Şimdi Ara

SAMSUNG MEMORY KARTINI BİLGİSAYARDAN GÖREBİLMEK İÇİN NE YAPMAK GEREKİR (D900i )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    samsung d900i marka cep telefonunu yeni aldim. icinde gelen 1GB lik hafiza kartini formatladim.
    telefon ile birlikte gelen pc studio yazilimini kurdum. Ancak Phone Explorer ile USB baglanti yapipi baktigim zaman sadece telefonun kendi hafizasinin icerigin gorebiliyorum. Memory Card diye bir ikon daha cikmasi lazim ama cikmiyor. Memory kartini PCden erisilebilir hale getirmek icin ne yapmam gerekir acaba

tesekkurler

• Normalde görebilmen gerekir. Zaten Usb kablo ile hafıza kartı üstünde işlem yapmak işkence gibi. Çok yavaş kalıyor. En iyi yol kutu içeriğindeki MicroSD adaptörle hariçi bir yolla PC'ye bağlamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treabacks -- 25 Nisan 2008; 12:35:53 >
  • Öncelikle kullanım kılavuzuna bakmak gerekir.!!

Menüye girilir, ayarlar seçilir. Telefon ayarları altmenüsünden USB ayarlarına girilir ve "Depolama Birimi" seçilir. USB bağlandığında telefon taşınabilir bellek gibi görünür. Çıkartırken "Donanımı Güvenle Kaldır" yapmak unutulmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Helcaraxe
    Öncelikle kullanım kılavuzuna bakmak gerekir.!!

Menüye girilir, ayarlar seçilir. telefon ayarları altmenüsünden USB ayarlarına girilir ve "Depolama Birimi" seçilir. USB bağlandığında telefon taşınabilir bellek gibi görünür. Çıkartırken "Donanımı Güvenle Kaldır" yapmak unutulmaz...

çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanber -- 22 Haziran 2008; 1:19:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.