Şimdi Ara

SAMSUNG HW-Q990D SOUNDBAR KULLANICILAR KULÜBÜ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
562
Cevap
46
Favori
20.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kullanım klavuzunda bu durum için bir çözüm var:

Subwoofer ve surround hoparlörler otomatik olarak bağlanmadığında

1. Soundbar ana ünitesini kapatın.

2. Subwoofer’ın ve surround hoparlörlerin arkasındaki ID SET düğmesini en az 5 saniye basılı tutun.

3. Uzaktan kumandanın Yukarı düğmesini 5 saniye boyunca basılı tutun.

4. LINK LED'in sabit mavi yandığını (bağlantı tamamlandı) kontrol edin. • Soundbar ile Subwoofer ve surround hoparlörler arasında bağlantı kurulduğunda, LINK LED göstergesinin yanıp sönmesi durur ve sabit mavi renkte yanar

• AlperMetin kullanıcısına yanıt

Uygulamadan uyarlanabilir ses modunu açın, bütün desteklenen ses modları aktif olur. Kumanda üzerindeki i yuşuna 2. defa bastığınızda bar ekranında o anki ses biçimini görebilirsiniz.

• erturul E kullanıcısına yanıt

bu kodu almak için samsung tv mi olması gerekiyor samsung sitesine üye oldum uygulamalarını indirdim sadece %5 lik hoşgeldin kuponu verdi.

• tunama kullanıcısına yanıt

Hocam Samsung tv şart maalesef ve her Samsung tv si olana da kod vermiyor sanırım biraz şans meselesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erturul E kullanıcısına yanıt

%10 işbank maximum kampanyasıyla 32.849,10 TL ye kadar düşürebildim 24 - 25 k civarina alınabilseydi muhteşem olurdu

• Samsung aradım agzıma geleni söyledim. Nasıl firma neyi gözealıp bu kodları dağıtıyorlar her bokmuz Samsung bize kod yok ensyi degilim hiçte almam

• Eng0606 E kullanıcısına yanıt

Nakit 32000 diyor

• MustafaKemal.. kullanıcısına yanıt

Forumda benim mesajıma verdiği cevabı görmüşsünüzdür. Benim mesajı yanlış anlamış arkadaş. Kusura bakmayın.

• Az önce Samsung uygulamasından 34.600 aldım umarım pişman olmam güzel cihaz çıkar

Hayırlı olsun 4-5 aydır kullanıyorum ve çok memnunum, avr den geçmiyorsanız pişman olmayacaksınız.

• AKA_33 kullanıcısına yanıt

Avr çok eskilerde kullandım harcadığım paraya hala üzülürüm apple homepoddan geçiyorum. Servis duvara montaj yaparmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaKemal.. -- 23 Ocak 2025; 23:2:17 >

duvara asılması için kutudan aparatlar çıkıyor. Yaparlar büyük ihtimalle ekstra bir ücret almadan.

5 şubatta alıcam bende youtubeden o kadar çok video izledim ki herkes övüyor olumsuz bir yorum görmedim z506 dan geçicem memnunum aslında yeterli geliyor bana ama meraktan alıcam valla

• Geldi gözümün çiçegi 😁 hayatta ilk kez nir kargom sabah 8 de geldi. Gün içindede servis gelicek Allah isteyen herkese nasip etsin.

SAMSUNG HW-Q990D SOUNDBAR KULLANICILAR KULÜBÜ

Canavar gelmiş, gözünüz aydın🙂

• Servis taktı dıvara montajıda yaptı şuan sinemada test ettim çok çok iyi hatta aşırı keyifli kısık sesde 13-14 süper detay veriyor.

Biz apartmanda olduğumuz için 20-25 arası kullanıyoruz ama o bile baya baya keyif veriyor. Küçükleri mutlaka arkalara monte etmeni tavsiye ederim. Çevresel ses deneyimini başka türlü alamazsın.

Hayırlı uğurlu olsun; güle güle kullanın...

Sistemi tam yerleştirmediniz heralde. Hızlıca fotoğraf çekimi için bir yerleşimdir umarım. Çünkü arkalar önde toplandığı gibi subwoofer'ın sürücü yönüde sehpaya çok yakın, yer uygunsa sehpahanın sağına geçirin veya olduğu yerde altlı üstlü takla attırarak sürücüyü boşluğa bakacak hale getirin. Yakın zamanda bende takla attırdım 🤭:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160501117

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 25 Ocak 2025; 19:40:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.