Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.907
Cevap
100
Favori
140.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet hocam. Kodları girince onlarla alakalı uyarılar çıkıyor. Ama garip bir şekilde sorunumu çözdü :)

• İphoneye geçtiğim için telefonumdan hattımı söktüm ama tablet olarak kullanmaya devam edeceğim, özelllikle kitap okumak ve not almak çok keyifli, ve tabi ki video izlemek :D Ara ara aranıza gelirim :D.

• 5-6 farklı kişi sesin kesik kesik geldiğini söylüyor, merkezi yerde olmama rağmen. Bakalım turkcell ile görüşeceğim bir de.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Suya dayanıklılıkla pek alakası yok. Suya dayanıklılık için bol miktarda tutkal ile delikleri kapamak, biraz ızgara ile ahize gibi yerlerdeki havanın içeride kalmasını sağlamak yeterli oluyor. Genel maliyeti arttırıyor ama kalınlığa etki edecek bir şey değil.

Samsung rakiplerini rakip olarak görmediği için inceliğe gitmeye uğraşmıyor. Apple'da katlanır bir rakibi yok. Huawei Amerika sağolsun mahvetti, diğer Çinliler de her yere ulaşamıyor. Samsung'u rekabete sokan bir şey yok hani.

• FastegL F kullanıcısına yanıt

Şebekelerde bir şeyler var bu dönemler. Bende de bir sorun var ama karşı kaynaklı mı benim operatörümde mi bilmiyorum. Turkcell kullanıyorum.

• Evvelsi gün Samsung'dan Z Fold 5'i aldım. 6500tl ek destek yapamadıkları için hem değişim hemde 512'ye yükseltme kampanyasını yaptılar.

Bu kadar iyi bir telefon beklemiyordum, artık normal bi teefona geçebilecekmiyim emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkaloff -- 10 Ekim 2023; 12:31:59 >
  • Ben telefonda çift hat kullanıyorum. Hem Turkcell hem de Vodafone. Şu ana kadar sesin karşı tarafa gitmesiyle ilgili bir problem yaşamadım.

• Merkaloff kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, ne kadara aldınız?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merkaloff kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, artık başka cihaz kullanamazsın 😀

• sis651 kullanıcısına yanıt

bi bu cihaz tüm dünyada satıldıgı icin incelmiyor cihaz karşısında rakip yok

• vbalikci kullanıcısına yanıt

Turkcell Eşcell tek hat çift sim kart var ben fold5 ve 15 pro max bu şekilde kullanıyorum hatta watch ultra Esim'lede kullanıyorum.

• Mrb arkadaşlar HB dan 62000 e 512 gb fold 5 aldım.5 taksit yaptım peşine.Sorum şu daha once bluetooth kulaklık kullanıp bu telefonda deneyenler sorun yaşadınız mı?Ben jbl tws300 kullanıyordum telf s10e ydi.Cok memnundum kulaklıktan.Fakat fold 5 e sadece sol taraf bağlanıyor.Kulaklik da sağlam telf da sağlam.Kulakligi götürdüm teknosada teshirdeki fold 5 te denedim yine teki bağlandı.Samsung un yazılımsal oyunundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Yani durduk yere kulaklık masrafi çıkardı bana.Buds2 almayı düşünüyorum yani amacına ulaştı samsung

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzo1903 -- 5 Ekim 2023; 22:42:42 >
  • ozzo1903 O kullanıcısına yanıt

üc dört kulaklık denedim hepsi üst düzeydi bang olufsen ex kef mu3 vb denedim hepsi bağlandı sorunsuz calışıyor bence sorun kulaklıkta telde degil hocam bağlanmasa oda bağlanmazdı yada ayarları kurcalayın monoya gecmiş ola bilir ses tek yerden geliyordur bundan ötürü bende hepsi sorunsuz bu işin üstadıyım 13 adet kulaklık var üst düzey

Ben de qcy nin giriş seviyesi bluetooth kulaklığı var ve sorunsuz kullanıyorum.

• Kulaklığı eski telefonuma bağlıyorum sorunsuz bir şekilde ikisi de çalışıyor.Bilgisayarda da sorunsuz çalışıyor.Ama fold 5 bağlanırken sadece solu çıkarınca bağlanıyor, sağ bağlanmıyor.Cozemedim gitti.Samsungu aradım kulaklığın sürümü eski dedi.Daha 1 yıllık kulaklık bluetooth 5.2 sürüm var nasıl sürümü eski oluyorsa.Samsungun bir yazılımsal oyunu bence.

hocam dedigim gibi siz bi cihazın ayarlarını kurcalayın kulaklık z fold da sadece mono ses veriyordur ayarı kapatırsınız düzelir bu işin bileni benim hertürlüsünü denedim sorun yok

https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/Mono-amp-Stereo-Ses/td-p/7445191

buna bakın derim orada yoksa geliştirici seceneklerinde var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermilas -- 6 Ekim 2023; 2:59:41 >

Soundpeats kulaklığımda sorun yok.

Kulaklığı aktif olarak başka bir cihazla deneyebiliyor musunuz? Bahsettiğim bu kulaklıkta şöyle bir sorun yaşamıştım. Birbirinden ayrı çalışıyorlardı. :D Kulaklıkları kutusuna koyup ufak bir işlemi var, eşleştirdim tekrar kulaklıkları, sorun çözüldü.

• spencermilas S kullanıcısına yanıt
    Bakicam hocam tesk ederim

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Evet defalarca denedim.inanin yapılacak herseyi yaptım.baska telf da denedim.kulakligi servise göndereceğim belki frekanslarinda bir sorun vardır

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.