Kamera ayarlarında ayarları sıfırlama seçeneği var. Onu kullanın. |
SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (31. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
fold 3 eylül güncellemesi ulaştı.
eylül ile akıyor cihaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF013079 -- 14 Eylül 2023; 13:54:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S23 ultra dan geçen var mı? Kamera, hızlı şarj ve daha büyük batarya gibi konularda geriye gitmiş olunuyor ama farklı bir deneyim katıyor olabilir. Bu değişikliği yapan varsa fikirlerini yazabilir mi?
Evet ben s22 ultra ve s23 ultra dan geçtim. Kamera bir tık daha kötü doğal olarak yani bu telefon da kameraya çok önem verileceğini düşünmüyorum. Video iyi ama onda bi fark göremedim. Ama şu da var iki telefonun ekran kalitesi çok farklı kamera daha benzer çekiyor ama büyük ekranda daha düşük kalite gelebilir bilgisayara atarak bakmak lazım ama insta ya filan atınca hepsi aynı oluyor.
Ses kalitesi bence bunun daha iyi. Hoparlör kalitesini cidden çok beğendim.
Hızlı şarj çok fark etmedi 45w Lik şarj aletini kullanıyorum s23 ultra dan kalma toplasan 10-15dakka oynar m
Batarya konusuna gelince, ben s23 ultra gibi batarya görmedim valla İnanılmaz iyiydi fold 5 yaklaşamadı ne yazıkki. S22 ultra nin aynısı diyebilirim ama.
Hız konusunda çok hızlı telefon bu kadar beklemiyordum. Zaten s23 ultra ile aynı işlemci ama tabi ki kasma donma gibi bişey söz konusu değil..
Sonuç olarak genel tabloya baktığında s23 ultra daha iyi telefon ama fold 5 cok farklı. Yani bir ortamda bulunduğunda çok dikkat çekiyor. Ön ekran cidden çok rahat genelde akşamları evde büyük şekliyle kullanıyorum. İş yerinde hep katlı halde.
Farklı deneyim bence teknoloji meraklısıysaniz hiç düşünmeden geçin derim çok zevkli. Büyük ekran güzel. Oyun video gerçekten muazzam. Kendi resimlerinize bakmanız videoları izlemeniz bile çok farklı.
Tavsiye ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bende 23 ultra dan geçtim. Bu cihaza gecen başak bir cihaz kullanamıyor ona göre geçin 😀 yokluğunu aradığınız hiç bir özellik yok. ikisi de ayrı kulvarda zaten.
Bir değişme olmadı, anlamadım gitti:(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında kameraya önem verilmesi gereken bir telefon. Neden diyeceksin, kamera iyi olursa bu telefon tam kamera ile bir şeyler çekip büyük ekranda düzenleyip bir şeyler üretmek için çok iyi bir cihaz olur.
Hoş, zaten kötü de değil. Gayet iyi ama Fold 4 ile yaptığım bazı video çekimlerinde mesela, önceki S22 cihazımın daha iyi iş çıkaracağını düşündüğüm oldu. Hoş, onu biraz düzeltmek de çekimi yapanın görevi, o başka da, kamera tarafı da iyi tutulması gereken bir cihaz bence.
-
-
Fold 3 bir güncelleme daha aldı.
Arkadaşlar telefonda android auto çalışmıyor? Deneyen oldu mu? S20 Fe ve S23 var. Onlarda sorun yokken Fold'da android auto çalışmıyor. Sanırım Fold 4'te de benzer sorun varmış ve güncellemeler ile çözülmüş. Aldığımdan beri 2 güncelleme aldı ama hala çalışmıyor. Orijinal ve farklı marka kablolarda denedim çözüm olmadı. Bu kablolar diğer telefonlarda sorunsuz çalıştırdı bu arada.
-
Bende sorunsuz ama kablosuz olarak kullanıyorum.
pazar günü samsung shop baktıgımda kanpanya vardı 256 lık fiyatına 512 gb bugun almak için niyetlendim kanpanya bitmiş müşteri hzimetlerine promosyon kodu falan verirmisiniz almak istiyorum diye yazdım yardımcı olmadılar acaba piyasadan iphone 6s alıp takas da indirim olarak mı kulansam 6500 tl kararsız kaldım
-
-
fold ve flip kılıfsız kullanınca güzel
problem genel. kimi orijinal samsung kabloyla çözmüş. uygulama güncelleniyor çözülür.
Max Weinbach on Xtwitter
Android Auto team reached out to debug this I'll update y'all as it happens since it seems like quite a few people in the comments had issues with Samsung phones as well.https://twitter.com/MaxWinebach/status/1704287144892604694?t=vKH4lDW4jUbG1Kdxit_fUg&s=19
Orijinal kablo kullanıyorum ama fold 5 kablosu değil. Çünkü arabada type c yok. Eski usb tip kablo ile bağlıyorum.
orijinal type c için şu aparat lazım oluyor ve iş görüyor ama android auto ne tepki verir bilemedim.
amazon
Baseus, Bilgisayar/Telefon Mini Hub Adaptörü, Siyah, 5 A, Giriş: USB Type A 2.0, Çıkış: USB Type C,Seyahat Boy, Hafifhttps://www.amazon.com.tr/Baseus-USB-Type-C-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC/dp/B01LX80SRZ/ref=mp_s_a_1_4?adgrpid=120215448619&hvadid=599837117503&hvdev=m&hvlocphy=1012783&hvnetw=g&hvqmt=e&hvrand=9653688034609306757&hvtargid=kwd-1094661073165&hydadcr=20334_2231572&keywords=baseus+type+c+adapt%C3%B6r%C3%BC&qid=1695195843&sr=8-4
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bendenkablo degistirerek cozenlerdenim. Hatta onceki kablo note 9 ile calisiyordu :) fold 5 ile calismdi. sonra baska sifir bir kablo denedim oldu.
3 farklı denedim olmadı hocam. Yazılımsal bir sıkıntı. Fold 4'te de olmuş. Android auto forumlarında var. Sonra update ile çözülmüş. Bekleyeceğiz :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X