Şimdi Ara

samsung i9003 ve i9000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben i9003 almaya karar vermiştim ama forumda çoğu kişi i9000 almamı tavsiye etti
    sizce hangisini alayım ve neden ?

farkları nedir, hangisinin ki iyidir?

• ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzZzii

???
    Galaxy SL

1GHz' lık !OMAP 3630
    GPU PowerVR SGX530
    Pil 1650 mAh oldupu için gövde iri
    ekranı Super clear LCD
    dahili hafıza 4 GB
    agırlık 131 gr.

Ara Ürün oldupu için rom bulmada sıkıntı yasıyacaksın.

Galaxy S

1GHz'lık Hummingbird
    GPU PowerVR SGX540
    Pil 1500 MAh gövde ince
    ekranı Super AMOLED
    Dahili hafıza 8 GB
    ağırlığı 119 gr

Çok Çeşit romları var forumdada kullanıcı sayısı fazla.

YAni Galaxy S DAha iyi ve daha pahalıı SL nin gpusu dandik grafik yongasıda dandik

• quote:

Orijinalden alıntı: C.Rodriguez

Galaxy SL

1GHz' lık !OMAP 3630
    GPU PowerVR SGX530
    Pil 1650 mAh oldupu için gövde iri
    ekranı Super clear LCD
    dahili hafıza 4 GB
    agırlık 131 gr.

Ara Ürün oldupu için rom bulmada sıkıntı yasıyacaksın.

Galaxy S

1GHz'lık Hummingbird
    GPU PowerVR SGX540
    Pil 1500 MAh gövde ince
    ekranı Super AMOLED
    Dahili hafıza 8 GB
    ağırlığı 119 gr

Çok Çeşit romları var forumdada kullanıcı sayısı fazla.

YAni Galaxy S DAha iyi ve daha pahalıı SL nin gpusu dandik grafik yongasıda dandik

Alıntıları Göster
    çok güzel özetlemişsin kardeşim teşekkür ederim.
    bi arkadaşım da I9000 yerine iphone 3g s de alabilirsin dedi.
    Buna yorumun ne dostum ?

I9003 ü eledim.

• quote:

Buna yorumun ne dostum ?

I9003 ü eledim.

Orası Sana kalmış Biri İos isletim sistemi biri android isletim sistemi kullanıyo. İosta hep günceli takıp etmen gerekiyo iphone 4 yada 5 keser. Donanım olarak Samsung Galaxy S ile iphone4 Kafa kafa galiba belki Galaxy S biraz üstün olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Rodriguez

quote:

Buna yorumun ne dostum ?

I9003 ü eledim.

Orası Sana kalmış Biri İos isletim sistemi biri android isletim sistemi kullanıyo. İosta hep günceli takıp etmen gerekiyo iphone 4 yada 5 keser. Donanım olarak Samsung Galaxy S ile iphone4 Kafa kafa galiba belki Galaxy S biraz üstün olabilir.

Alıntıları Göster
    i 9003 sar değeri 9000 e göre çok yüksek....
    neden hemen hemen aynı telefon bu kadar fark oluyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

Alıntıları Göster
    Bencede GAlaxy S ama..
    +200 TL Galaxy S Plus
    +250 TL Galaxy S 2 :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Ercan_X

Bencede GAlaxy S ama..
    +200 TL Galaxy S Plus
    +250 TL Galaxy S 2 :)

Alıntıları Göster
    +3.000TLTofaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: veto1214

+3.000TLTofaş

kesinlikle.:D:D:D.. hem üstüne de binersin:D
  • quote:

hocam bana i9003 tlfonunun kotu yanlarını yoleyebilecekler varsa yazabilirmi bizahmet :(

SAYGILAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: F2O0C0U9S

quote:

hocam bana i9003 tlfonunun kotu yanlarını yoleyebilecekler varsa yazabilirmi bizahmet :(

SAYGILAR

Alıntıları Göster
    biraz daha fazla verip galaxy S almak daha mantıklı...
    grafik işlemcisi pek yeterli değil...

ayrıca lcd ekran olduğu için galaxy S 9000 in amoledine göre daha fazla pil tüketiyor ki akıllı telefonların en büyük sorunu pil dir....

ve bence en önemlisi güvenlik sınırları içinde de olsa galaxy s 9003 ün sar değeri (halk dilinde radyasyon) galaxy s 9000 e göre epey yüksek....
    9000 piyasadaki en düşük sar değerine sahipken 9003 bir çok telefondan yüksek bir değere sahip... şahsen rahatsız olurum aklımda böyle bir soru işareti her zaman olur ... heleki telefonu çok fazla kullanıyorsanız bence sar değeri daha düşük model seçmekte yarar var....

kağıt üstünde bütün yediğimiz , içtiğimiz, giydiğimiz , kullandıklarımız hepsi belli standartlar içinde güvenlik sınırları dahilinde... ama gel gelelim pratikte her geçen gün çok daha fazla artan kanser hastalarının nedeni açıklanabilmiş değil... aslında çok belli nedeni ama kimse resmi dilden pek konduramıyor...

