SAMSUNG HW-Q990D SOUNDBAR KULLANICILAR KULÜBÜ (7. sayfa)
-
-
evet söylediklerinizde haklısınız, müstakil evim olsa daha rahat ederdim çünkü rahatsızlık vermek istemiyorum komşularıma, ki şimdiye kadar hiç şikayet duymadım kendilerinden. ama bundan bağımsız olarak bazen bir seviye fazla gelirken alt seviye düşük geliyor, bu şekilde idare edeceğim mecburen.
-
-
Sizin ihtiyacınıza çözüm olacak ayarı Kanal Düzeyi'nden yapabilirsiniz. İhtiyacınıza uygun olarak kanalları aynı düzeyde azaltabilir veya artırabilirsiniz. Böylelikle buçuklu değerleri yakalayabilirsiniz 👍🏻...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanya mailini yeni gönderdiler :)
Samsung TV’nizle mükemmel uyumlu Soundbar’larda size özel %30 indirim fırsatı!
Kampanyadan faydalanmak isteyen Katılımcıların hali hazırda seçili C ve D model Samsung Televizyon sahibi olup, Samsung TV’ler üzerinden Smart TV menüsü içerisinde SAMSUNG PROMOTION uygulamasını indirip, uygulamaya giriş yaptıktan sonra “Samsung’tan Size Özel Teklif” başlıklı menüye giriş yapıp çıkan tekliflerden SOUNDBARLARDA İNDİRİM KAMPANYASI başlıklı teklifte “Fırsatı Kullan” sekmesine tıklayarak Kupon Kodu almaları gerekmektedir. Kampanya, “Kupon Kodu” ile 22.01.2025 – 31.12.2025 tarihleri arasındaüzerinden yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Kampanya şartlarını tamamlayan tüketiciler Samsung Online Store üzerindehttps://www.samsung.com/tr/audio-devices/all-audio-devices/ linkinde belirtilen seçili soundbar modellerinde sepette indirim fırsatı yakalayacaktır. Detaylı kampanya koşulları için 444 77 11 Samsung Çağrı Merkezine ulaşabilirsiniz.samsung trSamsung Galaxy S25 Ultra | Galaxy AI | Samsung Türkiyehttps://www.samsung.com/tr/smartphones/galaxy-s25-ultra/?page=home
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bana gelse salondaki 75 samsunguma bir tane alırdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
üniversite öğrencisiyim şu ara ara tatilde çalıştığım bütün parayı q990d modeline yatıracağım gerçekten hayalim olan bir ürün sürekli ikinci elleri kontrol ettim ama bi türlü yakında uygun fiyata denk getiremedim. görmediğin rüyaya gördüm demek çok büyük günah olduğunu biliyorum ve vallaha bugün rüyama bile girdi. yok mu yüzde 30 indirim kodu olan kullanmayacaksa bile ben faydalanayım hayır duamızı alsın. yoksa öğrenci indirimiyle 31.400 küsüra satın alıcam yüzde 30 ile alırsam 25.500e gelicek aradaki 5850 tl için manavda 7 gün çalışmam demek ve benim için çok iyi para cebime kalsa ne tatlı olur. Lütfen olsa da biz yazsak falan diye cevap vermeyin. Sadece şansımı deniyorum en nihayetinde para istemiyorum sizden sadece kullanmayacaksanız bir indirim kodu istiyorum. Yardımcı olacak olan olursa çok ama çok sevinirim ilginiz için çok teşekkür ederim herkese hayırlı günler geceler dilerim.
Gelişme: Kodu bi arkadaştan buldum 1000tlye satın alıcam.
Bence bunu fırsatçılığında dozunu koruyarak kodu olan arkadaşlar benim gibi hayali olan kişilere cüzi bi miktar karşılığı ya da hayır duası için verebilir ilginiz için herkese teşekkür ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENER@L -- 29 Ocak 2025; 18:12:9 >
-
q990d soundbar alıcam ama pcde kullanıcam hdmi earc ile bağlantı yapabilir miyim acaba? Çok araştırdım ama bir türlü net cevap bulamadım ses kartı vb mi almam gerekli? Televizyon ya da monitörüm kötü ses sistemine karşı bi hastalığım, hayalim var ama dediğim gibi pcde kullanıcam maximum verimliliği nasıl elde ederim acaba
-
Bunu bir yerlerde okumuştum, astarı yüzünden pahalıya gelen çözümler vardı. Aşağıdaki ürünle falan. Yani hiç efektif olmayan bir çözümü var demişlerdi ama bence en iyisi PC için soundbar değil de DAC'lı aktif bir hoparlör çifti daha mantıklı olur (Edifier S1000MKII gibi).
-
Netflix'den Dolby Atmos destekli bir medyayı açın, Soundbar'dan information tuşuna basınca Dolby Atmos yazdığını görürsünüz.
-
uygun fiyata kuponu verebilirim. Daha önce aldığım için ihtiyaç fazlası
Merhabalar bir hayir yapip verseniz kupon kodunu uzun zamandir almak istedigim bir urun 🙂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamurselsepeti -- 29 Ocak 2025; 13:0:29 >
Merhaba kendim kullanmak için samsung s25 ultra alacağım fazladan Lansman ön kayıt kodu olan bana mümkünse özelden gönderirse çok çok mutlu olurum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Özelden mesaj attım bi görüşelim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba kendim kullanmak için samsung s25 ultra alacağım fazladan Lansman ön kayıt kodu olan bana mümkünse özelden gönderirse çok çok mutlu olurumm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X