Şimdi Ara

SAMSUNG LC32JG50QQMXUF 32' 4ms 144Hz 2K QHD Oyuncu Monitör‎

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.626
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung Lc32jg50qqmxuf 32" 4ms 144hz 2k Qhd Oyuncu Monitör‎ - n11.com
    https://urun.n11.com/monitor-ve-ekran/samsung-lc32jg50qqmxuf-32-4ms-144hz-2k-qhd-oyuncu-monitor-P363668328

Fiyat 2.000 tl 77 tl elektronikte indirim var gayet güzel. Ancak açıklama kısmında detay bulamadım teşhir felan mı bilmiyorum :)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• TEŞHİR ÜRÜNDÜR.
    SADECE KUTULU AÇILMIŞTIR.
    1 ADET ÖLÜ PİKSEL VARDIR
  • Jeak kullanıcısına yanıt
    Şimdi gördüm soru cevap kısmında yazmış.

• Herkesin görüşü farklıdır fakat monitör olarak bir daha ne Curved alırım ne de 2K çözünürlük ve üzeri. Zerre kadar alışamadım. Bir yığın ayar yaptım ama cidden bu bozuk gözlerle 2K'da bu kadar zorlanacağımı, kavisin bu kadar farklı ve kötü hissettireceğini düşünemedim. Keşke gidip bir teknoloji marketinde ön inceleme yapıp öyle sipariş verseymişim.
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Hangi modeli almıştınız? Ben de 2K 144Hz arayışındayım. Ama curved olayına ben de ısınamadım. Sinemada çalışırken kulağıma çok gelmişti satış politikası diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

Hangi modeli almıştınız? Ben de 2K 144Hz arayışındayım. Ama curved olayına ben de ısınamadım. Sinemada çalışırken kulağıma çok gelmişti satış politikası diye...
    Ben altta ki modeli kullanıyorum, cidden Curved olayı tırı vırı bir şey. Flat ekrandan şaşmamak lazım. Belki Curved büyük ekran ve uzaktan TV olarak kullanırsa farklı bir deneyim yaşatıyor olabilir fakat yakından kullanılan monitörler için hiç mantıklı değil.

SAMSUNG LC27JG50QQMXUF 27" 2560x1440 QHD 4ms Curved
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Ben altta ki modeli kullanıyorum, cidden Curved olayı tırı vırı bir şey. Flat ekrandan şaşmamak lazım. Belki Curved büyük ekran ve uzaktan TV olarak kullanırsa farklı bir deneyim yaşatıyor olabilir fakat yakından kullanılan monitörler için hiç mantıklı değil.

SAMSUNG LC27JG50QQMXUF 27" 2560x1440 QHD 4ms Curved

Alıntıları Göster
    34" ve altı monitörlerde kavis pek bir şey ifade etmiyor. Kavisli ekranın yatayda geniş olması lazım. 34" düz ve 34" kavisli iki ekran kullanıyorum. Bariz kavisli daha iyi bir deneyim sunuyor. Bir sonraki monitörüm de kesinlikle kavisli olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşhirse sıcak değil 27 inchini 1850ye aldım kuponsuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.