Bildirim
samsung i7500 mü i5700 mü SİZCE HANGİSİ?
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Waybe kimseden ses yok ilginç? -
bi ara i7500de kampanya vardı ve ben o kampanyayı kaçırıp i5700 almıştım teli kaçırdığım için üzülüyordum ama daha sonra kısada olsa i7500 kullanma fırsatım oldu ve estetik olarak i5700 kesinlikle daha iyi hız olarak daha iyi gibi görünüyor..bence tek eksiği kameranın flashsız oluşu.. :( -
peki ekran renkleri ve dokunmatik hassasiyeti ile ilgili belirgin farklar var mı acaba? -
hayır yok ama Galaxy amoled ekran olduğundan daha canlı renkler sunuyor. sıfır alacaksan bence ikinci el daha hızlı bir telefon bak derim. ikinci el alacaksan da galaxy için 350 den fazla vermeyin.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung telefon bilgisayara bağlanmıyor şarj oluyor
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- çifte vatandaş imei kaydı ücreti
- fm 24 touch android çıkacak mı
- whatsapp başlatılıyor lütfen biraz bekleyin
- nubia z50 ultra fiyat
- ovion v30 ultra
- snapchat nedir
- poco f6 pro türkiye"ye ne zaman gelecek
- unihertz tank 3
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X