Bildirim
Samsung Neo Qled 8K TV'lerde 10.000 TL indirim + SAMSUNG 32'' FRAME TV HEDİYELİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güzel indirim kaç adet tv alsam acaba :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tv piyasasından çok uzak kalmışız. Şok geçirdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harika fırsat. TV arayışında olanlar kaçırmamalı.
-
İndirimi bile 10 bin lira ise, TV'nin fiyatı ne kadardır diye korkumdan linki bile tıklayamadım...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle konulara bu paraya araba alınır yazarlardi o da alınmıyor artık
Arkadaşlar ne deseniz haklısınız da, SAMSUNG QE 65QN800A yine düşünüldüğünde 33199TL'ye iniyor. Yanındaki hediye 8000TL civarı. Dolayısıyla TV 25199TL'ye geliyor. 8K olduğunu unutmayalım. Diğer üst segmentlere yaklaşılmaz zaten...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HULKBABA -- 29 Nisan 2022; 19:52:38 > -
Hahahaha buna gülünür işte 😂
A süper, durduğunuz kabahat, inanın rakam büyük gözükse dahi döviz olarak çok komik kalıyor ve Samsung o paraları misliyle hak ediyor aslında
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
günümüz açısından gereksiz bir tv. fanteziden başka bişey değil.
-
Boş paket golf parasına omegaledtv
-
TV'lere bu paraları verebilenin sıcak fırsatlarda ne işi olacağını sorguladım bir an. Hani bir laf var ya buna 50 veren 100 de verir diye. O hesap.
-
Benim daha 4k tv m bile olmadı ne ara 8K ya geldiniz
-
Televizyona bu kadar para verirsem kurşun geçirmez camın arkasına koyarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İndirimi bile 10 bin lira ise, TV'nin fiyatı ne kadardır diye korkumdan linki bile tıklayamadım...
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X