Şimdi Ara

Samsung M10 M105G Akıllı Telefon, 16 GB, 939 TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan daha ucuza satılmadı anaya babaya harika bir yeni nesil telefon. Hemde samsung türkiye garantili.

• A10 mu yoksa m10 mu şuan tam çıkartamadım ama dayımda vardı ve içerisinde pusula donanımı yoktu. kıble bulma uygulamalarını falan kullanıyorsanız yada alacağınız kişi kullanıyorsa dikkat edin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aqhuan

A10 mu yoksa m10 mu şuan tam çıkartamadım ama dayımda vardı ve içerisinde pusula donanımı yoktu. kıble bulma uygulamalarını falan kullanıyorsanız yada alacağınız kişi kullanıyorsa dikkat edin derim.
    iki modeldede yok.

Fakat bunun olmaması çokta sorun değil bana göre, çokta kullanılmıyor bu sensör,

Kafası karışa için belirteyim, haritada yön bulma konusunda sıkıntı olmaz, navigasyonu kullanırsınız, bu sadece telefonu düz zemine koyunca yönleri gösteriyor. Şahsen ben neredeyse hiç kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 2 Aralık 2019; 15:56:23 >
  • 899tl olan redmi 8a öneririm cihaz bundan daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

899tl olan redmi 8a öneririm cihaz bundan daha iyi
    Katılıyorum hocam bende bunu yazmak için gelmiştim,redmi 8a bundan daha iyi özelliklere sahip.Eğer 150 tl daha eklenebilirse redmi 8 de güzel telefon.Birde redmi s2 var biraz eski bir model fakat o da güzel telefon ve 1000 tl fiyatı.

• Axess 75 puanı unutmayin😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • özellikleri süper. Hocam Tv de varmı bunda acaba? anteni çıkabilir arkadan falan. açıklamalar şüphe uyandırıcı

İşletim Sistemi jellybean

Önemli Özellikler internet, kamera, lte, mp3_zil_sesleri, usb, görüntülü_arama, e-posta, flaş, dokunmatik_ekran, bluetooht_etkin

mp3 zzil sesi ve dokunmatik beni cezbetti açıkcası
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt
    verilen tutar çok az bir miktar değil hocam. ayrıca belirttiğim gibi kıble bulma uygulamalarını kullananlar için elzem bir şey. sadece bilinmesi için paylaştım fakat bence hala alternatiflere yönelmek daha mantıklı.

• Sıcak fırsatlar da paylaşılan Redmi 8A her yönüyle çok daha iyi bir cihaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.