rayına oturur diye düşünüyorum

Avel Samsung yapa yapa cihazı alan aldıktan sonra mı yaptı bunu, binlerce lira fazla verdik cihaza3bu kadar alçaklık olmaz ya

• Arkadaslar shop.samsung sitesine uye olup kizimin bilgilerini girdim, barkod tckn. indirim yansimadi. destke ile konustugumda indirim ayin ilk haftasi yansitilir gibi anlamsiz bir yanit aldim. Sanirim inceleyip indirim yansitacaklar yada yaniltici kampanya.

• ukaratas U kullanıcısına yanıt

Ben TC ve barkot no girdim anında indirim göründü. Benim öğrenci üniversite öğrencisi sizin kızda üniversite mi, ilköğretim ve liseye falan olmuyor diye duymuştum ama net bilmiyorum.

Ilk ogretim hocam. okul limiti okumadim, destekde bisi demedi bu konuda. Anlamadim. Sanirim destek konuya hakim degildi. Bakalim, belki birnsure sonra gorunecek.

Bu arada uyelik benim adima. Kizimin adina degil. Kucuk diye siparis takibinde problem olur diye kendi hesabima dogrulattim belgeyi. O neden olabilir mi ?

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.