Şimdi Ara

Samsung Makinemde Bi Sorun Var Yardımınız Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalar kullandım bi makinam vardı bayadır kullanıyordum SAMSUNG DIGIMAX A 403 . ama hafıza kartını okumuyor artık. hangi hafıza kartını takarsam takayım kart kilitli diyor. yandaki çubukla alakası yok . makina kartı kilitliyor ama başka makinaada ve bilgisayarda kart çalışıyor. foto makinası hafıza kartını takmadan çalışıyor sadece hafıza akrtı takınca kilitli diyip iş görmüyor. acaba ne yapmam lazım . sorun dnedir. internetten drivirinı bulup format nasıl atarım . bana yardımcı olurmusunuz

• Makinenin özelliği varsa makine içinde kartı formatlamayı deneyin
  • denedim ama hafıza kilitli diyip formatlamıyor. güncel yazılım yükleyebilirmiyim ben bu alete derivirini bulsam pc den format atabilirmiyim? bu işlerden anlamıyorumki bi yardım edinde halledelim şu işi allah rızası için
  • hafıza kilitli diyip format atmıyorsa büyük olasılıkla hafıza kartının kilidi aktif durumda. Onu pasif duruma getir. Hafıza kartlarının üzerinde haraket edebilen ufak bir çıkıntı vardır onun konumunu değiştir.
  • onunla alakası yok malesef. hafıza kartı açık durumdayken bile kart kilitli yazıyor :S
  • arkadaşalr yokmu hiç bilgisi olan neden yapar makina bunu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.