Alacağım bu ikisinden biri olacak Lcd televizyonu uydu yayınlarını ve bilgisayardan film izlemek amacı ile kullanıcam. Uydu problemi olursa kablolu tv den yararlanacam. Amacım en güzel görüntüyü almaktır. İleriye dönük düşünerek almak istiyorum. Artı servis olayı çok önemli. LG lerde sıfır piksel ölü garantisi var biliyorum. Bu fiyatlar İB deki fiyatlardır. ve şuan stoklarda mevcut. Sizlerden lcd tecrübelerinize dayanarak fikir almak istiyorum. Teşekkürler.
samsung' u öneriyorum kesinlikle
Özellik olarak hemen hemen aynılar, Samsung'un internettv ve dlna özelliği olması Samsung'a + değer katıyor, ancak bu 2 özellik (benim açımdan) çok da mühim değil.
Samsung'un dvb-c tunerı HD ise ilk tercihiniz bu olmalı; yoksa LG'yi tercihi kablotv/teledünya için daha uygun tercih olacaktır.
bestbuy da LG 32Sl8000 1.799 TL peşin fiyatı. açıkçası başta 2 üründe kararsız kalmıştım. Sony 40w5500 - Philips 428404H.. Şimdi bu LG nin ince olan Lcd tv görünce hoşumada gitti.Benim için Usb den mkv film oynatması önemli deil o işi HD media Playera bırakıcam.LG nin bu modelinde sorun varmı kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim ? LG gerçekten öneriyormusunuz ? Bu lcd koyduğunuz yerde ışık geliyosa parlıyomuş.
Evet arkadaşlar halen karar verebilmiş değilim... Yardımlarınızı bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: colossol
Evet arkadaşlar halen karar verebilmiş değilim... Yardımlarınızı bekliyorum.