samsung dil paketleri buyrun Bu Mesaja cevap yaz Bu mesajı alıntı yaparak yaz Bu mesajı degiştir / sil Bu Mesajı Moderatöre bildir Sayfanın Başına Git arkadaşlar*#1234# yaptığınızda çıkan yazı ve nuaralar telefonunuzun üretim bilgilerini içerir. BU KOD 5 KISIMDAN OLUŞUR.
1.Bölüm model= 2.Bölüm ülke/bölge kodu= JV 3.Bölüm üretim yılı= F 4.Bölüm üretim ayı=G 5.Bölüm tel. versiyonu= 6
- Ülke / Bölge Tablosu:
CP Fİnlandiya DB Vietnam DC Tayland DD Hindistan DT Avusturalya DX Malazya, Endonezya, Vietnam, Filipinler, Singapur JA Güney Afrika JC Tunus, Güney Afrika, Nijerya JP Arabistan JR Birleşik Arapemirlikleri JV Tunus, Suriye, Güney Afrika, Suudi Arabistan, Pakistan, Türkiye, Nijerya, Fas, Kuveyt, İrak, İran, Mısır, Cezayir XA İngiltere, İsviçre, Hollanda, Italya, Fransa, Almanya, Avusturya XB İsveç, Danimarka, Norveç XC Portekiz, İspanya XD Slovakya, Macaristan, Çek cumhuriyeti XE Ukrayna, Rusya, Bulgaristan, Litvanya, Estonya, Kazakistan XF Romanya, Bulgaristan XX İngiltere, Fransa, Avusturya, Belçika, Almanya, Macaristan, Italya, İspanya ZC Hong Kong, Çin ZT Tayvan
- Üretim Yılı Tablosu:
a 2001 b 2002 c 2003 d 2004 e 2005 f 2006 g 2007 h 2008 i 2009
- Üretim Ayı Tablosu:
a Ocak b Şubat c Mayıs d Nisan e Mayıs f Haziran g Temmuz h Ağustos i Eylül j Ekim k Kasım l Aralık
not:alıntıdır....
sağolasın..
not:alıntıdır...
hehheeh 2.yazdığım bayat bi espri
bizimki uzayda mı üretilmiş AC yazıyo ülke bölümünde