Şimdi Ara

Samsung i8190 Galaxy S3 Mini 669 TL, tek çekimde extra %4 indirim.Hatta Kargo da Bedava... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
2
Favori
10.820
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

Orijinalden alıntı: torna&do

Orayı 3 gün beklemeyin diye ...yalnız 4 tl fiyatı fazladır. 703 tl
    Ayrıca 100 adet ve süreye sınırlı değil mavi beyaz renk mevcut

http://www.sanalreyonum.com/urun/samsung-i8190-galaxy-s3-mini-beyaz_mavicep-telefonu_958296.aspx?CatId=27177

burayı firma diye öneriyormusunuz Allah aşkına

bu sanalreyonumun mağdurlarına yaptığı xaysiyetsizliklerini bir okuyun ondan sonra bu linki verin

aman arkadaşlar sakın ola bulaşmayın bu siteye

Evet arkadaşım haklıymışsın..İşyerinden bir arkadaş S3 mini siparişi vermiş de oradan haberim oldu...

Telefonu geldi arkadaşın ama güvenlik bandı yırtık, imei kaydı yok. Aramış sanalreyonu 3-4 güne imeisi kayıt altına alınır demişler...

Böyle bir ciddiyetsizlik olur mu..İade etmek için de uğraştıracaklar şimdi arkadaşı???

(Not: Arkadaş ben değilim...Hani şu eczaneye giderler de bir arkadaş için..........alacaktım derler ya ondan değil...Ben de az önce incehesaptan 642 tl tek cekim kaptım bir tane)

• 2 adet aldım birini arkadaşa birini kendime. şuan hala 4 tane var açıkta sepete eklenebilir durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirjoe

Arkadaşlar durum bu şekilde. İzah edebilecek olan var mı? Ben sebebi anlayamadım.
     Samsung i8190 Galaxy S3 Mini 669 TL, tek çekimde extra %4 indirim.Hatta Kargo da Bedava...

Arkadaslar cevap verebilecek varmı çok önemli yarın ne yapmamız lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fırsatı yakalayamadığın için yüksek fiyattan almışsınız. Büyük ihtimalle 669'dan size vermezler ama verebilirler de. Müşteri hizmetlerini ara durumunu acıkla kabul etmezsseniz siparişi iptal edeceğim de ..yine de o fiyata olmaz derlerse sipariş kargoya verilmeden iptal ettir. O fiyat distribütör garantili olanlarında üzerinde bir fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 29 Mart 2013; 0:40:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torna&do

Fırsatı yakalayamadığın için yüksek fiyattan almışsınız. Büyük ihtimalle 669'dan size vermezler ama verebilirler de. Müşteri hizmetlerini ara durumunu acıkla kabul etmezsseniz siparişi iptal edeceğim de ..yine de o fiyata olmaz derlerse sipariş kargoya verilmeden iptal ettir. O fiyat distribütör garantili olanlarında üzerinde bir fiyat.

699x2 = 1338 tl yapıyor . bu üründen 2 adet de alamıyoruz çünkü kampanya böyle . Sistemde mi bi sıkıntı var aceba ?
  • ürünler ne zaman kargoya veriliyor bir gelişme olursa buradan yazalım bende dün 20sn'de işi bitirdim.
  • evet ürünler elimize nezaman ulaşır soran varmı acaba öğrenen burdan herkesi bilgilendirirse güzel olur...
  • bende aldm bekliyorum. teslimat 4 iş gününü bulur bence.
  • madem bu arada teefonumuz için gerekli malzemeleri tedarik edelim şu flipcover diye bir kılıf türü var kullanan varmı acaba nasıl. birde 9.9tl gibi baya uygun bir fiyat buldum fırsat sitesinde, birde ekrana ekran koruyucu film gerekir sanırım. varmı önereceğin bir yer yada farklı ürünler...
  • süreç başladı :) ürünler hazırlanıyor, tahmini tedarik süreci 2 gün yazıyor bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtslk

madem bu arada teefonumuz için gerekli malzemeleri tedarik edelim şu flipcover diye bir kılıf türü var kullanan varmı acaba nasıl. birde 9.9tl gibi baya uygun bir fiyat buldum fırsat sitesinde, birde ekrana ekran koruyucu film gerekir sanırım. varmı önereceğin bir yer yada farklı ürünler...

kılıfı markapon denilen sitede mi gördün.
  • evet orada gördüm daha sonra şöyle biraz araştırdım burada farklı bir sayfada telefonun aksesuarlarıyla ilgili baya birşey paylaşmışlar orada birisi arka kapak çıkmadan takılanı var felan demiş cevap bekliyorum bulamadım öyle birşey. gittigidiyorda buldum bir yer fiyat iyi gibi geldi bana... 12,30tl yanında 2ekran koruyucu film ve kalem hediye diyor kargo var ortalama 5tl olsa 17-18 civarı. farklı ürünleri olanlar yada bulanlar paylaşsın lütfen...

