Şimdi Ara

samsung laptop kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Samsung NP550-P5C marka laptop bilgisayarım var.Üzerinde windows 8.1 kurulu.8 gb ram, intel i7 3630QM 2.40GHz işlemci var.Ekran kartı da NVIDIA GT650M.
    bilgisayarım 2 yıllık.Genel olarak performansında sıkıntı ve kasma yok.

Fakat şöyle bir sıkıntısı var.Mesela adobe reader ve google chrome açık.ben yaklaşık 10-15 dakika chrome da gezindikten sonra adobe reader'a dönünce aşırı bir kasma oluyor.çok yavaş açılıyor, yanıt vermiyor diyor kısacası kafayı yiyor.Bu sadece adobe için değil tüm uygulamalar için geçerli windows gezginide dahil.Kısacası herhangi bir dosya/uygulama vs açıkken ortalama 10 dakika hiç bakmayıp sonrasında dönünce aşırı bir kasma oluyor.

Sizce sebebi ne olabilir, şimdiden teşekkürler.

• counters C kullanıcısına yanıt
    Mesela windowsun kurulu olduğu kısımda bad sector olabilir,güncelleme istiyor olabilir, windowsun yeniden kurulması gerekiyor olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimonster -- 1 Haziran 2015; 20:04:48 >
  • Veya HDD de bir sorun olabilir:) Disk değeri yüksekse HDD bi araştır derim. İyi forumlar!:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim arkadaşlar inceleyeceğim.disk değeri yüksek olmuyor.başka aklına bir şey gelen olursa lütfen paylaşsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: counters

Arkadaşlar merhaba.Samsung NP550-P5C marka laptop bilgisayarım var.Üzerinde windows 8.1 kurulu.8 gb ram, intel i7 3630QM 2.40GHz işlemci var.Ekran kartı da NVIDIA GT650M.
    bilgisayarım 2 yıllık.Genel olarak performansında sıkıntı ve kasma yok.

Fakat şöyle bir sıkıntısı var.Mesela adobe reader ve google chrome açık.ben yaklaşık 10-15 dakika chrome da gezindikten sonra adobe reader'a dönünce aşırı bir kasma oluyor.çok yavaş açılıyor, yanıt vermiyor diyor kısacası kafayı yiyor.Bu sadece adobe için değil tüm uygulamalar için geçerli windows gezginide dahil.Kısacası herhangi bir dosya/uygulama vs açıkken ortalama 10 dakika hiç bakmayıp sonrasında dönünce aşırı bir kasma oluyor.

Sizce sebebi ne olabilir, şimdiden teşekkürler.

Oncelikle hddtune pro ile hdd yi test Et. Sonuclar temiz iae. isletim sistemin ve drivarlarin guncel oldugundan emin ol. Bunun yaninda pxyi gereksiz dosya ve cerezlerden kurtar. Advanced system care veya benzeri. Ben avg pc tuneup oneririm. Bunlar bitikten sonra hdd birlestirmeni oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung laptop mavi ekran sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Monster Leptop Kasma Sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.