Bildirim
Samsung Kies & Win7 sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
pm cvp
bende hiç pc görmüyordu sonra sitede bi arkadaş driver paylaştı 2-3 farklı birtanesi işe yaradı ancak telefonu sattım -
Virüs programı açıksa kapat öyle dene. Kaspersky genelde sorun çıkartıyor. Benim diz üstünde win 7 64 bit var sorunsuz yükledim -
64 bit samsung usb driver kurdum kiesi reinstall yaptım biraz da kies dosyalarını kurcaladım şuanda problem yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozguRH+
64 bit samsung usb driver kurdum kiesi reinstall yaptım biraz da kies dosyalarını kurcaladım şuanda problem yok.
ben 32 bit olanı kurdum 64 olanına bakmadım bile wawe için uygulama filan sorunsuz indirip yüklüyor. 64 linki varmı olmadı onuda deniyelim. -
quote:
Orijinalden alıntı: FuXiN
quote:
Orijinalden alıntı: ozguRH+
64 bit samsung usb driver kurdum kiesi reinstall yaptım biraz da kies dosyalarını kurcaladım şuanda problem yok.
ben 32 bit olanı kurdum 64 olanına bakmadım bile wawe için uygulama filan sorunsuz indirip yüklüyor. 64 linki varmı olmadı onuda deniyelim.
32 bit için:
http://drivers.softpedia.com/get/MOBILES/Samsung/Samsung-Galaxy-S-USB-Driver-for-Windows-x86.shtml
64 Bit için:
http://drivers.softpedia.com/get/MOBILES/Samsung/Samsung-Galaxy-S-USB-Driver-for-Windows-x64.shtml
-
C:\Program Files (x86)\Samsung\Kies altında
Kies.exe.config dosyasını notepad ile açın
<supportedRuntime version="v4.0" /> satırını silin
sadece
<supportedRuntime version="v2.0.50727" /> satırı kalacak ve uygulamayı yeniden başlatın. Çalışacaktır.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- a21s hard reset
- samsung galaxy folder 2 türkiye
- bilgisayar telefonu şarj ediyor ama görmüyor
- suudi arabistan teknoloji mağazaları
- samsung galaxy s serisi
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- exynos 2400
- samsung s24 plus özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X