Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.899
Cevap
101
Favori
140.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uygulama verilerinin hepsini sıfırla yaptım bildirimlerde sıfırlandı. Daha doğrusu bildirimler ve izinler sıfırlandı. Yani tamamen sıfırlamaya gerek yok hocam. Öğrenmiş olduk.

hatta tüm uygulamalara teker teker girip herşeye izin verip ardından sıfırla yaparsak mantıklı bir şekle dönüyor bildirimler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski bir note-5-8-9 ve en son iPhone 13 kullanıcısı olarak fold z5 e geçiş yaptım.

S23 ultra ile arasında gidip geldim umarım pişman olmam.En kötü s24 ultra ile değiş tokuş yaparım.

• SF01 S kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun şimdiden, kamera takıntın yok ise fold serisinden başka model kullanamayacaksın. Hangi cihaza geçersen geç dönüp dolaşıp fold serisine dönceksin tecrübe ile sabittir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun diyince biran korktum😀 o alışkanlık durumu note serisinde vardı bende.

Kamerası kötü değil bence fold5 in.

• SF01 S kullanıcısına yanıt
    S23 ultra mi eşime verdim z fold 5 e geçtim. İnan hiç ama hiç aramıyorum.. Kamera hastası bir adam olarak hemde. Z fold serisinin artıları, S23 serisinin artilarina üstün geliyor zamanla..

• kronikzll kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum, bende bugün s23 ultra'yı kardeşime verdim.Alışamazsam diye 3 haftadır bekletiyorum ama dediğiniz gibi Fold 5'in artıları s23 ultradan daha ağır bastı.Bundan sonra düz telefon kullanmak zor gelecek sanırım:)

• Fold 5 e şu kılıfı aldım çok iyi oldu diyebilecek varmı :) En kötü orijinal kalemli kılıfı alacam oda nasıl durur diye merak etmekteyim.

• Kamera konusunda bişey diyemem ama telefonu açıp galeride dolaşmak gerçekten harika ya🤌

• hako7445 H kullanıcısına yanıt
    Bu seneki çıkan z fold5 kılıfları pek iyi değil, telefonu çok kabalaştırıyor. Fold4 kılıfları öyle değildi en azından deri ve slim standing çok başarılıydı, dün orjinal eco deri kılıf aldım 1 saat ancak kullandım kutuya koydum geri. Az öncede amazondan baktım kılıflara hepsi tırt hiçbiri orjinali gibi değil

Aynen hocam bende sabahtan beri bakıyorum, bir şey beğenemedim. Ama bir şey de almak lazım.

Kalemli kılıf en ideali bence.

Gün boyu masa başında çalışıyorsan ön ve arka kaplama yap kullan, ben günün 10 saati yaz kış dışarda çalışıyorum eğer kullandığım telefona doğru düzgün kılıf bulamazsam kaplama yapar geçerim

• saitates kullanıcısına yanıt

Bana da öyle geliyor hocam.

En son ihtimal o olacak artık.

• kronikzll kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim yorumunuz için aklım s23 ultra da kalmıştı.

• Düşünen varsa s penli mavi kılıfı 2.000 liradan verebilirim.

• SDEOEUS S kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi menüden nasıl yaptığınızı yazabilir misiniz?

Benim telefona bu uygulamanın hiçbir bildirimi gelmiyor, tüm bildirimlerimin uygulama içinde ve dışında açık olmasına rağmen.

• thegent kullanıcısına yanıt

Uygulamalara girip sağ üst taraftan uygulama ayarlarını sıfırla yapacaksınız. Tüm uygulamaların bildirimlerini ve izinlerini sıfırlayacak

• Bizim Zfold da microsoft365 uygulamaları hesap açmadan ücretsiz kullanılabiliyor sanırım.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.