Şimdi Ara

Samsung i8190 Galaxy S3 Mini 669 TL, tek çekimde extra %4 indirim.Hatta Kargo da Bedava... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
2
Favori
10.801
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hic bir bilgi gelmemisti AMA as once urunu kargodan teslim aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar cihaz az önce elime ulaştı hatta 4.1.2 güncellemesini yapiyorum şu anda :) alan arkadaşlarda güle güle kullansınlar güzel alışverişti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet60

arkadaşlar cihaz az önce elime ulaştı hatta 4.1.2 güncellemesini yapiyorum şu anda :) alan arkadaşlarda güle güle kullansınlar güzel alışverişti :)

benim telefonda geldi. ilk alış verişim biraz şüphelenmiştim ama şimdilik hiç bir sıkıntı yok. herkese hayırlı olsun
  • quote:

arkadaşlar cihaz az önce elime ulaştı hatta 4.1.2 güncellemesini yapiyorum şu anda :) alan arkadaşlarda güle güle kullansınlar güzel alışverişti :)

güncellemeyi nasıl yapıyorsun hocam. bilgilendirir misin?
  • Gittigidiyor linkini veren arkadaşa teşekkür ederim. Ekran koruyucuyu da ucuza kapatmış olduk. :) Az daha markapon'dan alacaktım. Kenarları kapatmıyorsa bu kılıf, kenarına takılan plastik korumalardan bulsak olmaz mı?

Edit: Şurada 3.50 TL kargo ve 11.90 TL.
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-galaxy-s3-mini-i8190-flip-cover-81825705

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BallıBey -- 30 Mart 2013; 21:58:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutgokpinar

quote:

hocam telefondan yaptım. aAyarlar-Cihaz hakkında-yazılım güncelleştirme bölümünden. sonra paketi indirdi ve otomatik olarak kurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet60 -- 31 Mart 2013; 0:42:44 >
  • merhaba arkadaşlar bu cihazdan bende aldım kies aracılığıyla yeni sürümü yükledim fakat telefon açılmıyor ne yapmam gerekiyor ?
  • arkadaşlar şimdi sitede kdv dahil 740 tl civarı bir fiyat var. ben şimdi alsam 1000 tl gibi bir fiyat mı oluyor? ayrıca stoğuna nasıl bakıyoruz biri beni bilgilendirebilir mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umutgokpinar

quote:

hocam telefondan yaptım. aAyarlar-Cihaz hakkında-yazılım güncelleştirme bölümünden. sonra paketi indirdi ve otomatik olarak kurdu.

tesekkur ederim
  • telefon elime ulaştı.. şu an için herşey yolunda :)) güncellemsini de yapıyor oh mis gibi olacak :))
  • İthalatçı firma olması çok sıkıntı olur mu arkadaşlar mesela bu urun garantisi hangi firma.

http://www.incehesap.com/samsung-s3-mini-fiyati-21859/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İthalatçı Firma Tele Dünya diye bir İstanbul firması. İnternet siteleri yok, iletişim bilgileri sadece garanti kağıdında var.

Benim cihaz alındığından beri mikrofonu problemli. Karşı tarafa ses boğuk, burnumdan konuşur gibi gidiyor. Kulaklık mikrofonunda bu problem olmuyor.

İncehesap iyi de, tedarikçi firma için neticeyi bekliyorum. Ona göre yorum yapacağım. Aldığım malın bozuk çıkması çok sinir bozucu...

İncehesap kampanyasından alıp ta bu problemi yaşayan var mı? Görüştüğünüz kişiler sizi anlamadıklarını söylüyorlar mı? "Hıııı, efendim?, duymadım, tekrar söylermisin" gibi kelimeleri çok duyuyor musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.