Şimdi Ara

Samsung LED Tv kullananlar yorumlarini yazabilir mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
2
Favori
65.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Blu-Ray'de Transformers: Revenge of The Fallen filmini izledim(PC'den 1080p HDMI bağlı, PowerDVD9, NVIDIA PureVideo HD Donanım hızlandırması açık sadece).. İnanılmaz bir görüntü vardı TV'de.. 46" ekrana 3 metredeyim tam. İmkanı olanlar mutlaka tecrübe etmeli.. Aynı filmin Blu-Ray Rip MKV olanı da var USB'den oynatıyorum, orjinaliyle alakası yok.. TV'nin market demolarında kullanılabilecek türden görüntüler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.adr

HD yayin yorumu mu istersin ? Yoksa Ps3 yorumu mu ? HD Ready LG 50.000:1 kontrastli TV 106 ekran arkadasimda varken ben de ps3'umu Samsung Led TV 7 Serisi'nde kullaniyorum. Simdi arkadasin oyunlarda karelenmeler mevcut oluyor sebebini bilmiyorum, adamlarin yuzlerinde karelenmeler oluyor , nba 2k10'da idman yaparken tribunlerde karelenmeler oluyor, renkler biraz soluk cikiyor falan da filan.. Bende oynadigimizda ise boyle hatalar minimum seviyede sanki ekran karti gibiymis gibi direk goruntude farkliligi anliyorsun. Renklerde inanilmaz bir canlilik var. Oyunun icinde gibi oluyorsun, USB player ozelligi var. Goruntu ayar modlarinda guzel ince ayar yapabiliyorsun. Incelik eger duvarda kullanacak isen muthis bir estetik yaratiyor. TV'nin en guzel olayi renkleri gercekten normal bir hdtv'ye gore inanilmaz fark ediyor renklerde kim ne derse desin allahina kadar hdtv de hd yayin gordum ama led tv de normal dvd izlemenin keyfi bile 576i de olsa ayri.. Bunun aksini iddia eden adamin evinde Led Tv yoktur. Kullanmamistir. Bilmiyordur. Denememistir. Genelde zaten kullanmayan herkese bak saydir babam saydir.. Biz burda kendi malimizin avukati olalim sonra.. Bunlar Tv'yi allah falan ilan etmisler, hemen bi problem oldu mu birini oldurup obur mali on plana cikariyorlar.. Bildigin TV ya ne kadar iyi olabilir ki yani ne olabilir ? Zaten gercek gibi su an gayet ? Urunu HD yayinlarda ve HD oyunlarda denemeden kafadan sallayan insanlara aldanmayin. PS3 u baska tv de oynamak istemiyorum hep evde kendi basima oynuyorum o kadar etkili bi televizyon yani.. Nba 2k10 takin ve deneyin.. Ne dedigimi anlayacaksiniz. Bosa konusmayalim deneyin ve gorun.. Bir de normal HDTV de deneyin herhangi bir alette. Sony Bravia'larin bazi Full Hd modelleri de HD yayinda da cok cok iyi onlarda da deneyin o da eksiklik hissettirmez.

nba 2k10'da ps3 AA açamadığı için oyuncular ve tribünler tırtıklı görünüyor bunun tv ile uzaktan yakından alakası yok, tv ps3'ün yapamadığını yapmaya çalışıp görüntüyü düzeltmeye çalışıyorsa ona bir şey demiyorum tabi bu mümkünse.

32b553 lcd tv'de ben de aynı sorun ile karşılaştım ve oyunu ps3'de oynamaktan vaz geçtim nba 2k 10'u xbox360'da istediğiniz tv'de oynayın tırtıklı bir görüntü ile karşılaşmazsınız.