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-galaxy-s3-mini-flip-cover-kilif-80671773

• quote:

evet orada gördüm daha sonra şöyle biraz araştırdım burada farklı bir sayfada telefonun aksesuarlarıyla ilgili baya birşey paylaşmışlar orada birisi arka kapak çıkmadan takılanı var felan demiş cevap bekliyorum bulamadım öyle birşey. gittigidiyorda buldum bir yer fiyat iyi gibi geldi bana... 12,30tl yanında 2ekran koruyucu film ve kalem hediye diyor kargo var ortalama 5tl olsa 17-18 civarı. farklı ürünleri olanlar yada bulanlar paylaşsın lütfen...

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-galaxy-s3-mini-flip-cover-kilif-80671773

ben markapondan aldım kardeş, gelsin yorum yaparım

• merhaba arkadaşlar bende bu üründen aldım müşteri hizmetlerini aradım kargoya verildiğini söyledi.
  • herkese hayırlı olsun bakalım sevmesem de androidi fiyat performans olarak müthiş
  • bugün öğlen incehesap.com'un müşteri hizmetlerini aradım ve sipariş sürecini sordum. öğleden sonra kargoya verileceğini söyledi. gayet ilgili ve naziklerdi. gercekten dediği gibi saat 16:00 civarında yurtiçi kargo takip kodu cep telefonuma geldi ve sanırım yarın izmirde olacak. bu kadarını beklemiyordum gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutgokpinar

quote:

evet orada gördüm daha sonra şöyle biraz araştırdım burada farklı bir sayfada telefonun aksesuarlarıyla ilgili baya birşey paylaşmışlar orada birisi arka kapak çıkmadan takılanı var felan demiş cevap bekliyorum bulamadım öyle birşey. gittigidiyorda buldum bir yer fiyat iyi gibi geldi bana... 12,30tl yanında 2ekran koruyucu film ve kalem hediye diyor kargo var ortalama 5tl olsa 17-18 civarı. farklı ürünleri olanlar yada bulanlar paylaşsın lütfen...

ben markapondan aldım kardeş, gelsin yorum yaparım

eyvAllah bende bugün şöyle telefonculara bir göz atayım dedim o flip coverın kenarları olanıda var arka kapağı çıkarmıyorsunuz telefon arka kapak gibi birşey var onun içine tık diye oturuyor kenarlarınıda koruyor hem bana baya güzel geldi fiyatlar değişken tabi 50diyen bile oldu biyerde buldum 15tlye bide ekrana koruma 5tl 20tlye onu alabilirim hoşuma gitti baya... kargo felan derken burdakilerle aynı fiyata gelecek...

bu arada benimde cebe mesaj geldi sipariş no kargo yarın elinizde diye gerçekten hızlı ve güzel alışveriş oldu inş. makinelerde güzel çıkarda hayırlısıyla uzun süre kullanırız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet60

bugün öğlen incehesap.com'un müşteri hizmetlerini aradım ve sipariş sürecini sordum. öğleden sonra kargoya verileceğini söyledi. gayet ilgili ve naziklerdi. gercekten dediği gibi saat 16:00 civarında yurtiçi kargo takip kodu cep telefonuma geldi ve sanırım yarın izmirde olacak. bu kadarını beklemiyordum gerçekten.

bana da mesaj geldi ürün kargoya verildi diye. buradan ilk alışverişim olacak. güvenilirmi bilmiyorum. akkoyun kara koyun yarın ortaya çıkar :)))))
  • Benim telefonuma mesaj gelmedi kontrol ettigimde Hala hazirlaniyor diye bir bilgi var beklemedeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde kargoya verilmiş.. tahmini teslimat p.tesi diyor :)) inşallah sorunsuz elimize gecer..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.