Şimdi Ara

Samsung Harici HDD Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung harici hdd'mde bazı problemler yaşadığım için format atmıştım. bir süre sonra hdd'yi bilgisayara taktığımda yine formatlamam gerektiğini belirten bir yazı çıktı, yine formatladım. daha sonra dosya atmaya çalıştığımda bazı problemlerle karşılaştım. 1-2 dosya attığım zaman normal sürede atıyordu. ama iç içe bir çok dosya atmak istediğimde oldukça yavaş atıyordu. aynı dosyaları 4 gblık usb belleğe çok daha kısa sürede atabildim.

daha sonra bad sector'den şüphelendiğim için tarama yaptırdım hiç bad sector bulunmadı. iş, güç ders vs. derken bu hard disk 10 gün falan öyle kenarda durdu kendi kendine. demin tekrar taktığımda yine içine giremedim. hdd'nin üstüne gelip sağ tıkladığımda "bilgisayarım" klasörü yanıt vermemeye başladı.

ekran görüntüsü:http://img24.imageshack.us/img24/5237/hdd1y.jpg bu şekilde kaldı ne yapmalıyım acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Campertr -- 12 Ocak 2012; 23:17:18 >

• Diskin kartındada arıza olabilir aynı model bir diskin kartıyla değiştirip denemek lazım tabikide ev kullanıcısı olarak bu ihtimal çok zor .

bad sector için tarama yapmışsın fakat birde hdd regeneretor programınıda denemeni tavsiye ederim .
  • harici hdd?

o zaman diski kutusundan çıkartıp bilgisayara direk bağlayın..Öyle deneyin dosya kopyalamayı falan.Eğer sorun olmazsa disk kutusunda sorun var demektir.
    Ama yine aynı sorun olursa o zaman disk ile alakalı konuşuruz.Ayrıca diski kutusundan çıkarmadan önce bilgisayarı güvenli modda açıp dosya aktarımını orada deneyin.
    Sonuçları yazın buraya.
    Ayrıca diskin usb kablosunu değiştirerek de deneyebilirsiniz.Eğer disk 3.5 ise güç aldığı adaptörü de değiştirmek denenebilir.

Son bir not : Harici diskin garantisi varsa kutusundan çıkarmak garanti dışı bırakacaktır.O yüzden güvenli mod seçeneğini denedikten sonra garantiye yollamayı da düşünebilirsiniz.

Daha da yazacak birşey yok.
  • Du ben size geliyorum hallederim demediğin kalmış mesuthaksoy
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonball

Du ben size geliyorum hallederim demediğin kalmış mesuthaksoy

Onu da yaptık valla,yapmadığımız birşey değil.
    Msnde desen 200 kişi vardır dh'den.Telefonla görüştüklerim,aradıklarım da cabası
  • bu hizmetler birgün bize anakart işlemci ekran kartı olarak dönecektir
  • arkadaşım modeli nedir hdd tam olarak paylaşırsan sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd kutusu sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.