Şimdi Ara

Samsung i8190 Galaxy S3 Mini 669 TL, tek çekimde extra %4 indirim.Hatta Kargo da Bedava... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
152
Cevap
2
Favori
10.801
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: texmo

teledunya hangi illerde var?

bu en önemli soru bence. Mesela ankarada var mı? Ya da ankarada servisi olan paralel ithalat bildiginiz bir firma var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Axess ile alırsanız %5 de chippara kazanırsınız.

Axess'ten internet alışverişlerinize %5 chip-para!
    NET yazın, 4566'ya gönderin, 14 Nisan'a kadar yapacağınız 100 TL ve üzeri internet alışverişlerinizde %5 chip-para kazanın!
  • Daha onceden teledunya garantili iphone almistim kulakliginda bir sorun cikmisti ve firma urunu birebir degistirdi. Sıkıntı yok arkadaslar, ancak firma sadece istanbulda faaliyet gosterdigi icin problemli urunu kargo yapmaniz gerekecek. Yanlis hatirlamiyorsam incehesap uzerinden almistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben parçalı ödeme ile 2 farklı kredi kartına tek çekim yapıcam aceba gene %4 indirim olucakmı ? yani söz konusu ürün 669 Tl yerine 642 tl ye denk gelicekmi ?
  • 6 saat civarı kalmış.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirjoe

Arkadaşlar ben parçalı ödeme ile 2 farklı kredi kartına tek çekim yapıcam aceba gene %4 indirim olucakmı ? yani söz konusu ürün 669 Tl yerine 642 tl ye denk gelicekmi ?

daha önce yapmıştım, oluyor..
  • Fiyat güzel ama ben reklam kokusu alıyorum biraz ,bilmem benim gibi düşünen varmı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: galatasaraylıadem

quote:

Arkadaşlar ben parçalı ödeme ile 2 farklı kredi kartına tek çekim yapıcam aceba gene %4 indirim olucakmı ? yani söz konusu ürün 669 Tl yerine 642 tl ye denk gelicekmi ?

siteyi aradım ancak bu üründe %4 indirim uygulanmıcakmışş :(:(:(
  • quote:

quote:

quote:

havalede extra %4 indirim uygulanmıyor arkadaşlar, kredi kartında bir sıkıntı yokmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedow

quote:

quote:

quote:

havalede extra %4 indirim uygulanmıyor arkadaşlar, kredi kartında bir sıkıntı yokmuş.

hms bana boyle dedi valla inş dediğiniz gibidir .

• allahım nolur diskteki gibi olmasın almam lazım uçururum siteyi valla
  • urunu satın aldım yarın kargolanır herhalde
  • 1 dakikada silindi süpürüldü arkadaşlar, tebrikler hepimize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prroze -- 28 Mart 2013; 22:06:07 >
  • arkadaşlar şakamı bu ya..sepete ekledim adresim falan filan herşey kayıtlı idi..kredi kartı bilgilerini girene kdr ürünün fiyatı 1199 tlye çıktı..inanırmısınız bu işlem 35 saniye max 40 saniye içinde gerçekleşti..böle saçmalıkmı olur ya resmen REKLAM
  • başardımmm galaxy minimi bekliyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rescate -- 28 Mart 2013; 23:18:11 >
  • böyle birşey görmedim son gördüğüm rakam 20 adetti ve 1 dk bile sürmedi 100 adetin bitimi bende bir arkadaşıma aldım alanlara hayırlı olsun
  • Heyecan yok arkadaşlar. Daha 20 tanesi satılmış. Parça parça satışa sunuluyor galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkan_pp.1

arkadaşlar şakamı bu ya..sepete ekledim adresim falan filan herşey kayıtlı idi..kredi kartı bilgilerini girene kdr ürünün fiyatı 1199 tlye çıktı..inanırmısınız bu işlem 35 saniye max 40 saniye içinde gerçekleşti..böle saçmalıkmı olur ya resmen REKLAM

daha 80 ürün var satılacak başkan
  • 80 tane daha satılacaktır,ne zaman?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.