Soundbara ps5 pro taktıgımızda hdmı 2.1 destekliyormu yani 120 hrz alabilecekmiyiz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG HW-Q990D SOUNDBAR KULLANICILAR KULÜBÜ (4. sayfa)
-
-
Evet alırsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LG C2 OLED TV + PS5 + HW-Q990D Soundbar kullanıyorum ve PS5 direkt soundbara bağlı. PS5 menüsünde 120Hz aktif durumda.
-
İlginç halbuki hdmı 2.1 yok deniyor tşkler
Kim yok diyor? Bir önceki modelde yoktu (990C) ama 990D de var hatta içinden 2.1 kablo bile çıkıyor.
Almak için araştırıyorum en uygun şuan 34600 30-31 seviyelerini yakalarsam hemen kapıcam
Arkadaşlar merhaba ürün bugün geldi şimdi kurdum ama sol arka hoparlör sürekli mavi ışık yanıp sönüyor ve bi türlü ondan ses gelmiyor. Nerede hata yapıyorum acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkese iyi akşamlar bende dün kurulumu zor da olsa yaptım LG Oled CX55 model televizyon kullanıyorum. Eşleştirme biraz zor oldu hallettim ama şöyle bir sorunum var. Televizyonu açarken Ps5 kendi kendine açılıyor. İpad den bir şey açarken kendi kendine soundbara bağlanıyor. Bunu nasıl çözerim
-
Bnm ps5 ve appletv syncbox diye bi kutuya baglı onun üstünden earc baglı tvde soundbarda yazılana göre earc baglanmalı soundbar illa esrc baglı olması gerek ses için?
İndirim gözüne çarpan olursa paylaşırsa sevinirim
Esrc dışında bir hdmı çalışırmı bu soundbar
MediaMarkt ta 36.500 e aldım bende sanırım şu an o civarda fiyatlar
-
En uygun samsung satış uygulamasında hoşgeldin5 %5 indirim ile 34500
Eğitim indirimi var arkadaşlar Samsungun sitesinde. Edu veya k12 uzantılı e-mail adresi olan arkadaşlar o adresleri ile üyelik açarlarsa eğitim indirimiyle alabilirler. Çarşamba günü aldım ben 31400tl ye 4 taksit ile, aklınızda olsun.
31400 mükemmel fiyat
Bulamadık bi uygun maili olan
Arka set için kullanıp memnun kaldığınız veya önereceğiniz ayak/sehpa varsa paylaşır mısınız?
Ben de Q990D alarak aranıza katıldım. Fiyatları takip ederken 65S90D tv min uygulamalar bölümünde Samsung promotion uygulamasında bana özel Soundbarlarda geçerli indirin kodu görünce dayanamayıp direk samsung shop üzerinden 4 taksit e aldım 25.549 TL ye gelmiş oldu
Samsung promotion uygulamasını ara ara kontrol etmenizde fayda var kupon gelince mailinize tanımlıyor bilginize
Bilgilendirme için teşekkürler, benim de 30% indirimim varmış :) Banka elektronik kampanyası ile (1000 tl ) 24 549 a gelecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eng0606 -- 14 Ocak 2025; 1:12:3 >
Rica ederim hocam. Umarım almak isteyen herkes faydalanabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X