Valla alanlara helal olsun haketmişler..büyük başarı:) güle güle kullanın arkadaşlar
alan arkadaşlar %4 indirim varmı acaba tek çekime? 662 nasıl oluyor rescate...
Arkadaşlar ürünü sipariş ettim peşin olarak 642,24 tl ye aldım . İnş bi aksilik çıkmaz ...
bu fiyata 12 taksit oluyormu? alanlar nasıl aldı?
quote:
Orijinalden alıntı: mrtslk
alan arkadaşlar %4 indirim varmı acaba tek çekime? 662 nasıl oluyor rescate...
Tek çekime indirim vardı.
quote:
Orijinalden alıntı: rescate
Ödenen Tutar 662,31 TL başardımmm galaxy minimi bekliyorum artık
sepete attıp sayfayı yenilediğinde fiyat kampayalı oldu mu?
quote:
Orijinalden alıntı: texmo
bu fiyata 12 taksit oluyormu? alanlar nasıl aldı?
Karttan karta değişiyor. Benim maximum'a 12 taksitti mesela..
quote:
80 tane daha satılacaktır,ne zaman?
texmo zamanını açıklamıyorlar saat 00:00 a kadar tümü satılmış oluyor ama
quote:
Orijinalden alıntı: rescate
quote:
Orijinalden alıntı: orkan_pp.1
arkadaşlar şakamı bu ya..sepete ekledim adresim falan filan herşey kayıtlı idi..kredi kartı bilgilerini girene kdr ürünün fiyatı 1199 tlye çıktı..inanırmısınız bu işlem 35 saniye max 40 saniye içinde gerçekleşti..böle saçmalıkmı olur ya resmen REKLAM
daha 80 ürün var satılacak başkan
Uyarı için teşekkürler hocam Bakalım bu haber iyiydi bekleyelim
Alan arkadaşlar kaç saniye sürdü alışverişin tamammlanması Biraz antreman yapayım:)
bunu birde axessle alırsanız bilginize 25tl bonus gelecek yani ben öyle almayı düşünüyorum 2.partiye alabilirsem
Oley bee aldim en sonunda 669 tl ye içimde korku vardı ama aldım ve kurtuldummmm :)
ben de alayım dedim.. 3d securty ile onayladım ama o arada fiyat eskiye dönmüş 1000 tl cekilmiş karttan :)) yarın onu iptal ederim ..
tam bu satırları yazarken ince hesaptan aradılar beni.. kampanyadan yararlanmak istemişsiniz ama 1099 tl fiyattan almışsınız para iadesi kartınıza yapılmıştır dediler..:D:D
ben de alayım dedim.. 3d securty ile onayladım ama o arada fiyat eskiye dönmüş 1000 tl cekilmiş karttan :)) yarın onu iptal ederim ..
tam bu satırları yazarken ince hesaptan aradılar beni.. kampanyadan yararlanmak istemişsiniz ama 1099 tl fiyattan almışsınız para iadesi kartınıza yapılmıştır dediler..:D:D
o kadar aramışlar insan bir tane kampanya fiyatından istemezmi ahh bee abi beee
quote:
Orijinalden alıntı: eozkuzucu
quote:
Orijinalden alıntı: kraltorosto
o kadar aramışlar insan bir tane kampanya fiyatından istemezmi ahh bee abi beee
valla ben daha iade istemeden arayıp karta para iadesi yaptık demeleri bile cok büyük jest .. cok duygulandım ve aklıma gelmedi :D
ikinci aramalarında isterim ama :))
yeniçarsımda maxpuan ile bu seviyeye geliyor,merak ettim buraya neden cok talep var,ithalatçısımı iyi?
ikinciyede kaçıracam fırsatı diyosun yanii :)) hahahahah ne güldüm gece gece alırsın inşallah kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: eozkuzucu
ikinciyede kaçıracam fırsatı diyosun yanii :)) hahahahah ne güldüm gece gece alırsın inşallah kardeş
bu sefer banka onaylı sipariş verecem 3d securty uzatıyor işi.. bakalım inşallah gerek kalmaz aramalarına :))
quote:
yeniçarsımda maxpuan ile bu seviyeye geliyor,merak ettim buraya neden cok talep var,ithalatçısımı iyi?
ithalatçısını bilmiyorum ama incehesaptan birçok kez alışverişim oldu. sattıkları ürünün arkasında bu firma yamuk olursa topa tutarım zaten
işte buuuuuuu.... aldımmm ... banka onaylı sipariş verdim bu sefer daha hızlı oldu.. sizde öyle yapın arkadaşlar.. 3d securtyi sallayın gitsin :))
Alıcaak arkadaşlara ipucu sepete ekleyin ve saat 22.50 den sonra sürekli F5 basın kart numarasını ve isminizi wordpad yazın daha sonra isimi kopyala yapın ödeme kısmına gelince daha hızlı olursunuz ayrıca önceden adres süzenlemeyi unutmayın