Şimdi Ara

SAMSUNG HW-Q990D SOUNDBAR KULLANICILAR KULÜBÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
12
Favori
3.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende bu duvara askı aparatını aldım, çok güzel oldu, ancak arka hoparlörleri hangi güç kablosu ile bağlayacam emin olamadım, kutudan 2 uzun 2 kısa güç kablosu çıktı, hangisi arka hoparlörlere ait acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

arkadaşlar kutu içeriğinden 4 adet güç kablosu çıkıyor, 2'si uzun 2'si kısa hangisi arka hoparlörlere ait acaba?

arkadaşlar yok mu bir fikri olan, kullanım klavuzuda da yazmıyor, yanlış bağlantı yapmalım?

• digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun servis yaptı kurulumu ama kablolar aynıdır hocam zaten elektrik kablosu dediğiniz o yüzden duruma göre kullanabilirsiniz hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Projeksiyon ile kullanan arkadaslar var mi?

Arkadaslar ben yeni bir projeksiyon aldim, bu akilli projeksiyonun ses cikisi yok, HDMI eArc baglantisi da yok, ben bu projeksiyona Samsung HW-Q990D veya Dolby Atmos destegi olan ust seviye bir soundbar sistemi baglamak istiyorum ve mecburen bluetooth ile baglayacagim. Ben bluetooth uzerinden sinema deneyimi yasayabilir miyim? Yoksa bu projeksiyonun kendi android isletim sistemini degilde projeksiyonu sadece ekran gibi kullanarak baska bir box'a baglayip oradan optik cikis mi almam gerekir?

• Batumatu kullanıcısına yanıt

Bluetoothdan verimli olmaz. Harici bir media box kullanın mi stick gibi.

• Arkadaşlar soundbar'ı smartthings'e tanıtmak istiyorum, ancak smartthings'te gizlilik bildirimi bölümünü geçemiyorum, devam tuşu aktif değil, hiç birşey yapamıyorum, daha önce başına gelen oldu mu acaba?

SAMSUNG HW-Q990D SOUNDBAR KULLANICILAR KULÜBÜ

• Küçük olan hopörlerler kablosuz kullanılabiliyormu 990d modelinde

• Emojin46 E kullanıcısına yanıt

Kablosuz olayı birbirlerine bağlantıda geçerli.Onun dışında hepsi elektiğe bağlanıyor.Özetle hepsi birbirine kablosuz bağlanıyor ama gücü elektrikten alıyor.

• 990D'yi en guvenilir nereden satin alabiliriz?

Samsung shop tan ya da Amazon dan (satıcı Amazon sa) gözünüz kapalı alabilirsiniz.

• arkadaşlar bazı filmlerde diyolog sesleri kısık, efetler yüksek çıkıyor, diyologları anlamak için sesi açıyorum, efektlerde aşırı ses çıkıyor ve rahatsız ediyor, bunu nasıl ayarlayabiliriz acaba?

• Arkadaslar ne zaman ve ne kadara aldiniz? Bilgi verebilir misiniz?

Telefon uygulamasında "voice emphasis" diye bir özellik olması lazım. Onu açtınız mı?

4 ay önce Samsung online shop tan 31.500 e aldım ama 28-29 a alanlar oldu Amazon ve Vatan dan.

• Eddie The Head E kullanıcısına yanıt

hocam bu özellik smarttings uygulamasında mı acaba? başka bir uygulama var mı bilmiyorum, smarttings de bulamadım.

• Eddie The Head E kullanıcısına yanıt

Ses eşitleme mi hocam bahsettiğiniz?ben de aynı sorunu yaşıyorum

SAMSUNG HW-Q990D SOUNDBAR KULLANICILAR KULÜBÜ

• ürünü az önce sipariş etttim. 75c855 tcl tv de kullanacam herhangibir uyum sorunu olurmu? tv ye kurulu streamio uygulamasımdan blurray fimleri izlerken ses desteğini alabilirmiyim.

ben uzun kabloları uydu hoparlörler için kullandım sorun yok.

• Samsung internet sitesinde cihazın özellikleri arasında "spacefit sound pro" özelliğinden bahsediyor ama uygulamada sadece "spacefit sound" seçeneği var, acaba bu özellik için Sansung Q semphony serisi tv mi lazım? Ben Sony tv ile kullanıyorum hem hoparlör hem de telefon uygulaması güncel ama uygulama pro seçeneği yok. Sizde de böyle mi?

• deta53 kullanıcısına yanıt

Ben Sony tv ve Apple tv ile kullanıyorum her ikisinde de farklı platformlara üyeliğim var hiç bir sorun yaşamadım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.