arkadaşalar kullandım bi makinam vardı bayadır kullanıyordum SAMSUNG DIGIMAX A 403 . ama hafıza kartını okumuyor artık. hangi hafıza kartını takarsam takayım kart kilitli diyor. yandaki çubukla alakası yok . makina kartı kilitliyor ama başka makinaada ve bilgisayarda kart çalışıyor. foto makinası hafıza kartını takmadan çalışıyor sadece hafıza akrtı takınca kilitli diyip iş görmüyor. acaba ne yapmam lazım . sorun dnedir. internetten drivirinı bulup format nasıl atarım . bana yardımcı olurmusunuz
Makinenin özelliği varsa makine içinde kartı formatlamayı deneyin
denedim ama hafıza kilitli diyip formatlamıyor. güncel yazılım yükleyebilirmiyim ben bu alete derivirini bulsam pc den format atabilirmiyim? bu işlerden anlamıyorumki bi yardım edinde halledelim şu işi allah rızası için
hafıza kilitli diyip format atmıyorsa büyük olasılıkla hafıza kartının kilidi aktif durumda. Onu pasif duruma getir. Hafıza kartlarının üzerinde haraket edebilen ufak bir çıkıntı vardır onun konumunu değiştir.
onunla alakası yok malesef. hafıza kartı açık durumdayken bile kart kilitli yazıyor :S
arkadaşalr yokmu hiç bilgisi olan neden yapar makina bunu ?