Şimdi Ara

Samsung Note 3 & Lg G2 Sizce Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 son çeyreğinin en iyi iki cihazından biri olan Note 3 ve G2 gerçekten de ikisi de birbirinden güzel akıllı cihazlar.Sizce hangisini almak daha mantıklı ve akıllı bir yatırım yapmak olacaktır.

• xx_6161_xx kullanıcısına yanıt
    Büyük telefonu taşıma ve bütçe sorunun yoksa Note 3 iyidir. Ben de Note 3'ü çok beğeniyorum, ancak bir telefona o kadar para veremem. Ancak Note 3 alacaksan kot cebinde falan taşımayı unut, sürekli çantayla gezmen lazım. G2 çok daha taşınabilir bir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 2 Aralık 2013; 13:38:46 >
  • Öncelikle akıllı telefona "yatırım" gözüyle bakmayın derim.
    3-5 üne hepsinin fiyatı düşecek eskiyecek.

Harcama derseniz eğer.
    f/p için LG G2.
    Ancak biraz daha büyük ekran ve kalem özellikleri için Note3
    Ayrıca çok yüksek hafıza ihtiyacın varsa Note 3 daha avantajlı olabilir, G2'de harici SD kart yok.
    RAM konusunda da Note 3 3GBvs2GB ile önde.
    Ancak bence Türkiye versiyonu (Snapdragon versiyonu zaten G2 ile aynı) 8 çekirdekli CPU ve GPU Snapdragon 800'den pratikte daha başarısız.
    Bunun dışında Donanım olarak zaten yakın cihazlar.
    Pil sarfiyatları ve performansları da benzer.

Ekran konusunda (Boyut değil) Amoled beğenenler var ancak IPS bence daha iyi ve LG güzel bir ekran yapmış.
  • G2 nin güncelleme sıkıntısı yasamasından korkum var .Samsung şimdiye kadar bütün modellerinin arkasında durdu ve bence hala fiziksel tuş kullanması 1 adım önde tutuyor benim icin.G2 biraz Samsung kopyası olmuş.Ve daha çıkalı az bir süre olmasına rağmen fiyatı 200 tl aşağıya indi.Bunun yanında yazılım ve fızıksel olarakda Samsung kopyası bence.Ama yekpare kasa olması ve f/p açısından şuan da en iyi cihaz olması onu da bir adım önde tutuyor karar vermek zor gercekten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xx_6161_xx

G2 nin güncelleme sıkıntısı yasamasından korkum var .Samsung şimdiye kadar bütün modellerinin arkasında durdu ve bence hala fiziksel tuş kullanması 1 adım önde tutuyor benim icin.G2 biraz Samsung kopyası olmuş.Ve daha çıkalı az bir süre olmasına rağmen fiyatı 200 tl aşağıya indi.Bunun yanında yazılım ve fızıksel olarakda Samsung kopyası bence.Ama yekpare kasa olması ve f/p açısından şuan da en iyi cihaz olması onu da bir adım önde tutuyor karar vermek zor gercekten :)

Samsung lg hepsi birbirlerinin kopyası. İkisi de aynıbyolun yolcusu. Lg tavsiye ederim. Bende güncellemeler için kararsızdım ama aldım. Güney korede g2 için 4.4 dağıtımı başlamış. Lg neredeyse note3'ün fiyatının yarısı ama performansta eşitler. G2'nin yazolım olarak note3den geri olduğu durum yok. Şahsen bir notebook parasına telefon alacak kadar akılsız değilim. Al g2, rahatına bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.