Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.907
Cevap
100
Favori
140.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iç ekrana koruyucu film takmaya gerek varmı takan varmı varsa nereden hangi modeli alabilirm

• Arkadaşlar fold4 iç ekran jelatininde kabarcıklar oluştu, kendimiz değiştirebiliyor muyuz bunu yoksa servise mi gidecek, servise gidince garantiye dahil mi acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dış ekran için amazon dan aldığım ekran koruyucu geldi takınca yorum yapar bilgilendiririm arkadaşlar
    SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU]

• badcrow B kullanıcısına yanıt
    Link atabilir misiniz inceleyelim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • POLMEN P kullanıcısına yanıt

bana prime indirimiyle 649 tl geldi içinden 2 adet cıkıyor ve cok kolay uygulaması kılıf için cevresinde boşluklar kalıyor

https://www.amazon.com.tr/dp/B0C7JKFR32?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badcrow -- 21 Eylül 2023; 14:42:24 >

• badcrow B kullanıcısına yanıt
    Çok özür dilerim ama ürün olmamış yani spigen becerememiş, kenar ve alt üstte çok boşluk var. İstanbulda olsan sana önereceğim bir yer var kadıköyde

• Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam İzmir'de yaşıyorum vede bende resimde görünce ilk çok boşluk var dedim ama on tarafa kılıf için o boşluklar YouTube video izledim

Karbon kılıf siparişi verdim onu bekliyorum gelince kilifli şekilde resim atarım

• Dün ilk tam şarj kullanım sonrası s23 ultra dan gecis yaptim ve şuan için memnunum ki daha şarjı oturmadı

• S serisi mi daha çok güncelleme alıyor Fold serisi mi ?

• drjacob kullanıcısına yanıt

çıkış yılına müteakip aynı sayıda alıyorlar.

• arkadaşlar cihazda bir sorun var. Aslında bir sorun yok. Sorun servis sağlayıcı kaynaklı. Çünkü eski telefonumda da yaşıyordum. S20 fe'de yaşıyordum. Sonra s23'e geçince o sorunu yaşamadım. Sonra fold'a geçince aynı sorun yine başladı. Türk Telekom kullanıyorum. Telefon görüşmelerinde ben karşı tarafı sorunsuz duyuyorum ama karşı taraf kesildiğini söylüyor.

Bu sorunu eski telefonumda yaşıyordum ama s23'te yaşamadım. O eski telefonu anneme vermiştim sorunu o da yaşamadı. Muhtemelen ben volte ayarlarını kurcalarken bir şeyi yanlış yapıyorum. Çünkü s23'te hiç karıştırmamıştım ve sorun yaşamamıştım. Sizce neden kaynaklı olabilir?

• FastegL F kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar , bende de 3 gündür karşı taraf sesin kesik kesik geldiğini söylüyor. Sorun sürekli değil ama daha sık olmaya başladı.Merkezi yerlerde konuşuyorum . Hat Turkcell.

wifi araması aktif ise ve arama bu şekilde yapılıyorsa arama tercihi'nin mobil ağ olarak seçili olup olmadığını kontrol ediniz.

VOLTE yazıp 5555'e sms göndermiş ve ayarlardan volte aramalarını aktif ettiğinizi varsayıyorum.

• thegent kullanıcısına yanıt

hdses yazıp 2200'a göndermiş miydiniz?

Telefonla alakası yoktur. Operatörler altyapı tarafına çeşitli güncellemeler yapıyor. Bununla ilgilidir. Turkcell mesela birkaç yıl önce VoLTE tarafında Mavenir sanallaştırma altyapısına geçti. Bir daha sadece 4G modunda VoLTE araması yapamamaya başladım. Telefonda 3G'nin falan da etkin olması gerekti.

• sis651 kullanıcısına yanıt

turkcell'e 5g aktif etmek için sms gönderildiğinde 4.5G hdses ayarı sıfırlanıyor. sürekli 5g alanında değilseniz, voice over lte için tekrar hdses yazıp 2200a sms gönderiniz.

• VoLTE zaten çalışıyor. Sadece telefon sadece 4.5G modunda iken VoLTE çalışmıyor. 2G/3G/4.5G açık şekilde VoLTE çalışıyor. Ama 2G ve 3G kapatıldığında tek 4G üstünden direk VoLTE çalışmıyor. Bir konfigürasyon hataları var.

• genel son kullanıcı için fold 5 mobil ağlar menüsünde böyle (lte only) bir seçenek var mı?

• İç ekrandaki koruyucuyu çıkartıp kullansak ne olur ben diğer telefonlarımıda ekran koruyucu olmadan kullanıyordum bu koruyucu şart mı

• nevodien N kullanıcısına yanıt
    Evet şart, çünkü iç ekran çok hassas. Fold2 de çıkarmıştım iç ekranda tırnak izleri vardı

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.