Şimdi Ara

SAMSUNG Gerçekden mi kötü ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar şuan telefon almayı düşünüyorum. Bir ara Z2 ve S5 arasında kalmışdım ve sonra Note 4'ün çıkmasını bekledim şuan Note 4 olarak düşünüyorum ama Z3'de var, Z2'yi bizzat test etmişdim ve kamerasını beğenmedim. İnternetde telefonların çektikleri fotoğrafları buldum ve S5'e göre Z2'nin renksiz bir fotoğraf çekdiğini farkettim ya ben yanılıyorum yada gerçekden öyle. Çözünürlüğü iyi gibi gözüküyordu ama herşeyin çözünürlük ile olmadığını ve Samsung'ın çok iyi bir fotoğraf çektiğini gördüm yanılıyormuyum bilmiyorum. Aklımdaki telefon büyük ve kamerasının iyi olmasını istiyorum Note 4 büyüklüğünü karşılıyor ama MP olarak Z3'den düşük ve acaba Z3'de kamera iyileştirildi mi ve renk kalitesi nasıl merak ediyorum ve ayrıca Samsung gerçekden mi kötü ? bunu ne için soruyorum bazı yerlerde görüyorum Samsung pişmanlıktır vs. gibi yorumlar gördüm ve Note 4 alma hayallerim suya düştü gibi birşey sizce hangisi daha iyidir ve Samsung gerçekden kötü mü denildiği kadar . Teşekkürler.

• hocam note 4de sony kamera kullanıyor ama bence z3 alın samsung pişmanlıktır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden Samsung pişmanlıkdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beykoz34x -- 28 Ekim 2014; 18:45:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beykoz34x

Neden Samsung pişmanlıkdır ?

hocam ablamdan biliyorum geçen sene çıktıktan 1 ay sonra aldı suan çok sorunlar yaşıyor ondan tercih etmem

• quote:

Orijinalden alıntı: sungur1907

hocam note 4de sony kamera kullanıyor ama bence z3 alın samsung pişmanlıktır

Aynen katiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne gibi sorunlar peki ? Yani sonradan oluşan sorunlar mı yoksa aldığında olan sorun mu ?
  • Malzeme kalitesi olarak iyi değil ama galaxy s4, s5 note 3 note 4 bu ürünleri iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    hdd değerleri çok mu kötü
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Buradakilere kulak asma.neden diyorsun rasyonel bir cevap veremiyorlar samsung al gec.

SAMSUNG Gerçekden mi kötü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 28 Ekim 2014; 19:52:56 >
  • quote:

Ne gibi sorunlar peki ? Yani sonradan oluşan sorunlar mı yoksa aldığında olan sorun mu ?

hocam telefon 1 yıldan sonra bitiyor gidiyor şuan telefonda kasma donma görüşme sırasında takılma gibi sorunlar meydana geliyo dah 1 yıllık telefonda ve bunlar sadece bazıları

• Samsung alcaksan note serisi al veya git xperia z serisinden al
  • Rasyonel olarak touchwizh android optimize acisindan en berbat arayuzdur en cok ram.tuketen arayuzdur,bi zaman sonra kasma.donma rehber sorunu oluyor genellikle note serisi bi nebze eli ayagi duzgun yinede ben almam o ayri,touchwizhin arayuzdeki en sikintilisi oldugunu kabul etmeyen samsung fanboyudur..net

• Touchwiz'in sıkıntı çıkardığını duydum internetde Touchwiz'i hızlandırmak için animasyon vs. ayarlarını kapatıyolardı bir etkisi olur mu acaba ben Note 4 almak istiyorum ekranıda büyük olması benim için bir + o yüzden.
  • Bilimsel rakamsal bir bulgu olmadan touchwiz kotudur donma kasma sorunu vardir diyen,herkese bol sorunlu lg g2 tavsiye eden fanboydur net..

• Çevremde uzun süredir Samsung kullanan kişiler var Touchwiz'den şikayetçiler mi bilmiyorum. Ama uzun süredir kullandıklarına göre böyle bir sorunla karşılaşmamışlardır sanırım çünkü eğer dediğiniz gibi rehberde aramada vs. böyle bir sorun yaşasalardı telefonlarını değiştirceklerini düşünüyorum. Evet Touchwiz bir sıkıntı olabilir ama bana göre sadece kendi düşüncemi söylüyorum Fanboy kesinlikle değilim eğer Touchwiz her telefonda gerçekden aşırı derecede bir sıkıntı yaratsaydı Samsung bu kadar çok kullanılırmıydı böyle bir şeyde var şimdi. Note 4 alırsam TouchWizden dolayı gerçekden sıkıntı çekmek istemem.
  • quote:

Çevremde uzun süredir Samsung kullanan kişiler var Touchwiz'den şikayetçiler mi bilmiyorum. Ama uzun süredir kullandıklarına göre böyle bir sorunla karşılaşmamışlardır sanırım çünkü eğer dediğiniz gibi rehberde aramada vs. böyle bir sorun yaşasalardı telefonlarını değiştirceklerini düşünüyorum. Evet Touchwiz bir sıkıntı olabilir ama bana göre sadece kendi düşüncemi söylüyorum Fanboy kesinlikle değilim eğer Touchwiz her telefonda gerçekden aşırı derecede bir sıkıntı yaratsaydı Samsung bu kadar çok kullanılırmıydı böyle bir şeyde var şimdi. Note 4 alırsam TouchWizden dolayı gerçekden sıkıntı çekmek istemem.

hocam yeniden söyleyim bence böyle bi hata yapma yukardada sorunlardan bazılarını saydım pişman olmanızı istemem

• S serilerini bilmiyorum ama Note serisi gerçekten güzel.
  • 1 yildir note 2 kullaniyorum hicbir sıkıntı cikarmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

note serisi almıcaksan samsunga bulaşma derim
    note alacaksan için rahat olsun

katılıyorum
  • quote:

Çevremde uzun süredir Samsung kullanan kişiler var Touchwiz'den şikayetçiler mi bilmiyorum. Ama uzun süredir kullandıklarına göre böyle bir sorunla karşılaşmamışlardır sanırım çünkü eğer dediğiniz gibi rehberde aramada vs. böyle bir sorun yaşasalardı telefonlarını değiştirceklerini düşünüyorum. Evet Touchwiz bir sıkıntı olabilir ama bana göre sadece kendi düşüncemi söylüyorum Fanboy kesinlikle değilim eğer Touchwiz her telefonda gerçekden aşırı derecede bir sıkıntı yaratsaydı Samsung bu kadar çok kullanılırmıydı böyle bir şeyde var şimdi. Note 4 alırsam TouchWizden dolayı gerçekden sıkıntı çekmek istemem.

Bence hic bulasma samsunga almak cevremde kimseye de onermem ilk aldiginda bu telefon en iyi diyenler 1 yıl sonra Samsung alman diyor popülaritesine kanmayın derim

• Samsung da alpha ve note 4 serisinde malzeme kalitesinde ve arayüzde bariz iyileştirmeler var touchwitz eski touchwitz değil daha yumuşatılmış bir arayüz var eskisi kadar kasma donma yok ancak fiyatları hala çok yüksek olduğundan tercih edilmemesi gerekir aynı fiyat aralığında çok daha iyi telefonlar var.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.