• quote:

ayrıca lcd ekran olduğu için galaxy S 9000 in amoledine göre daha fazla pil tüketiyor ki akıllı telefonların en büyük sorunu pil dir....

ve bence en önemlisi güvenlik sınırları içinde de olsa galaxy s 9003 ün sar değeri (halk dilinde radyasyon) galaxy s 9000 e göre epey yüksek....
    9000 piyasadaki en düşük sar değerine sahipken 9003 bir çok telefondan yüksek bir değere sahip... şahsen rahatsız olurum aklımda böyle bir soru işareti her zaman olur ... heleki telefonu çok fazla kullanıyorsanız bence sar değeri daha düşük model seçmekte yarar var....

kağıt üstünde bütün yediğimiz , içtiğimiz, giydiğimiz , kullandıklarımız hepsi belli standartlar içinde güvenlik sınırları dahilinde... ama gel gelelim pratikte her geçen gün çok daha fazla artan kanser hastalarının nedeni açıklanabilmiş değil... aslında çok belli nedeni ama kimse resmi dilden pek konduramıyor...

sar değeri konusunda haklısın ama maddi durumlardan dolayı biraz fazla geliyo ayrıca suan gelen zamlardan dolayı piyasada en ucuz fiyatı nedir galaxy s ve i9003 ün bilgin varsa sana zahmet söleyebilirmisin ben hala cözmüs değilim bircok sitelerde 900 850 ye var ama eskimi yenimi cözemedim yakınlarımda tlfncuya soruyorum 1100 diyen var 1190 diyen var EN UYGUN GALAXY S VE İ9003 NEDİR FİYATI ???????

• quote:

quote:

sar değeri konusunda haklısın ama maddi durumlardan dolayı biraz fazla geliyo ayrıca suan gelen zamlardan dolayı piyasada en ucuz fiyatı nedir galaxy s ve i9003 ün bilgin varsa sana zahmet söleyebilirmisin ben hala cözmüs değilim bircok sitelerde 900 850 ye var ama eskimi yenimi cözemedim yakınlarımda tlfncuya soruyorum 1100 diyen var 1190 diyen var EN UYGUN GALAXY S VE İ9003 NEDİR FİYATI ???????

Alıntıları Göster
    bende uzun süredir benzer bütçe ile cihaz arıyorum...
    galaxy s üretimi bitmiş....
    metro-darty-mediamarkt-vatan v.s. hiçbirinde yok telefon....
    turkcell iletişim merkezinde gördüm 1250 dediler ki fiyat yüksek bence....

açıkçası 2. el cihaz almaya karar verdim... çok çok az kullanılmış garantili tertemiz telefonlar oldukça makul fiyatlara el değiştiriyor...

• 5 aydan beri galaxy s i9000 kullanıyorum 1000 tl ye almıştım çalıştırmadığı hiçbir şey yok tavsiye ederim
  • quote:

açıkçası 2. el cihaz almaya karar verdim... çok çok az kullanılmış garantili tertemiz telefonlar oldukça makul fiyatlara el değiştiriyor...

BEN SİMDİYE KADAR ELEKTRONİK CİHAZLARIN HİC BİRİNİN 2.ELİNE GUVENMEDİM GUVENMEMDE NE OLCAGI BELLİ OLMUYO SIFIR ALIRIM TAM KULLANIRIM DAHA İİ O FİYATADA KIYILIR TABİ. YOKSA 2. EL COK GUZEL UYGUN VAR NİYE OLMASIN !!!
  • quote:

quote:

BEN SİMDİYE KADAR ELEKTRONİK CİHAZLARIN HİC BİRİNİN 2.ELİNE GUVENMEDİM GUVENMEMDE NE OLCAGI BELLİ OLMUYO SIFIR ALIRIM TAM KULLANIRIM DAHA İİ O FİYATADA KIYILIR TABİ. YOKSA 2. EL COK GUZEL UYGUN VAR NİYE OLMASIN !!!

Alıntıları Göster
    ALLAH RIZASI İCİN BİRİ BANA CEVAP VERSİN ASAGIDAKİ LİNKTEKİ FİYAT ESKİ Mİ YENİMİ YOKSA SİTENİN Bİ KAMPANYASI OLABİLİRMİ. SİTE NEKADAR GÜVENLİDİR????????????????

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i9000-galaxy-s-cep-telefonu-fiyati,361537.html

• quote:

ALLAH RIZASI İCİN BİRİ BANA CEVAP VERSİN ASAGIDAKİ LİNKTEKİ FİYAT ESKİ Mİ YENİMİ YOKSA SİTENİN Bİ KAMPANYASI OLABİLİRMİ. SİTE NEKADAR GÜVENLİDİR????????????????

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i9000-galaxy-s-cep-telefonu-fiyati,361537.html

Arkadaşım verdiğin linkte 10 tane site var hangisinin güvenilirliğini soruyorsun ki.. ayrıca fiyatlar günceldir ki piyasadaki fiyatlarla hemen hemen aynıdır.. 50 tl gibi bi fark olur yani güvenmiyorsan sitelere dışarda da bu fiyatlarda bulabilirsin... S modeli 1000 ile 1100 arası değişiyor genelde.. "S Plus" modeli 1200 teknosada

• quote:

o 1250 dedikleri S Plus tır 1.4 ghz işlemcili olan modeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: veto1214

+3.000TLTofaş

bence de telefona 700 800den otesı haram israf yauvv
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Ercan_X

quote:

Arkadaşım verdiğin linkte 10 tane site var hangisinin güvenilirliğini soruyorsun ki.. ayrıca fiyatlar günceldir ki piyasadaki fiyatlarla hemen hemen aynıdır.. 50 tl gibi bi fark olur yani güvenmiyorsan sitelere dışarda da bu fiyatlarda bulabilirsin... S modeli 1000 ile 1100 arası değişiyor genelde.. "S Plus" modeli 1200 teknosada

ERCAN SAOL PAYLAŞIMIN İCİN. 1000 1100 ARASI NEREDE VAR GALAXY S İ9000 BİLGİLENDİRİRSEN SEVİNİRİM YOKSA 900 VERİP İ9003 ALACAĞIM 1000 DEN ASAGI BULAMADIM BULUNDUĞUM MUHİTTKİ TELEFNCULARDA

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.