Şimdi Ara

Samsung i8190 Galaxy S3 Mini 669 TL, tek çekimde extra %4 indirim.Hatta Kargo da Bedava... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
2
Favori
10.801
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kraltorosto

işte buuuuuuu.... aldımmm ... banka onaylı sipariş verdim bu sefer daha hızlı oldu.. sizde öyle yapın arkadaşlar.. 3d securtyi sallayın gitsin :))

hayırlı olsun aramalarına gerek kalmadı yani
  • bu seferde kaçtı
  • Alan arkadaşlar bir ödeme ayrıntısının bir printscreen'ını koysunlarda inanalım ben aldım ben aldım oley yazmayla olmuyor reklam kokan hareketler bunlar necmierkek,rescate,sirjoe,freedow 4 tane alınmış forumdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: visoela

Alıcaak arkadaşlara ipucu sepete ekleyin ve saat 22.50 den sonra sürekli F5 basın kart numarasını ve isminizi wordpad yazın daha sonra isimi kopyala yapın ödeme kısmına gelince daha hızlı olursunuz ayrıca önceden adres süzenlemeyi unutmayın

hocam tavsiyelerinize uyucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: rescate

quote:

Orijinalden alıntı: kraltorosto

işte buuuuuuu.... aldımmm ... banka onaylı sipariş verdim bu sefer daha hızlı oldu.. sizde öyle yapın arkadaşlar.. 3d securtyi sallayın gitsin :))

hayırlı olsun aramalarına gerek kalmadı yani

sağol kardeş sanada hayırlı olsun.. valla süper oldu bu iş :)

• 1.199 görünüyor ödeme kısmında?

edit: kampanya bitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toz-koparan -- 28 Mart 2013; 22:44:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil88

Alan arkadaşlar bir ödeme ayrıntısının bir printscreen'ını koysunlarda inanalım ben aldım ben aldım oley yazmayla olmuyor reklam kokan hareketler bunlar necmierkek,rescate,sirjoe,freedow 4 tane alınmış forumdan.

resim yükleyemedim birazdan yüklerim

al kardeş umarım açıklayıcı olmuştur..

adamların hakkını yemeyelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraltorosto -- 28 Mart 2013; 22:47:13 >
  • Bu kadar şüpheyle yaklaşmanızı anlayamadım ama paylaştım printscreen'i. uzun zamandır beklediğim bir kampanyaydı ve ikinci partide aldım. yaklaşık 2 dakikada alabildim cünkü adresimi güncellemiştim. ona rağmen sorunsuz bir şekilde siparişimi verdim ve onay mailimi aldım. bundan sonra telefonların gelmesini bekleyeceğiz sanırım. geldikten sonra da teşekkürümüzü ederiz ve değerlendirmelerimizi yaparız yine.

http://img476.yukle.tc/image.php?id=462Fullscreen_capture_28032013_224137.jpg

Samsung i8190 Galaxy S3 Mini 669 TL, tek çekimde extra %4 indirim.Hatta Kargo da Bedava...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet60 -- 28 Mart 2013; 22:53:20 >

• inanmayan arkadaşlar buyursn resimler bunlar...

umarım yükleyebilmişimdir...
     Samsung i8190 Galaxy S3 Mini 669 TL, tek çekimde extra %4 indirim.Hatta Kargo da Bedava... Samsung i8190 Galaxy S3 Mini 669 TL, tek çekimde extra %4 indirim.Hatta Kargo da Bedava... Samsung i8190 Galaxy S3 Mini 669 TL, tek çekimde extra %4 indirim.Hatta Kargo da Bedava...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraltorosto -- 28 Mart 2013; 22:58:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet60

Bu kadar şüpheyle yaklaşmanızı anlayamadım ama ekte sundum printscreen'i. uzun zamandır beklediğim bir kampanyaydı ve ikinci partide aldım. yaklaşık 2 dakikada alabildim cünkü adresimi güncellemiştim. ona rağmen sorunsuz bir şekilde siparişimi verdim ve onay mailimi aldım. bundan sonra telefonların gelmesini bekleyeceğiz sanırım. geldikten sonra da teşekkürümüzü ederiz ve değerlendirmelerimizi yaparız yine.
     Samsung i8190 Galaxy S3 Mini 669 TL, tek çekimde extra %4 indirim.Hatta Kargo da Bedava...

