Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.907
Cevap
100
Favori
140.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU]

30x bence hiç fena değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • POLMEN P kullanıcısına yanıt
    Hocam asyalilar inavosyunu yapıyor şuan, Apple ile tam olmus şekli gelir ondan sonra katlanabilir teknoloji herkes için mükemmel halini alır, şuan olmus bir iş değil ama olacak bu teknoloji, olmadi dedigimiz hali bile pro max a gore 10 gram agir bu arada, arada iki ekran farki dusunce yapanlari saygiyla anmak gerekir, son zamanların en iyi atılımı, inceldikce hafifledikce mah değeri arttıkça insanlar için vazgeçilmez olacaktır, fiyatı da 2000 dolar olur ama tr gibi sıkıntı ülkelerde , o çok can yakacak

• siyah rengi nasıl acaba, icy blue alıcakdım 512gb stok kalmamış

• sipariş geçtim ve iptal ettim, sebebi de neymiş kılıf kampanyası sadece app üzerinden alımlarda geçerliymiş, saçma sapan şeylerle uğraştırıyorlar, iptal edince de eğitim indiriminde tekrar yararlanılmıyormuş başka bir öğrence, öğretmen belgesi gerek aptal saptal işler yapıyorlar...

• ve havale ile verdiğim siparişin geri ödemesi de 7 iş günü içerisinde gerçekleşecekmiş...

• ertandu E kullanıcısına yanıt

Ben de web sitesi üzerinden sipariş verdim ve sen söyleyene kadar bu ibareye dikkat etmemiştim. Hemen müşteri site üzerinden canlı chat ile müşteri temsilcisiyle görüştüm ve bu durumu sordum. Bana 14 iş günü içerisinde gönderecekleri söylediler. Umarım sözlerinde dururlar.

• mstars34 M kullanıcısına yanıt

bana öyle demediler hocam iptal ettim boş boş bekliyorum

• ertandu E kullanıcısına yanıt

Bana gönderilecek dediler ama burası Türkiye. Şu durumda benim olayım da net değil. Umarım gelir.

• hocam yapıldı o da ama merkezi yerlerde bile karşı taraf sesimin gelmediğini söylüyor hala

• badcrow B kullanıcısına yanıt
    Siz ürünü samsung uygulaması üzerinden eğitim indirimi ve cihaz indirimi ile aldınız sanırım. Acaba ürünü aldıktan sonra hediye kılıfla ilgili bir mesaj geldi mi? "ürünü iade etmediğiniz takdirde 15 gün içinde kılıf yollanacaktır" vs. şeklinde. Teşekkürler

• Selam arkadaşlar kullandığım z fold 5 sattığım için aliexpressden gelen fiber karbon magesafe olan hiç kullanılmamış Kılıf ve yine spigen ekran koruyucu içinde 1 adet kalmıştır uygun fiyata satılıktır aldigim fiyat 1400 tl kılıf 699 tl ekran koruyucu geldi ben her ikisine 1250 tl istiyorum

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU]

• C.uzun C kullanıcısına yanıt

Hocam bana msj gelmedi ama ben cihazı sattım saygilar

• thegent kullanıcısına yanıt

bu karşı taraf sayısı tek ise, sorun karşı tarafın telefonunda. çok ise baz istasyonu kaynaklı olabilir. fold 5 kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız servise gönderiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes bu telefonu satıyor ya bi heves ettim geçmeye ama anlamadım😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Atlikarinca1983 A kullanıcısına yanıt

biri 2 tane var diye 1ini satıyor. tek bir kişi sattı sanırım şuan için. o da 15 pro max hevesine kapılmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen ben de çok satanı görmedim duymadım. Zaten bu telefon s23 ultra gibi çok satılmadi,satılsa da forumda çok yok.

• Herkese merhaba arkadaşlar, 1 senedir iphone 14 pro max kullanıcısıyım, bu sene yeni gelen pro max modelinde ilgilimi çeken bir değişiklik olmadığı için Cuma akşamı kapıda ödemeli olacak şekilde fold 5 sipariş verdim. Kapıda ödemeli alan oldu mu? Gerçekten belirtilen saatte geliyorlar mı?

• badcrow B kullanıcısına yanıt

kılıfın kalitesi nasıldır ben spigen markayı düşünüyorum kılıf olarak kalın olmasın istiyorum daha fazla telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermilas -- 1 Ekim 2023; 12:59:25 >
  • __ysn__ kullanıcısına yanıt
    Telefon değil de samsung galaxy saat almıştım 2 ay kadar önce samsung imternet sitesinden.. Süreç şöyle işlemişti: İnternet sitesinden sipariş verdikten 1-2 gün sonra samsung müşteri temsilcisi arıyor siparişi teyit ediyor.Seçtiğiniz teslim gününde ürünü getirecek personel arıyor randevulaşıyor o saatlerde gelip vereceğiniz ürünü sizden alıp kontrol ediyor imei vs bakıyor, değerini düşürecek bir şey var mı, dite sağına soluna bakıp ürüne formar atıyor sonra bir form dolduruyor imza alıyor müşteriden bilahare telefonundan kendi sistemlerine giriyor oradan bir işlem yapıyor sonra siz de kendi telefonunuzdan samsung sitesine üyeliğinizle girip teslim ettiğiniz değişim kampanyasında kullandığınız cihazın bedeli teslim alacağınız cihaz bedelinden düşmüş biçimde ekranınıza gelen son meblağı kredi kartı ile ödüyorsunuz. Eleman kargo poşeti gibi kapalı bir poşet içindeki ürünü teslim edip gidiyor. Ben pos cihazı gelecek ödeme yapacağım sanıyordum fakat ödeme yine internet sitesinden tamamlanıyor. Saygılarımla

• C.uzun C kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.