• @CBR1000RRFireblade hayırlı olsun. Ben de 32b7000 modelini aldım. Bu model için firmware update hangi adresten yapmamız gerekiyor? Internet TV özelliğini kullanabildin mi?
    Son olarak Teledünyaya geçmeye değer mi?Şu an kablo TV kullanıyorum aylık ne kadar fark ödemem gerekiyor?Başlangıç ücreti var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elninom1

@CBR1000RRFireblade hayırlı olsun. Ben de 32b7000 modelini aldım. Bu model için firmware update hangi adresten yapmamız gerekiyor? Internet TV özelliğini kullanabildin mi?
    Son olarak Teledünyaya geçmeye değer mi?Şu an kablo TV kullanıyorum aylık ne kadar fark ödemem gerekiyor?Başlangıç ücreti var mıdır?

Selam,

Hayırlı olsun, iyi bir seçim yapmışsın. Firmware güncelleme için aşağıdaki linki kullanabilirsin, buradaki T-CHU7DEUC-2009.0 adlı exe dosyasını indirip bir USB belleğe atacaksın. Atarken USB belleğin kökünde tek bir folder olmasına dikkat et.

http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE32B7000WWXXU/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support

InternetTV özelliğini kullanabiliyorum, ülke bilgisini İngiltere olarak seçtim, Youtube, Widgets hepsi çalışıyor. Eğer analog yayın izliyorsan böyle bir televizyon almana hiç gerek yok. Digital yayın kullanman gerekiyor farkı görmek için. Şu anda KabloTV analog yayınına ayda 7TL ödüyorsun. Teledünya ise ayda 9,5TL arada 2,5TL var ve inan bu farka değer. Eski Kablo TV üyesi olduğundan kurulum ücreti ödemeyeceksin. Digital yayın olduğundan şifreyi çözecek bir alet gerekiyor, eğer SD yayın izleyeceksen Setup Box ücreti 85TL, HD yayınları da izlemek istiyorsan Setup Box ücreti 210TL. Ancak forumu takip ettiysen, almış olduğun televizyon DVB-C tunerine sahip, bu sayede Conax Modül alarak (coldasice73 nickli arkadaştan 100TL fiyata temin edebilirsin) hem 210TL yerine 100TL ödüyorsun, hem de Setup Box kullananlardan çok daha kaliteli bir yayına sahip oluyorsun.

• 2 tip Widgets var yalnız.. İrlanda seçince farklı türde çıkıyor.. İngiltere yapınca gelen Widget Gallery zannediyorum Yahoo tarafından sağlanan içerikleri gösteriyor.. Sudoku filan oynanabiliyor. Ama İrlanda yapınca bunlar yok ve zaten bambaşka Yahoo'suz bir düzende açılıyor. Ben İrlanda modunu tercih ediyorum. Yine Havadurumu var. Sudoku filan yok zaten kullanışlı gelmiyor bana. Youtube ise bana göre Yahoo'lu olanından çok daha başarılı.

Kullanım Kılavuzunda bu yüzden 2 adet Internet@TV bölümü varmış. Sonradan düştü jeton.

Bu arada ben hala NGC HD ve ES HD leri izleyemiyorum. Full taramada çıkmıyorlar bile. Network aramasında da yoklar. QUICK diyip 482,490 ve 530 Mhz de tarattığımda çıkıyorlar ama onlara da Sinyal Yok diyor.

9 serisi geliyormuş şimdi. Arkadan beyaz ledli sanırım. RGB de olabilir net bilgi bulamadım
  • umarım samsung almamıssındır cunku samsun full led degıl benım tavsıyem sharp al full led her pixel altında 1 led var daha cok enerjı tasarrufu saglar ve sunu sakın unutma made in JAPAN turkıyede cok yaygın degıl fakat dunyanın panel kalıtesıne ımrenerek baktıgı ve ulasmak ıstedıgı bır fırma ben kullanıyorum ve ınan cok memnunum!!
  • Internet TV yi kurdum sadece Youtube ve weather çıktı.İngiltere ve İrlandayı kullandım.

