Şimdi Ara

Samsung i8190 Galaxy S3 Mini 669 TL, tek çekimde extra %4 indirim.Hatta Kargo da Bedava...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
152
Cevap
2
Favori
10.801
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung i8190 Galaxy S3 mini araştırması yaparken burayla karşılaştım..http://www.incehesap.com/firsatlar/

Üstelik bu fiyata, nakitte ayrıca %4 indirim daha var...

Aslında daha 3 gün var kampanyanın başlamasına, hazır yeterince vaktim varken, şimdiden bi sorayım dedim..

Sizce fiyat nasıl? buradan alınır mı? ve de garantisi nasıl olur acaba? bi sorunla karşılaşırsak...

Şimdiden teşekkürker, değerli yorumlarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedow -- 27 Mart 2013; 23:48:56 >

• Orayı 3 gün beklemeyin diye ...yalnız 4 tl fiyatı fazladır. 703 tl
    Ayrıca 100 adet ve süreye sınırlı değil mavi beyaz renk mevcut

http://www.sanalreyonum.com/urun/samsung-i8190-galaxy-s3-mini-beyaz_mavicep-telefonu_958296.aspx?CatId=27177

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 25 Mart 2013; 16:30:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tornado34

Orayı 3 gün beklemeyin diye ...yalnız 4 tl fiyatı fazladır. 703 tl

http://www.sanalreyonum.com/urun/samsung-i8190-galaxy-s3-mini-beyaz_mavicep-telefonu_958296.aspx?CatId=27177
    İncehesapta kargo ücretsiz. Kargo ile beraber 14 TL fark var, bir de sanalreyonum'u tavsiye etmiyorum, sitelerinde gösterilen çoğu ürün ellerinde yok ve para iadesini de geç yapıyorlar. İncehesaptan sadece bir alışverişim oldu ama o da problemsizdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtolgae

İncehesapta kargo ücretsiz. Kargo ile beraber 14 TL fark var, bir de sanalreyonum'u tavsiye etmiyorum, sitelerinde gösterilen çoğu ürün ellerinde yok ve para iadesini de geç yapıyorlar. İncehesaptan sadece bir alışverişim oldu ama o da problemsizdi.

Alıntıları Göster
    incehesap’ta aynı ürün sanalreyonuma göre nakitte yaklaşık 30 TL daha ucuz, ayrıca kargo’da bedava, yaklaşık 45-50 TL. daha avantajlı.
    Tam da böyle bir şey arıyordum hediye almak için..
    Ayrıca sanalreyonum da alışveriş yapmak biraz sıkıntılı, geri dönüşleri adamı epey kasıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmtayr

incehesap’ta aynı ürün sanalreyonuma göre nakitte yaklaşık 30 TL daha ucuz, ayrıca kargo’da bedava, yaklaşık 45-50 TL. daha avantajlı.
    Tam da böyle bir şey arıyordum hediye almak için..
    Ayrıca sanalreyonum da alışveriş yapmak biraz sıkıntılı, geri dönüşleri adamı epey kasıyor

Alıntıları Göster
    incehesap güvenilir bir site daha önce de alışverişim olmuştu. Bu üründeki fiyatta gerçekten iyi. Beklenebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedow

Samsung i8190 Galaxy S3 mini araştırması yaparken burayla karşılaştım..http://www.incehesap.com/firsatlar/

Aslında daha 3 gün var kampanyanın başlamasına, hazır yeterince vaktim varken, şimdiden bi sorayım dedim..

Sizce fiyat nasıl? buradan alınır mı? ve de garantisi nasıl olur acaba? bi sorunla karşılaşırsak...

sizi bize sayıyla mı veriyorlar ?

orada yazan
    Samsung İ8190 Galaxy S3 Mini
    Beyaz/ İthalatcı Firma Garantili
    bunu görmüyor musun sen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 25 Mart 2013; 17:24:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Samsung i8190 Galaxy S3 mini araştırması yaparken burayla karşılaştım..http://www.incehesap.com/firsatlar/

sizi bize sayıyla mı veriyorlar ?

orada yazan
    Samsung İ8190 Galaxy S3 Mini
    Beyaz/ İthalatcı Firma Garantili
    bunu görmüyor musun sen ?
    699 TL, nakit ödemede % 4 indirimle yaklaşık 670 TL ye geliyor 30 TL gibi daha avantajlı. Gerçekten harika bir fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: thegym

699 TL, nakit ödemede % 4 indirimle yaklaşık 670 TL ye geliyor 30 TL gibi daha avantajlı. Gerçekten harika bir fiyat.

Alıntıları Göster
    Daha geçen 129 TL WD Hdd satmışlardı... Ancak bize kısmet olmadı :( resmen klavyenin F5 tuşu aşındı , bu sitenin kampanyaları gerçekten çok cazip oluyor ama maalesef yetişen alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luma

Daha geçen 129 TL WD Hdd satmışlardı... Ancak bize kısmet olmadı :( resmen klavyenin F5 tuşu aşındı , bu sitenin kampanyaları gerçekten çok cazip oluyor ama maalesef yetişen alıyor

Alıntıları Göster
    inş. Kampanya günü evde misafir olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: torna&do

iyi güzelde...

acele ederek neden 4 lira zarar edeyim ki yaklaşık 30 lira kar etmek varken...

hem yorumlara bakılırsa, pekte alınacak bi yere benzemiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: subsewen

inş. Kampanya günü evde misafir olmaz

Alıntıları Göster
    İncehesap iyidir,yeterli stok açarlar umarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcnet

İncehesap iyidir,yeterli stok açarlar umarım...

