Şimdi Ara

samsung laptop batarya ve ısınma hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler laptobun yaklasık 3.5 yıllık uzun sure once bataryası tamamen ıflas ettı sımdı bana bır batarya lazım r522 serısı bır laptop acaa laptobuma uygun bır bataryayı nasıl bulabılırm ve bunun fıyatı ne olur pıyasada cok sayıda batarya var dogrusu hangısı

ıkıncı olarakda laptop sımdıye kadar hıc ıcı acılıp bakımı yapılmadı forumdakı laptopların ısınma sorunuyla ılgılı yazıyı okudum ama kendı basıma laptobun ıcını acıp temızleyemem dıye dusunuyorun en azından gerı toplayamam bır laptop tamırcısıne goturdum temızlık ıcın 75 lıra ıstedı ve bu bana pahalı geldı acaba bu ıslemın fıyatı ne olmalıdır ve kendı basıma ne yapabılırm supurge ıle ıcını acmadan toz cekmeye calıstım dıger laptopda oldu bunda olmadı asagıda laptobun yenı acılmıs tamamen soguk halının yarım saatlık performans testınden sonrakı halı gercekten cok ısınıyor ve kapanıyor en ufak oyun oynarken

• Everest ultimate edition gibi bir programla pilin numarası/kodu öğrenilebilir,temizlik şart,youtube'den araştırın yapabileceğiniz bir şey ise deneyin,yoksa mecburen sağlam bir yere yaptıracaksınız.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-samsung-r522-r522h-notebook-batarya-pil-137077561/detay
  • sagol kardesım bu arada youtubetan falan arastırabılecegım ozel bır lınk var mı acaba bıldıgın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanibana -- 17 Eylül 2013; 14:55:36 >
  • hanibana H kullanıcısına yanıt
  • talatcaner kullanıcısına yanıt
    pekı benım laptobum ıcın baska model bır pıl kullanamaz mıyım sonucta aradan baya bır sure gectı daha yenı model ve bana uygun bırsey yokmudur
  • hanibana H kullanıcısına yanıt
    uyarmı uymaz mı bilmiyorum ama voltaj değerlerine dikkat etmek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.