TV yi aldıktan hemen sonra kendim kurdum. Bu şekildeyken garanti kapsamı dışında kalır mı?Anadolu Elektronik eve gelip garanti belgesini onaylıyor mu?Çağırmama gerek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elninom1 -- 18 Kasım 2009; 19:22:09 >
  • Arkadaslar

Su dts olayı gercekten can sıkıcı, ekstra bir media player istemiyorken yine donduk basa. HD bir filmin sesi DTS ise sessiz sinemaya hosgeldiniz.

Hadi lisans dediniiz yedik ama optic den pass through yapsaydinda ses sistemi yatmasaydi bari.

Birde kalkmis utanmadan piracy diyip guldurmeyin, divx okey, ac3 okey iş dts olunca anti-piracy oldu haa.

Samsung tan tek bekledigim pass through becerisi baska sey istemiyorum. Amerika icin bir sw soylentisi var ama sonuca yok.

Her ozelligi guzel ama keske keske 6 serisi alsaydim. Optic yaniltmis oldu
  • Arkadaşlar bende uydunet wirelles var. LED 7 bunu görür mü ve bu tv ile internette sörf mümkün mü?
  • samsung 7 serisi led diyorum bi ps3 takıp bi HD film bide oyun oynayın.ondan sonra verin kararınızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvntkr

Arkadaşlar bende uydunet wirelles var. LED 7 bunu görür mü ve bu tv ile internette sörf mümkün mü?

led 7 serisinde wireless anten yoktur ancak modem kablosu (CAT-5 veya süper kalite için CAT-6 ) kullanırsanız ve modeme bağlarsanız nette sörf pek olanak değil ancak yahoo destekli widget lar var bide flickr,sonra youtube da fln gezinebiliyorsunuz ancak asla bir pc nin interneti gibi olamaz.browser ı yok yani.
  • @Ersl
    quote:

led 7 serisinde wireless anten yoktur ancak modem kablosu (CAT-5 veya süper kalite için CAT-6 ) kullanırsanız ve modeme bağlarsanız nette sörf pek olanak değil ancak yahoo destekli widget lar var bide flickr,sonra youtube da fln gezinebiliyorsunuz ancak asla bir pc nin interneti gibi olamaz.browser ı yok yani.

Arkadaşım, Samsung Led TV USB den takılan Wireless LAN Adapter sayesinde ethernet kablosu olmadan internete erişebiliyor. Bende var, sorunsuz olarak çalışıyor. Türkiye'de satılmıyordu, artık satılıyor, Samsung 99TL fiyata satıyor.

Samsung LED Tv kullananlar yorumlarini yazabilir mi?

• Bu arada bilginiz olsun(genelde çoğu insan yanlış biliyor çünkü)

Samy Baclit LED B6/7/8 aynı paneldir/seridir/seviyedir v.s

Kısaca Modül+Engine sistemi aynıdır,bizde buna bakarız aynımı değilmi diye!

Sizin bahsettiğiniz bazı özellikler;Cosmetic ve MultiMedia özellikleri v.s dir!!!

Panel ana işlevi olarak Modül+Engine>>seri nosu 6/7/8 olmasına bakmayın bunlar Marketing-Tool işleridir ve mucidi ise
    Sony dir

Bir Seriden 10 tane seri/model yaratmak işleri yani

++

p.s;85x/90x bunlar farklıdır ama!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 19 Kasım 2009; 23:02:45 >
  • merhaba arkadaşlar.. benim bi sorum olacak size...

samsung 46b7000 ledtv mkv'de dts cözer mi ilerde. yazılımla filan yani. cunkü bende 46B6000 vardı ve 8 ölü pixel sebebiyle degişime gönderdim.. yani yerine 46b7000 alsam mı? (arada 250 tl fark ödeyerek halledebiliyorum..)

bu arada ayrıca popcornhour'um da var.. sizce ne yapmalı?

tesekkürler
  • Sizlerin TV üretim yeri ne olarak görünüyor?Benimkisi Slovakya'da üretilmiş

PC bağlantısını yaptıktan sonra 1 tane siyah ölü piksel keşfettim.Sağ alt tarafta duruyor. Anadolu Elektronik cihazı değiştirir mi?
  • Türkiye de ve tüm Avrupa da satılan panellerin "Montaj" ülkeleride Avrupa dır!!!