Alıntıları Göster
    Adamlar 100 adet stok yazmışlar zaten.
  • quote:

quote:

iyi güzelde...

Adetli ve alamama ihtimali olduğu için söyledim. Yoksa sıcak fırsatlarda ne işim olur. Nerede ucuz ve kalite bir aradaysa biz oradan yanayız.

Sanalreyonum bana da olmayan bir ürün satmıştı. İade için bir iki gün beklemiştim.

Kargo ücreti de varmış sanal reyonumda görmemişim.

Ancak yine de en hesaplısı gittigidiyordan %10 worldpuanla almak. 685 e falan geliyor o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: tornado34

quote:

quote:

iyi güzelde...

Adetli ve alamama ihtimali olduğu için söyledim. Yoksa sıcak fırsatlarda ne işim olur. Nerede ucuz ve kalite bir aradaysa biz oradan yanayız.

Sanalreyonum bana da olmayan bir ürün satmıştı. İade için bir iki gün beklemiştim.

Kargo ücreti de varmış sanal reyonumda görmemişim.

Ancak yine de en hesaplısı gittigidiyordan %10 worldpuanla almak. 685 e falan geliyor o zaman.

Alıntıları Göster
    incehesap’ta tek çekimde 671 TL ve kargo bedava, gayet uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: soufleur

Alıntıları Göster
    Dikkatinizi çekerim Ürün 100 adet ve sadece 22:00 ile 00:00 saatleri arasında geçen haftada wd 1tb hard disk içinde aynı koşullarda indirim yapıldı yalnız rastgele saatlerde verildiği için ürün alma şansı çok düşük vede pahalı fiyattan alma ihtimali çok yüksek sepete atmakla bitmiyor iş sepete attıktan sonra satın alırrken birde bakıyorsunuz ,en ucuza alayım derken en kazık fiyattan almış olabilirsiniz benimkisi sadece uyarı çünkü geçenki harddisk indirimde aynı şeyleri yaşadım vedebirçok kişi aynı durumla karşılaştı

• quote:

Orijinalden alıntı: soufleur

Alıntıları Göster
    merhabalar

galaxi s4 ün çıktığı ve s4 mini nin adının anılmaya başladığı dönemde
    s3 mini almak mantıklımı ? yada biraz daha bekleyip fiyatının inmesini
    beklemelimiyiz yorumlarınızı bekliyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

Dikkatinizi çekerim Ürün 100 adet ve sadece 22:00 ile 00:00 saatleri arasında geçen haftada wd 1tb hard disk içinde aynı koşullarda indirim yapıldı yalnız rastgele saatlerde verildiği için ürün alma şansı çok düşük vede pahalı fiyattan alma ihtimali çok yüksek sepete atmakla bitmiyor iş sepete attıktan sonra satın alırrken birde bakıyorsunuz ,en ucuza alayım derken en kazık fiyattan almış olabilirsiniz benimkisi sadece uyarı çünkü geçenki harddisk indirimde aynı şeyleri yaşadım vedebirçok kişi aynı durumla karşılaştı

Kartından kazık fiyattan çekim yapılan biri varsa söylesin. incehesap.com.'u takip ediyorum ve alışverişim de oluyor böyle bir şey yaşamadım. Kampanya fiyatı iyi mi, kötü mü onu araştırmadım, ancak site gayet güvenilir. Site güvenilir mi değil mi konusu da çok bayat artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk.berk -- 25 Mart 2013; 21:46:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berk.berk

quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

Kartından kazık fiyattan çekim yapılan biri varsa söylesin. incehesap.com.'u takip ediyorum ve alışverişim de oluyor böyle bir şey yaşamadım. Kampanya fiyatı iyi mi, kötü mü onu araştırmadım, ancak site gayet güvenilir. Site güvenilir mi değil mi konusu da çok bayat artık.

Alıntıları Göster
    kampanyaya yetişip ucuza kapatacan arkadaş onu bunu bilmem

• quote:

Orijinalden alıntı: eozkuzucu

kampanyaya yetişip ucuza kapatacan arkadaş onu bunu bilmem

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende bu ürünü almak istiyorum . Aceba hangi ithalatçı firma garantili ve bu siteye ne kadar güveneilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirjoe

Arkadaşlar bende bu ürünü almak istiyorum . Aceba hangi ithalatçı firma garantili ve bu siteye ne kadar güveneilirim ?

Alıntıları Göster
    arkadaşın söylediği gibi gittidigiyor'da world karta 680 tl.ye geliyor. hatta %5 indirimle daha uygun da olabilir. bu fırsat olmuyorsa incehesap'ta 10 tl. daha uyguna 670'e satınca mı fırsat oluyor? boşuna kendinizi yormayın, strese de girmeyin.
    yeniçarşım'da da benzer fiyat olabilir. şu an sitesi açılmadığı için oraya bakamıyorum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.