Bildirim
samsung hd161gj hd life pro ve hdd low format tool görüyor ama bilgisayarımda yok
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam biosa girin ide moddan ahci modu seçip deneyin. -
Biosta raid ve ide modu var ikisindede sorun aynı ahci modunu bulamadımquote:
Orijinalden alıntı: flocky88
hocam biosa girin ide moddan ahci modu seçip deneyin.
-
yokmu bu işe çözüm hd tune programıda harddiski görüyor. -
Bilgisayarıma sağ tıkla yönet de oradan disk yönetimine tıkla orada var olması gerekli (w7 kullandığını varsaydım)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kulgan
Bilgisayarıma sağ tıkla yönet de oradan disk yönetimine tıkla orada var olması gerekli (w7 kullandığını varsaydım)
yok hocam orada gözükmüyor sadece sistemi kurduğum 2.harddisk var -
HARF VERDİN Mİ ?
HARF VERİRSEN DÜZELİR BİRAZ ARAŞTIR BULURSUN SİSTEMİM İNGİLİZCE O YÜZDEN YAZAIYORUM -
quote:
Orijinalden alıntı: Penanggalan
HARF VERDİN Mİ ?
HARF VERİRSEN DÜZELİR BİRAZ ARAŞTIR BULURSUN SİSTEMİM İNGİLİZCE O YÜZDEN YAZAIYORUM
hocam harf vermek için bölümlenmemiş alana ulaşmam gerekiyor diye biliyorum.sisteme tek harddisk takıp windows 7 kurmayı deniyorum 149gb bölümlenmemiş alan gözüküyor new seçeneğini seçiyorum oluşturacağım alanın boyutunu giriyorum hata veriyor sistem.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X