Şimdi Ara

Samsung hediye kampanyası hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hesabım uygulaması üzerinde uzun zamandır devam eden Samsung hediye kampanyasında toplam kaç çekiliş hakkınız oldu? 24 Aralık itibarıyla 59 çekiliş hakkım var. Birkaç gün kaçırdığımı düşünüyorum. Ödül kazanacağımı düşünmüyorum tabii de; benimkisi sadece merak.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 12

Bip'te sesli yada görüntülü görüşme yapınca da ekstra hak veriyor, oralardan da 4-5 tane almışımdır en az ama az oldu gibi.

• BiP'teki çekilişten ayrı diye biliyorum. Onun ödülü S9'du yanlış hatırlamıyorsam. Hesabım'daki çekilişte Note9, S9 Plus, Gear S3 Frontier.

Bu arada kampanya detaylarına baktım; her gün katılım yapan müşteriler, 31 Aralık'a kadar 73 kez katılmış oluyorlarmış. Benim toplam 66 olacak. 7 gün kaçırdığım anlamına geliyor bu.

Aynı zamanda Turkcell Superonline müşterisi de olanlar, günde iki kez katılabiliyorlarmış. 146 çekiliş hakkıyla tamamlayanlar olacak o halde. Kazanma şansımız iyice azaldı.

Kazananlar 9 Ocak tarihinde Akşam gazetesinde yayınlanacakmış bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

BiP'teki çekilişten ayrı diye biliyorum. Onun ödülü S9'du yanlış hatırlamıyorsam. Hesabım'daki çekilişte Note9, S9 Plus, Gear S3 Frontier.

Bu arada kampanya detaylarına baktım; her gün katılım yapan müşteriler, 31 Aralık'a kadar 73 kez katılmış oluyorlarmış. Benim toplam 66 olacak. 7 gün kaçırdığım anlamına geliyor bu.

Aynı zamanda Turkcell Superonline müşterisi de olanlar, günde iki kez katılabiliyorlarmış. 146 çekiliş hakkıyla tamamlayanlar olacak o halde. Kazanma şansımız iyice azaldı.

Kazananlar 9 Ocak tarihinde Akşam gazetesinde yayınlanacakmış bu arada.
    Hiç zorlamiyim o zaman

• Bakarsınız size çıkar.

• ara sıra öyle hak kazanıyorum bipten yazınca hiç dikkat etmedim kaç tane olduğuna, nereden bakıyoruz?

• 38 çekiliş hakkım var. Bu arada dergilik çekiliş sonucu açıklanmış. Bir şey çıkmayınca tuttum kaldırdım telefondan :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Hesabım uygulamasından görebilirsiniz;

• theCoffee T kullanıcısına yanıt
    Ona hiç bulaşmadım.

Dergi indiriyorum ama telefon ekranından okumak eziyet gibi geliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.