Şüpheyle yaklaşıcağız tabii bir çok kişi madur oldu bir çok siteden bak mesela alanlar hep 1-2 mesajı olan kişiler forumda bi tane de teğmen ve üstü alsın yok alamaz bence.

• Bende ikinci partide alanlardanım,incehesap iyidir şüphe duyacak bi durum yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil88

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet60

Bu kadar şüpheyle yaklaşmanızı anlayamadım ama ekte sundum printscreen'i. uzun zamandır beklediğim bir kampanyaydı ve ikinci partide aldım. yaklaşık 2 dakikada alabildim cünkü adresimi güncellemiştim. ona rağmen sorunsuz bir şekilde siparişimi verdim ve onay mailimi aldım. bundan sonra telefonların gelmesini bekleyeceğiz sanırım. geldikten sonra da teşekkürümüzü ederiz ve değerlendirmelerimizi yaparız yine.

Şüpheyle yaklaşıcağız tabii bir çok kişi madur oldu bir çok siteden bak mesela alanlar hep 1-2 mesajı olan kişiler forumda bi tane de teğmen ve üstü alsın yok alamaz bence.

tabi sende haklısın.. şüpheyle yaklaşman normal.. ben alamasaydım belki bende şüpheyle yaklaşırdım.

ama mağdur olanı harddiskte ben görmedim.. en fazla ürünü alamamıştır oda gayet normal cünkü 100 adet satılacak demişler..bin kişi almaya kalkınca 900 tanesi alamayacaktır...

bence sen şansını dene almak istiyorsan.. yani bu iş yalandır diye almamazlık etme.. alma ihtimalin var.

iyi akşamlar..

• incehesap sitesinden satışlarından şüphem yok zaten benim kampanya adı altında abartılı reklam yapılması ve dolaylı yoldan haksız kazanç elde edilme durumu olursa cansıkıcı olur.Forumda tecrübeli olan arkadaşlar nedemek istediğimi anlayacaklardır.
  • daha önce incehesap'tan alışveriş yapan arkadaşlar, kac günde geldi siparişleriniz?
    tahmini tedarik süresi 3 gün yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkan_pp.1

quote:

Alıcaak arkadaşlara ipucu sepete ekleyin ve saat 22.50 den sonra sürekli F5 basın kart numarasını ve isminizi wordpad yazın daha sonra isimi kopyala yapın ödeme kısmına gelince daha hızlı olursunuz ayrıca önceden adres süzenlemeyi unutmayın

hocam ben açıldığı gibi aldım bu işlem 10 sn sürdü ben işlemi bitirdiğimde geriye 9 tane kalmıştı dediklerimi yap kesin alırsın touchpad kullanma :) mouse kullan :) ha birde son sayfada ön bilgilendirme koşulu gibi bişey vardı ona tik atmayı unutmayın
  • Sanırım becerdim yüklemeyi !

• quote:

Orijinalden alıntı: orkan_pp.1

quote:

alabildiniz mi hocam? bu sefer bayağı yavaş bitti
  • bakalım bu sefer olacakmı :)

• Siparişiniz başarıyla alınmıştır. Sipariş numaranız :7***4
    Samsung İ8190 Galaxy S3 Mini Beyaz 566,95 TL 1 566,95 TL
    Toplam Fiyat: 566,95 TL
    Taşıma Ücreti: 0,00 TL
    KDV: 102,05 TL
    Genel Toplam: 662,31 TL
  • arkadaşlar benim normal fiyat geçmiş nasıl olacak şimdi bu iptal olayı...bilgi verebilecek varmı acaba
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.