UK/İspanya/Slovakya/Romanya/Letonya/Polonya/Macaristan gibi
    Sadece Sharp ın bir kaç serisi Japon yadan gelir ama diğer tüm Sharp larda İspanya da Montajlanır!

PDP/TFT-LCD işinde bütün dünyada yapılan işlem her ne kadar Üretim olsada özellikle panel işinde "Montajlamadır"

Dikkat ederseniz arkadaki sticker da şöyle yazmaktadır "Assembled in Slovakia"......gibi!!!

"Made in Spain"/"Produced in Spain" v.s genelde geçmez(böyle yazsa bile yapılan işlem "Assembling" tir yani Montaj!!)

Modül bir yerden gelir,MB/PB/DD/ v.s v.s başka başka yerleden gelir(Çin/Taiwan) neyin nereden geldiği belli olmaz,çalışanlar bile bilmez
    ne nereden geliyor diye

+++

Sizin aldığınız tüm TV ler "Class-II" sınıfındadır,dolayısıyla ne Modül üreticileri nede TV üreticileri;3/5 hatalı pixel için paneli değiştirmezler!!
    Ayrıca hatalı pixeller için KK yi okursanız şöyle bir uyası göreceksiniz>>>>99,9% oranında sağlam pixeller çalışmaktadır,dolayısıyla örneğin
    2,5milyon pixel içinden 5 tanesinin hatalı olması bir "üretim hatası değildir" şeklinde ibare vardır!!
    Örneğin 2/2,5 milyon pixelin içinde %99,9 sağlam ise panel "Passed" yani OK dir++

ANCAK,çeşitli durumlar sebebiyle bazı Satıcılar 1 hatalı pixel bile çıksa değişim yapar/yapabilir ve bunun örnekleride bütün dünyada vardır!
    Ama bunlar ne TV üreticisini nede Modül üreticisini bağlar ve bunlar asla örneğin Class-II sınıfındaki durum kapsamı dışındaysa kabul edilmezler!

Size bir değişim olacaksa örneğin 1 pixel bile olsa bu sadece Satıcı firmanın "insiyatifinde" olacaktır!!

Satıcı onu senden alıp,bir başkasına nasılsa satacaktır,elinde kalmaz!

++

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Bilgiler için teşekkürler albani
  • quote:

Orijinalden alıntı: dravdan

merhaba arkadaşlar.. benim bi sorum olacak size...

samsung 46b7000 ledtv mkv'de dts cözer mi ilerde. yazılımla filan yani. cunkü bende 46B6000 vardı ve 8 ölü pixel sebebiyle degişime gönderdim.. yani yerine 46b7000 alsam mı? (arada 250 tl fark ödeyerek halledebiliyorum..)

bu arada ayrıca popcornhour'um da var.. sizce ne yapmalı?

tesekkürler

dostum mkv cozuyor zaten ancak popcorn varsa kralını yapar zaten.
  • DTS sinyalli MKV'lerde TV'den ses alamazsınız maalesef. Ses için Optik'ten Pass-Through özelliği de olmadığından Optik'ten amfiye gitseniz de ses alamazsınız.

MKV'lerdeki ses sinyallerini bir şekilde AC3'e çevirmelisiniz ama o zaman da sesin HD özelliğini kaybedersiniz. MKV'lerin çoğu DTS-HD MA sinyallidir.
  • Ben bir kullanıcı olarak konuşuyorum...

Samsung LED TV '7 serisi 46 inç' kullanıyorum. Son derece memnunum. Bence eksik hiç bir tarafı yok. Siyah resimler mükemmel, tepki süresi diye bir sorun yok, her şey mükemmel. Görüntü son derece net. 2 aydır kullanıyorum, memnun olmadığım bir şey yok. Ama playstation vs bağlayıp oyun oynamadım, PC mönitörü olarak da kullanmadım. Sadece TV izledim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.