Şimdi Ara

SAMSUNG HW-Q990D SOUNDBAR KULLANICILAR KULÜBÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
12
Favori
3.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Örneğin prime videolardaki Dolby içerikleri izlerken dolybinin aktif olduğunu anlamamız için ekranda yazmalımı yazmazsa aktif olmuyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, uydu hoparlörler için stand kullanan varsa nereden temin ettikleri konusunda bilgi verebilirler mi? Ayrıca ben bu soundbarı yeni satın aldım. Kurulum için servis mi gelmesi gerekiyor, kendimiz kursak garanti açısından bir sorun teşkil eder mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realjackal -- 7 Aralık 2024; 13:5:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • realjackal R kullanıcısına yanıt

Ben kendim kurdum, servise gerek yok, arka hoparlörler için linkteki ürünü aldım, çok güzel oldu.

https://www.trendyol.com/zeo-wood-design/Dekoratif-ciceklik-sehpa-p-132125052?boutiqueId=61&merchantId=305293&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=999999999&utm_medium=product_free&adjust_adgroup=16370290&adjust_creative=132125052&link_contentid=132125052&adjust_campaign=product_free_202412716_TR&utm_source=share&link_userID=16370290&utm_term=16370290&utm_campaign=132125052

• realjackal R kullanıcısına yanıt

hocam ben bu stand tan aldım.

https://www.zuhalmuzik.com/kozmos-ks-ss040-70-hi-fi-hoparlor-standi?srsltid=AfmBOopnDPMEwQb3RrAE2lbnvgs47lq31ltCKJBp6qNtCazBuPwpxdH5GVE

• AKA_33 kullanıcısına yanıt

hocam selamlar :)

haftasonu bir avmdeki samsung bayiinden 990d aldım fakat Salı gününe servis montaj yapacak dediler. nasıl yani servis montaj yapıyor mu diye şaşırdım, içinden montaj aparatları çıktığını ve servisin taktığını söylediler, şaşırdım. duvara askı aparatları çıkıyor mu yoksa görevli eksik mi biliyor, bir fikriniz var mı?

• mathic06 kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Kutu içerisinden soundbar için duvara askı montaj braketleri çıkıyor, servis montaj yapıyor mu bilemedim. (Sadece soundbar için, uydu hoparlörler için değil)

Kurulum için servisi bekleyin derim, yakın zamanda bende ürünü satın aldım. Servis kutuyu açtı, bir sorun var mı diye kontrol ederek servis formunu online olarak teslim etti.

• deta53 kullanıcısına yanıt

Güzel ürünmüş hocam,

bende evcil hayvan olduğundan devrilme ihtimaline karşı eski askı ayaklarımı kullandım.

Şimdilik bir sıkıntı görünmüyor.

• Amazon'da bugün 32.990 TL, İş Bankası kartlarına 1.000 TL maxi puan veriyor. Bende sipariş vereyim diyorum. 1 ay içinde fiyat düşerse bakarım. Diğer türlü araya yılbaşı girecek fiyatın daha da düşeceğine inanmıyorum. Sizce böyle almak mantıklı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonmaister -- 16 Aralık 2024; 18:37:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonmaister

Amazon'da bugün 32.990 TL, İş Bankası kartlarına 1.000 TL maxi puan veriyor. Bende sipariş vereyim diyorum. 1 ay içinde fiyat düşerse bakarım. Diğer türlü araya yılbaşı girecek fiyatın daha da düşeceğine inanmıyorum. Sizce böyle almak mantıklı mı?

amazonda son 19 adet kalmış. yılbaşına kadar biraz daha fiyat düşebilir diyeceğim ama stok kalmayabilir. bence iyi fiyat al derim. sesler harika 7+1 ses ile bluray filmler içindeymişsin gibi hissiyat veriyor izlediğim filmleri tekrardan izliyorum. apartmandaysan biraz sorun olabilir. ses seviyesi %20 nin üstüne çıkınca patlama sesleri falan inliyor. yüksek seviyelere çıkamıyorum bu yüzden

• Ben bugün Amazon'dan son dakika satın alabildim ve yaklaşık 15dk. sonra stok bitti.

Amazon'daki hediye bakiyem ile ürün bana 32.000 TL'ye geldi. Gerçekten iyi bir fiyat.

Bugün itibariyle Samsung web sayfasında 44.839 TL ve Mediamarkt web sayfasında 44.799 TL olarak fiyat güncellendi.

Fiyatın bu kadar artmış olması üzücü ama zaten 2025 yılında internet satışlarına ek vergi geleceği için zaten fiyatın zamlanacağını az-çok biliyorduk ama daha 2025'e girmeden fiyatın zamlanması hoş olmamış.

Şuan halen bazı web sayfalarında 36-37 bandında satışlar var. Alacak olan kişiler acele etsin.

SAMSUNG HW-Q990D SOUNDBAR KULLANICILAR KULÜBÜ
    SAMSUNG HW-Q990D SOUNDBAR KULLANICILAR KULÜBÜsamsung tr
    2024 Q990D Q Series Kablosuz Dolby Atmos 11.1.4 Soundbar Black | Samsung Türkiye
    https://www.samsung.com/tr/audio-devices/soundbar/q990d-black-hw-q990d-tk/

• Tekrar stok açıldı. İhtiyacı olan kaçırmasın. Bu fiyatı bir daha göremeyebilirsiniz.

SAMSUNG HW-Q990D SOUNDBAR KULLANICILAR KULÜBÜ
  • Ben ürünü kendim kurdum, garantilik bir durum olursa sıkıntı olur mu acaba?

• hdblack35 H kullanıcısına yanıt

İyi fiyat gerçekten almayı düşünen kaçırmasın.SAMSUNG HW-Q990D SOUNDBAR KULLANICILAR KULÜBÜ 

• Herkese selam, Ben HDMI çıkışı olan 2 cihaz kullanıyorum, birisi uydu alıcısı diğeri Fire Stick.

Bu 2 cihazı soundbar'a mı girmeliyim yoksa e-arc desteği olan TV'ye mi? Yani mantıklı olan e-arc desteği varsa TV HDMI girişlerini mi kullanmak oluyor?

Yazan: Yıllardır AVR kullandığı için soundbar'a hakim olmayan yaşlı bir AVR kurdu  

• eozen81 kullanıcısına yanıt

Soundbar arkasında 2 adet HDMI giriş ve 1 adet HDMI çıkış var. Kaynaklarınızı HDMI girişlerine bağlayın.

HDMI çıkışı ise TV’nizin eARC HDMI girişine bağlayın.

• HW-Q990E ne zaman çıkar

• THawk kullanıcısına yanıt

Aynen ben de bunu merak ediyorum ve özellikleri belli oldu mu?

• Yeni seriden haber yok mu ? CES 2025 te tanıtılır mı sizce?

• Fiyat Güncellemesi gelmiş baya yükselmiş rakamlar :(

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt

Aralık ayı son iyi fiyatlardı demekki. Ben ekimde 31.500 e aldım ve iyikide almışım diyorum. Alınacak en iyi soundbar gerçekten.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.