s.a arkadaşlar 1 yada 2 gün içinde bir tane netbook almak istiyorum yanlız 2 model arasında kalmış durumdayım.birisi samsung nc10 diğeri toshiba nb200-10z acaba hangisi alsam diye düşünüyorum.bu modellerden herhangi birini kullanan yada bilen bir arkadaşımız bana biraz fikir verirse çok güzel olur diye düşünüyorum. SAMSUNG NC 10 Özellikler
İşlemci Teknolojisi Intel® Atom™ Islemci İşlemci Hızı 1.6 GHz İşlemci Numarası N270 İşlemci Bus Hızı 533 MHz İşlemci Ön Bellek 512 KB Hafıza (RAM) Kapasitesi 1 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR2 Sabit Disk Kapasitesi 160 GB İşlemci Markası INTEL Ekran Boyu(inch) 10" .2 " Maksimum Çözünürlük 1024 x 600 Mobil Özellikler Kamera, Kart Okuyucu, Wireless, BlueTooth İşletim Sistemi Win 7 Starter Ağırlık 1.3 KG Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı Hafıza SAMSUNG 8 saat pil ömrü kullanıma göre minimum 4.5-5 saat gidiyormuş.
TOSHİBA NB200-10Z Özellikler İşlemci Teknolojisi Intel® Atom™ Islemci İşlemci Hızı 1.66 GHz İşlemci Numarası N280 İşlemci Bus Hızı 667 MHz İşlemci Ön Bellek 512 KB KB Hafıza (RAM) Kapasitesi 1 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR2 Sabit Disk Kapasitesi 160 GB İşlemci Markası INTEL Ekran Boyu(inch) 10" .1 TRUBRITE Maksimum Çözünürlük 1024 x 600 Mobil Özellikler Kamera, Kart Okuyucu, Wireless, BlueTooth İşletim Sistemi Windows XP HOME Ed. TR Ağırlık 1.45 KG Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı Hafıza TOSHİBA ise 9 saat diyor tabi bu da kullanıma bağlı ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Veya sizin önereceğiniz bir netbook varmı_?Bu ikisi dışında bunda kesinlikle daha iyidir diye düşündüğünüz.Şimdiden teşekkürler.
hiç bir bilgisi olan yok mu arkadaşlar_?
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
NC10, Toshiba'dan daha uygun fiyatlı bir kere hatırladığım kadarıyla...
özellikler tıpa tıp aynı sayılır toshiba ram bakımından avantajlı
geriye kaldı sağlamlık ve gösteriş
görünümü en beyendiğini al
İkisi de 1 GB ram iken, nasıl toshiba avantajlı merak ettim
bore ram bakımından avantajlı demesinin sebebi samsung 667 mhz toshiba 800 mhz olduğu için olabilir.büyük bir katkısı varmı bunların yoqsa ikiside aynı mı_?
bore ram bakımından avantajlı demesinin sebebi samsung 667 mhz toshiba 800 mhz olduğu için olabilir.büyük bir katkısı varmı bunların yoqsa ikiside aynı mı_?
Netbookların kullanım amaçları (internet, sohbet, müzik, kimi office programları, yüksek çözünürlüğü olmayan filmler) doğrultusunda pek bir fark hissetmezsin.
SAMSUNG tavsiye ederim. Zira; aradaki fiyat farkı özellik farkına değmeyecek seviyede. TOSHIBA fiyat olarak yine çok coşmuş.
Bencede samsung 5 aydır kullanıyorum ve gayet iyi şimdilik bir sorunla karşılaşmadım inşallah bundan sonrada karşılaşmam...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme