< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (30. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ön ekran biraz daha büyük olsa çok iyi olacaktı. Günün her anı telefonu açıp kullanmak mümkün değil bu yüzdende ön ekran dar kalıyor.
Artı yanı da var aslında elde tutmak çok rahat
-
Ben de dün itibariyle S21 serisinden Fold 5'e geçiş yaptım. Yalnız kılıfla ilgili şüphelerim var. Arkada lensleri ile kılıf sanki birebir aynı hizada. Dolayısıyla lensler çizilmelere karşı sanki savunmasız duruyor. Lenslerin kılıfa göre bir iki milim daha aşağıda olması daha çok güven verebilirdi sanki. Bendeki kılıf eco deri kılıf ancak diğer samsung orjinal kılıfların da aynı özellikte olduğunu fark ettim. Sizler ne düşünüyorsunuz ?
-
Bendeki orjinal kapaklı kılıf da dediğiniz gibi, çekim ile ilgili olabilir, korurken çekim kalitesini engellememe gölge yansıma yapmaması için olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar z fold 5 icin soruyorum. Simdi buyuk ekrani actim. Katlayinca kucuk ekran simsiyah kitlenmis oluyor. Bunun bir ayari varmidir. Yani katlayinca on ekran acik kalsin. Istersem kilitleyeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran/kapak ekranında uygulamaları sürdürün kısmına gelip istediğiniz uygulamayı seçin.
Cok tsklr ustad
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oz_Webster -- 9 Eylül 2023; 20:2:54 >
Bence de. Enine biraz daha geniş olmalı. Böyle kumanda gibi tasarımda bir şey okumak zorlaşıyor.
Arkadaşlar bir sorum var, arka kamera ile selfie moduna alınca çekilen fotolar hep portre gibi oluyor yani arka tarafı netlik yok, mesela 2 yada 3 kişi selfie yaptığınızda bir kişi biraz arkada ise onu netlemiyor, bir ayarda bulamadım:(
Hangi ölçekte çekim yapıyorsunuz 50 mp mi
Hayır 3:4 ana kamera ile.
Düşünen olursa Fold 5'imi satıyorum. S penli kılıfta var.
-
Neden satıyorsun?
Fold 5 almak için :) Personel indirimim var tekrar alacağım.
Cihazın gövde kameraları koymak için ince kalıyor sanırım, çıkıntıyı da kılıfa da yansıtıp daha kabalaştırmak istemiyorlar. Dikkatli kullanmalı cihazı hani.
Şimdi baktım da benimki S Penli kılıf ve tam 1 mm yok belki ama kılıf ile kamera camı arasında bir miktar mesafe var. Masa üstünde sürüklemede vs. cama zarar gelmemesi lazım araya bir şey girmedikçe...
-
Arkadaşlar dün sormuştum, tekrar sormak istiyorum. Arka kamera selfie seçeneği ile fotoğraflarda arka taraf full blurlaşıyor, sizde de aynı mı? Bi kontrol edebilirmisiniz özellikle 2-3 kişi selfilerde bir kişi biraz arkada ise
Merhaba portre moduna mi aliyor acaba? Bende normal çalışıyor hafif bir blur var sadece arkada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X